A Skull and Bonest és egy másik nagyszabású projektet is elhalasztott a Ubisoft

Szerző: xoki | 2023. October 28. | hír | 14 hozzászólás

A 2023-24-es üzleti évének első felére fókuszáló pénzügyi beszámolója során a Ubisoft a Skull and Bones újbóli elhalasztását is bejelentette, így a kalózos kaland valamikor 2024 elején érkezik majd. Tegye fel a kezét, aki meglepődött.

A Skull and Bones 2013 óta készül, de a 2017-es debütálása óta folyamatosan elhalasztották a megjelenését. Legutóbb 2023-24 korai szakaszára csúsztatták, hogy egy sokkal kidolgozottabb és kiegyensúlyozottabb élményt tudjanak biztosítani a játékosoknak. Azóta sor került egy zárt bétára is, de úgy tűnik, a visszajelzésekből a Ubisoft nem kapta meg a kellő löketet a játék kiadásához, ezért régóta nem került szóba a lehetséges megjelenési dátum. Most pedig bekövetkezett az, amire igazából újra számítani lehetett: a kiadó jelenlegi pénzügyi évének utolsó negyedévére halasztotta el a játékot, ami azt jelenti, hogy most már 2024. január - 2024. március közötti időszakban számíthatunk a megjelenésre.

A Skull and Bones egyébként nem az egyetlen elhalasztott cím. A Ubisoft egy olyan titokzatos, „nagyszabású” játékot is elcsúsztatott, amely még a folyó üzleti évükben megjelent volna. Nem hivatalos források szerint a Star Wars: Outlawsról van szó, amelyre értelemszerűen most már csak a következő pénzügyi évükben számíthatunk.

Skull and Bones
Skull and Bones
Skull and Bones
Megjelenés: 2024. February 16. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Singapore
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Szerintem az már nemhogy 24-ben nem jelenik meg, hanem inkább soha. Már régi hagyomány elhalasztani ezt a játékot :)
0
0
0
0
pinkyke avatar
kár pedig szívesen játszottam volna vele.😐
Az ubisoftban nem csalódtam hozza a formáját.😓
0
1
0
0
misota31 avatar
Az AC Black Flag óta várom hogy a Ubisoft elő álljon egy kalózos játékkal, mert amit ott letettek az asztalra az számomra parádés volt, még annak ellenére is hogy a száraz földön Edward irányítása olykor elég kínos volt, az optimalizáltságról meg nem is beszélve, képes bármilyen vason beröcceni.
0
0
0
0
no avatar
Én ezt nem értem, az ubisoft olyan jó játékokat tudna ki adni és meg alkotni de mi a retek van a fejükben hogy mindent amihez hozzá nyulnak vagy semmi nem lesz belőle vagy 10 évig várhatunk hogy ki adjanak belőle valamit. Telóra is igérték a divison-t ami gépen jól ment azért, telón szerintem nagy siker lenne de amióta meg jelent hogy lesz azóta még annyit se mondanak róla hogy hallo legyen e valami. ( Azért a mobilos gameből sok pénzt tudnának kaszálni, mert ha ingyenes is a game akkor is fognak fizetni benne ha jó a game. )
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Jobb is, nincs szükség egy újabb Gollum, Spider-man 2-re.
0
0
0
0
💬 1
kmetovics avatar
@Legendrush27: Spiderman 2??????
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
Talán ők picit kezdenek rájönni, hogy egy dolog , a félkész játékok érájában élni, de nem kötelező.
Helyes döntésnek tartom!
0
0
0
0
💬 1
Doge avatar
@Dwight Schrute: Félkész játék majdnem 10 év alatt, te miről beszélsz? A Ubisoft nem azért nem akarja ki adni ezt a játékot mert félkész, hanem azért mert egy hulladék, és ők maguk sem tudják hová tenni. 10 éve próbálják kipofozni a játékot, hogy egy méltó "kalózszimulátor" legyen, de teljesen beletört a bicskájuk, és ennyi idő után már nem is lesz ebből a projektből semmi.
0
0
0
0
kismadar avatar
Jobban járnak vele, ha elkaszálják, mert hogy ebből a játékból nem lesz semmi az is biztos. Mindig inkább másba teszik az erőforrásokat.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Ki hitte volna, hogy ez lesz? 🙃🙃🙃
0
0
0
0
no avatar
Nagyon helyes! Ne adjon ki mindenki sz*rt. Úgy hallottam hogy a legutóbbi AC jól sikerült.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@NZSOO: A legújabb assasin creed? Valami borzalmas lett, ég és föld köze nincs a jól megszokott és már igazából tényleg assasin creed-nek nevezett gamenek. Végig néztem az egész gameplayt de egyszerüen ég és a föld a 2 game, értem én hogy újitani kell meg minden de akkor már legyen olyan fxsza mint assasin creed oddüsey. ( Biztos sikeres lett, de nem olyan játék amit assasin creed-nek lehet nevezni hanem egy olyan game ami már új de régi playereknek nagyon fura. )
0
2
0
0
Quadgame94 avatar
@android123: Az ugye megvan hogy az Odessey, Origins meg Valhalla pont az új érás AC? A Mirage meg a régi klasszik AC-t hozza pár az újból is ismert elemekkel. Hogy lehetett ennyire rossz ha végignézted az összes gameplayt lol ennyire sivár és uncsi az életed, hogy amit nem élvezel, sőt kifejezetten ellenszenves nézed órákig? :D
1
0
0
0
no avatar
@Quadgame94: Ohh én élvezek mindent. :D Hát én már annyi játékot játszottam munka mellet vagy éppen néztem videót gamekről amik újak hogy nem élvezet nincs bennem hanem már lélek. :D Mert én régi szemmel nézek minden játékot mai szemmel én például nem tudok más lehet igen de én nem. De vágom a szavaidat. :D
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció