A Splinter Cell visszatérésére utalhat a Ubisoft titokzatos tweetje

Szerző: xoki | 2019. November 10. | hír | 15 hozzászólás

Sajnos már elég rég hallottunk a Splinter Cell franchise-ról, viszont nemrégiben a széria visszatérésére utaló jelek bukkantak fel, és nincs kizárva, hogy hamarosan le is lepleznek egy új játékot.

A rajongók már régóta várják Sam Fisher visszatérését, ezért minden apró jelre azonnal ugranak. A Ubisoft spanyol Twitter fiókja nemrég egy képet tett közzé, amelyen Sam Fisher látható. Úgy tűnik, a kép abból a trailerből származik, amely Fisher Ghost Recon Wildlandses felbukkanását harangozza be, tehát lehetséges, hogy semmi új nem készül.

Ha megtekintitek az említett tweetet, akkor láthatjátok, hogy néhányan magyarázatot követelnek, és sokan már elkönyvelték, hogy mindez csakis a folytatásra utalhat. Sajnos júniusban belső forrásokból megtudtuk, hogy egyelőre nem készül új Splinter Cell, ezért tényleg elég meglepő lenne, ha egy új részre utalna a tweet. A Splinter Cell jelen állás szerint az okostelefonokra készülő Tom Clancy's Elite Squad részeként vagy a Facebook és az Oculus VR játékaiban bukkanhat fel inkább, szóval ne nagyon bízzátok el magatokat.

Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
Megjelenés: 2013. August 20. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Lopakodó
Fejlesztő: Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
enslaved avatar
Egy újabb Blacklist jöhetne valóban.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Ó az öreg Sam, bizony jó lenne egy kaland erejéig a bőrébe bújni megint. Árnyéktól árnyékig osonni, felmászni, bemászni, meglapulni a sötétségben és várni hogy a célpont a legideálisabb pozícióban legyen. Az összes részt végig kéne tolniuk a lehetséges fejlesztő csapatnak, majd kiértékelni tüzetesen minden mozzanatot, aztán amit van hova tökéletesíteni a szériában azt kivitelezni okosan (a kedvelt dolgokat átemelni egy az egyben) , majd értelmes kihívásokkal teli küldetésekkel megtölteni az új részt. És így méltó lenne az elődökhöz... Szerintem
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@Scorn Face: Na igen, ez lenne a helyes fejlesztési menet, de legyünk realisták: nem ez fog történni. Elrettentő példa:
Nem régen volt a blizzcon2019 ahol ugye bemutatták a Diablo 4-et. A D4 vezető akárkije lelkendezve mesélte hogy egy concept artist rajza hatására döntötték el hogy a druidát belerakják. Mintha nem tudta volna hogy a D2-ben volt már dudu...kb mintha nem is emlékezett volna rá...

Egy ilyen után feltételezni, hogy egy stúdió, ami eddig nem fejlesztett SC-t, majd a fenti gondolatmenet alapján állna neki a fejlesztésnek, szerintem kicsit meredek.

Ott kezdve hogy egy nagyon jó alaptörténet kell hozzá. A standard bosszú alapsztori már kevés ehhez. Tom Clancy meg nem fog már több jó történetet írni.

Csodálkozom hogy az Ubi nem csapott le még a The Campus és a körülötte forgó cselekményekre, pedig abból jó ki paramilitary tps-t lehetne kreálni (kb mint az SC, csak több karakterrel (6+) és kevésbé hightech kütyükkel), több karakterrel, felszereléssel, skillekkel, akár single, akár coop környezetben, de az open world nem működne szerintem, azt az ubi nagyon egy kaptafára készíti manapság és jó lenne ha nem egy The Campus gamet csesznék el vele. Anno reméltem hogy a Division az ilyen lesz, de ugye mégsem...
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Palanova: Két dolog tudja tökéletesen elcseszni az egészet.Az egyik a nyitott világ mint irtad.A lényegi része a küldetések azok úgy is egy adott területen játszódnának mint eddig is,a nyitott világ max időhúzásnak,hangulatölésnek lenne jó.
A másik a co-op. Max úgy lenne jó ha lehetne egyedül is de akkor teljesen,és nem lenne gép irányított társ se ha nem akarjuk.De ha co-op ra lenne kiélezve eleve bukta lenne ennél a játéknál.Persze lenne egy réteg akiknek ez bejön.
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Coop lehetne külön szekció, vagy külön végigjátszás, a lehetőségek és példák adottak mindkettőre.
Multi esetében szerintem SC PT 2v2 módja jó és kellően szórakoztató volt, és kiváló választás volt hogy anno a demoba is bekerült.
0
0
0
0
nfzX avatar
De jó is lenne ha jönne ki egy új rész 😀
0
0
0
0
no avatar
Érdekes lenne egy Sam Fisher Venezuelában rész...a Jack Ryan sorozat 2. évada ott játszódik és Venezuela amúgy is most tűzfészek ahol lehet a zavarosban halászni. Továbbá nem biztos hogy lenne erejük most vagy az elkövetkező két évben a rossz PR miatt pereskedni, ahogy Bolívia tette a Wildlands esetében.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Virithatnának már valamit 😊
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
A kérdés az, hogy mennyire lenne erre vevő a fortnite-nemzedék. Az én tippem az, hogy vagy anyagi bukta lesz a dolog, vagy a játékot züllesztik korunk igényeihez.
0
0
0
0
💬 3
susguy avatar
@kolbaszkarika: Na ja, bezzeg a mi időnkben, játék közben kostólgattuk kitartott kisujjal az apánkkal egyidős vörösbort (kóla nélkül!), miközben bakelitről szóltak Mozart legjobb szimfóniái, mindezt öltönyben egy hintaszékből.
0
0
0
0
no avatar
@kolbaszkarika: Nem csak a
fortnite-nemzedék
a fizetőképes közönség. Rajtuk kívülieknek is készítenek szép számmal játékokat, és az Ubi nem olyan aprócska indienek mondott fejlesztő, aki csak egyszerre egy játékot engedhet meg magának.
Sajnos nem követtem nyomon az SC történetét, az elsőt végig játszottam és a második multiját nyüstöltem csak, de ha nem tudnak egy jó történetet alárakni akkor szerintem ne készüljön újabb játék belőle. Egy n+1-ik rókabőr már inkább ártana a szériának, nem használna. Open worldot meg nem biztos hogy érdemes lenne belőle csinálni, mert az meg egy átskinezett Wildlands lenne csak...
0
0
0
0
santakigyo avatar
@kolbaszkarika: Igazi lopakodós játékra van e igény? Ez nem kérdés.
Bár a kételyeid valósak,de a létjogosultságát egy ilyen játéknak nem kérdőjelezném meg.
0
0
0
0
Apor avatar
Halász Samu kalandjai másfél évtized után újra a felszínre törnek ?

Mi van veled Ubisoft ? Öregedünk ? Nosztalgiázunk ?
0
0
0
0
Torrettos avatar
Én örülnék egy új résznek a mai technikával stb.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció