A Square Enix 2023-ra halasztotta a Forspokent

Szerző: xoki | 2022. July 06. | hír | 6 hozzászólás

A Square Enix idén májusra tervezte a Forspoken megjelenését, de a korai játékmenet-videók alapján látszott, hogy a játék még csiszolgatásra szorul. Ezt a fejlesztők is belátták, és 2022 végére halasztották el a játékot, de a Square Enix most további extra időt fog biztosítani nekik az utolsó simításokra, mivel ismételten elcsúsztatták a megjelenést.

A Luminous Productions és a Square Enix Twitteren hozta a rajongók tudtára, hogy október helyett a Forspoken 2023 januárjában érkezik. A fejlesztők állítólag remekül haladtak a projekttel. Minden játékelem készen áll, már csak az utolsó simítások hiányoznak, tehát a halasztással nyert extra időt a hibajavításokra fogják fordítani.

A sokak által várt játék most már 2023. január 24-én fog megjelenni PS5-re és PC-re.

Forspoken
Forspoken
Forspoken
Megjelenés: 2023. January 24. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Luminous Productions
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kyrito avatar
Hát ez szomorú, így akkor már megse fogom venni a játékot.... Minden játék amit be jelentenek és számomra elég érdekes lenne csak halasztják és halasztják.. eddig érdekesnek tartottam de hogy még 1 ígéretes játék halasztva... csak várni és várni aztán rohadt nagyot csalódni ... no ty ... Sajnos már a játék fejlesztők se szava hihető cégek... ha nem tudják a tartani a be ígért dolgot vagy dolgokat inkább be se jelentsék a játékot hogy dolgoznak rajta ...
0
0
0
0
kaland21 avatar
Engem ez a game nagyon érdekel tetszik :)
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
1
0
0
💬 1
kismadar avatar
Minimum duplájára drágul, csakúgy mint a kenyér!
1
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Meg a vegen erdekelni fog. Majd meglatjuk jovore akkor hogy hogyan is fog startolni. :)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció