A Saber Interactive is besegít a Knights of the Old Republic Remake fejlesztésébe

Szerző: xoki | 2022. május 22. | hír | 5 hozzászólás

A rajongók szemében a Star Wars: Knights of the Old Republic még mindig a valaha készült legjobb Star Wars-játékok egyike. Sokan áhítoznak egy teljes értékű folytatásért, de sajnos úgy tűnik, egy jó ideig még biztosan nem teljesül a rajongók álma. Tavaly az Aspyr Media azonban bejelentette, hogy a Knights of the Old Republic remake-jén dolgoznak, és a legfrissebb információk alapján a Saber Interactive is besegít a fejlesztésbe.

Az Aspyr több Star Wars címet is átköltöztetett már okostelefonokra, beleértve a KOTOR-t is. Azóta a fejlesztőstúdió kibővült, és megszerezték a Knights of the Old Republic teljes remake-jének finanszírozását. Az Embracer Group legutóbbi pénzügyi beszámolóján pedig felfedte, hogy a csapat mostantól a Saber Interactive segítségével dolgozik tovább a projekten. Az Aspyr és a Saber Interactive is az elmúlt évek során került az Embracer Group tulajdonába.

Matthew Karch az Embracer Grouptól elmondta, hogy az Aspyr sikeres felvásárlása után már tudták, hogy szükségük lesz a segítségükre, és extra erőforrásokat tudnak biztosítani a közelgő KOTOR remake-hez. Mivel a The Witcher 3 következő generációs frissítésén most már a CD Projekt Red saját belsős csapata dolgozik, a Saber Interactive felszabadult fejlesztőit minden gond nélkül átirányíthatja az említett projekthez.

A Star Wars: Knights of the Old Republic Remake-et ideiglenes konzol-exkluzívként jelentették be PS5-re. Tehát ebből kiindulva, ha az Xbox nem is lesz az első napos platformok egyike, PC-re a PS5-ös verzióval egy időben kellene megjelennie.

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Megjelenés: TBA
Műfaj: Szerepjáték
Fejlesztő: Aspyr
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
downuser avatar
Megint táv-villanyász karaktert fogok fejleszteni, messziről fogom gatyába rázni a buckalakókat.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Jo'van az, csak ne csesszek mar el, ez az 1ik orok kedvenc jatekom, bakker! :)
0
0
0
0
Liptik avatar
Csak nehogy úgy járjanak, mint az EA-ék.
0
0
0
0
bitpork avatar
Remék ide vagy oda remélem lesz benne valami új tartalom is
0
0
0
0
cabus26 avatar
Na erre kíváncsi leszek.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció