A Saber Interactive lett a KOTOR Remake vezető fejlesztője

Szerző: xoki | 2022. August 21. | hír | 0 hozzászólás

Az Embracer Group egy elég tartalmas héten van túl, ugyanis a vállalat nemrég tájékoztatta befektetőit egy újabb felvásárlásról. A céghez került a Gyűrűk Ura és Tolkien más műveinek joga, ráadásul a KOTOR Remake kapcsán is megosztottak néhány érdekességet.

Az Embracer nemrég megerősítette, hogy a közelmúltban az egyik AAA projekt egy másik stúdióhoz került. Korábbi információk alapján az Aspyr helyett a Saber Interactive folytatja majd a munkát a Knights of the Old Republic Remake-en. Bár az Embracer Group nem nevezte meg a játékot, szinte biztosan a KOTOR remake-jére utaltak, szóval feltehetőleg nem véletlen egybeesésről van szó. Az Embracer egyébként megnyugtatta a rajongókat, hogy a projektet nem halasztották el, viszont Jason Schreier forrásai szerint még mindig évekre van a megjelenés.

A Saber Interactive eddig is besegített már a projektbe, szóval szerencsére nem kell teljesen az elejéről kezdeni a fejlesztést, de ettől függetlenül legkorábban valószínűleg csak 2024-ben számíthatunk a játékra.

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Megjelenés: TBA
Műfaj: Szerepjáték
Fejlesztő: Saber Interactive
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció