A Resident Evil 8 is belső nézetes, túlélő-horror játék lehet

Szerző: xoki | 2020. January 29. | hír | 19 hozzászólás

A hét elején több pletyka is felbukkant a Resident Evil 8 kapcsán, amelyeket azóta további források is megerősítettek. Úgy tűnik, a következő számozott rész szintén a Resident Evil 7-ben megismert stílust folytatja, tehát ismét egy belső nézetes játékot kapunk majd.

Hamarosan megjelenik a Resident Evil 3 Remake, de ez nem jelenti azt, hogy a Capcom felhagyott volna a folytatásokkal. A Resident Evil 7 aránylag jó fogadtatást kapott, és annak ellenére, hogy sokan nem kedvelték a belső nézetet, a széria elég sikeres volt ahhoz, hogy ismét ezen a vonalon folytatódhasson. A Resident Evil 8-ban állítólag visszatér a hetedik részben megismert főszereplő, Ethan. A játék egy télies, hegyes európai helyszínt kap, illetve állítólag egy faluban kezdődik majd és egy kastélyszerű területen ér véget. Visszatérnek a jól ismert zombik, de természetesen rengeteg új veszély leselkedik majd a játékosokra. Chris Redfield szintén felbukkanhat benne, és nincs kizárva, hogy egy teljesen más címen fog megjelenni, hiszen a Resident Evil 8 név sem hivatalos még.

A Capcom egyelőre nem volt hajlandó bármiféle információt megosztani ezzel kapcsolatban, ugyanis csak annyit mondtak, hogy nem hajlandók reagálni az ilyen jellegű pletykákra és találgatásokra.

Resident Evil Village
Resident Evil Village
Resident Evil Village
Megjelenés: 2021. May 07. (PC)
Műfaj: Túlélő-horror, First person
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások: 19
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
drbenway avatar
Szerintem ha túlélő horror és főleg resident evil ,akkor rögzitett kameraállás a legjobb mint a klasszikus 1-2-3 esetében.Szerintem.
0
0
0
0
💬 1
SuperPuma avatar
@drbenway: Mint régen az Alone in the Dark
0
0
0
0
titusz avatar
Csak nekem volt olyan erzesem a resi7el kapcsolatban mintha a (Nem mai film 1990es)- Bőrpofa – A texasi láncfűrészes mészárlás folytatódik 3. lenne ez a jatek ? Persze par dolog megvaltoztatva... nekem full az jott att... azon csodalkozok h senki se hasonlitotta hozza... dehat mindenki mast lat bele 😃
0
0
0
0
tibi211 avatar
Nekem a 7 tetszett csak több szörny és ehhez hasonló dolgok hiányoztak belőle. Remélem a 8-ba több lesz a hentelés.
0
0
0
0
boymester avatar
Én az örömködők táborát gyarapítanám...a 7 nekem nagyon bejött, alapvetően az FPS nézet a kedvencem. Én eddig mondjuk kevés Resi játékkal játszottam (7, 6, Revelation 1-2., Resi 2 remastered).
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Akkor részemről ez sem lesz végigtolva. Jó eséllyel kipróbálva sem.
0
0
0
0
💬 3
santakigyo avatar
@Memento Mori: Ha elvonatkoztattál attól, hogy mi a címe és jatszottál vele akkor egy nagyon jó játékot kaptál.
Nagyon hangulatos játék volt.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@santakigyo: A hétről én is ezt gondolom. De ha egy játékot csak úgy tud az ember igazán jónak érezni, hogy elvonatkoztat attól amit a címe ígér, ott nekem valami sántít. (És nem úgy mint egy kígyó, hanem rendesen. 😃 ) Ezt pedig az egész játék alatt érzem. Mintha valami idegesítő piszok lenne a szemüvegeden, amit bárhogy is törölgeted, mindig ott marad.
A most wanted 2012-es kidásával voltam hasonlóképp. Burnoutnak rohadt jó játék lett volna, de amikor realizálódik az emberben, hogy ennek egy NFS résznek kéne lennie, megsavanyodik az egész.
Lehet, hogy csak én vagyok így vele és csak az én egyedi hülyeségem. 😜
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Memento Mori: Én is csodálkoztam a 7. résznél,hogy ez most mi,de jobban belelendülve egy nagyon jó játékot kaptam.
Ha belsőnézetes lesz a 8. rész is akkor remélem hasonlóan lesz megoldva a játékmenete.
Lehet azért vagyok így mert nekem a sorozat maga nem épp a kedvencem.
Anno a régi részeket kerültem messziről mert idegesített a kamerakezelése,a harmadik részét játszottam konzolon egy darabig de meguntam.Nem bírtam elfogadni,hogy bemegyek egy részre a sarokból van egy kameranézet és annyi.A 4. részét meg az a gagyi konzolport miatt hanyagoltam.
Egyedül az 5. részt vittem végig meg most a felújított másodikat.
Szóval én mint független azt mondom,hogy teljesen jó irány.Az,hogy nem resident evil nem érdekel,csak lekössön.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Resident evil 7 szerű jöhetne, az nagyon tetszett. Nekem jobban bejött mint a 2-es (remaster).
0
0
0
0
💬 1
enslaved avatar
Akkor csesszék meg. Képtelenek egy újabb Resi 4 szintű játékot már összehozni. Resi 7 meg egy is elég volt.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@enslaved: Így ahogy mondod, egy 4. rész továbbgondolt nagy játékterű game-jére várnék, de szerintem a Capcom nem tud erről az álmomról.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Dpoci: Pedig igen sikeres volt az a rész, utána már csak a 7 - es volt az ami visszahozta nekik az elismerést, csak azt meg más néven kellett volna kiadniuk.
0
0
0
0
santakigyo avatar
A 7. résznek a játékmenetéhez teljesen passzolt a belső nézet.Az külső nézettel nem jött volna úgy át.
Kíváncsi vagyok sikerül tartani a szintet a következő résszel.
0
0
0
0
gigazte avatar
Olyan cseszett nehéz mindkét nézetet megcsinálni? Jó játék volt a Resident Evil 7, de pontosan a nézet miatt nem volt igazi Resident Evil...
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@gigazte: Szerintem is, horrornak jó volt, Resi-nek már kevésbé. Abszolút érthető a sok negatív vélemény a belső nézet miatt. Mondjuk így is a negyedik legtöbbet eladott rész. Nem baj maradnak a minőségi Remake-ek 😂
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
@gigazte: Szerintem szemléletében sokkal közelebb volt a klasszikus RE-khez, mint az 5-6 által képviselt evolúciós zsákutca. Nem a nézet miatt lesz valami Resident Evil, mert ha így lenne, számon kérhetnénk, hogy hol maradtak a fix kameraállások az utóbbi időben. Azzal egyetértek, hogy nem volt teljesen Resident Evil, de velem inkább az új fajta helyszín mondatja ezt. Hangulatában nagyon hasonló élmény volt, mint az első pár Resi (ha az első órában lévő, masszívabb horror-szekciót leszámítjuk).
0
0
0
0
no avatar
Szomorú vagyok.Én szívesebben fogadtam volna egy Dying Light típusú nyitott pályát a 4. és 5 . rész játékstílusában.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció