A Red Dead Redemption helyett itt a Wild West Online

Szerző: xoki | 2017. May 12. | hír | 15 hozzászólás

Tegnap elterjedt egy kép az interneten, amelyről sokan azt hitték, hogy a készülő Red Dead Redemption 2-ből származik, most viszont kiderült, hogy a kép egy új MMO-t ábrázol.

A Wild West Online-ról van szó, amely egy új MMO a PC-sek számára és nagyban hasonlít a Rockstar játékára. A Red Dead Redemption soha nem jelent meg PC-re, és úgy tűnik, a Wild West Online ezt akarja pótolni.
A 612 Games készíti az MMO-t, akik olyan játékokon is dolgoztak már, mint a Crysis vagy a League of Legends.

A játék Kickstarterre fog először kerülni, ahol 250 000 dolláros célt szeretnének elérni, de azt átlépve a játék tovább fog bővülni. A készülő játék egy PvP MMO lesz, amely a Red Dead Redemption többjátékos módjának kibővített változatának is mondható. Bűntényeket elkövetve körözési csillagokat fogunk kapni, bizonyos mennyiség esetében pedig vérdíjat tűznek majd ki ránk. A Rockstar játékaival ellentétben nem lesznek a nyomunkban NPC-k.

Wild West Online
Wild West Online
Wild West Online
Megjelenés: 2018. May 10. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, MMO
Fejlesztő: DJ2 Entertainment, WWO Partners
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hashimoto avatar
Még 12 óra, és lesz több infó a játékról! 😃
0
0
0
0
pcboy avatar
Nagyszerű! erős hiány van e téren! nem is értem hogy miért nem erre gyúrnak rá a tömérdek zombi és cod féle modenr meg jövő játék helyett. legutóbb e téren a desperados dead or alive-al játszottam. folytatása szar. call oj jourezről nem tudok nyilatkozni utólag hiába szerezném meg szerintem el se indulna amilyen régi. Aztán van még a fistful of frags-et pedig épp most töltöm annak ellenére, hogy az a mexikói erőd ami nagyon szép emlékeket idéz elő, az a pálya egy az egyben koppintás first personben már ha különböző fejlesztőkről van e szó! Aztán kb ennyi játék van a kategóriában!

De EZ! ezt meglátva igényes grafi! vadnyugat!nem early acces! és ha kiderül hogy tartalomban van mééég több is mint amit olvastunk a cikkben akkor erre mindenképp lestoppolok!

A hatalmas kérdés az amit remélem megválaszoltok hivatalos infok alapján! havidíjas lesz?? ingyen? vagy csak meg kell vennem?
utóbbi nem gáz! havidíjtól rettegek! ne akarjanak fejni és odaragasztani a géphez csak mert korlátozott fizetett időm van!
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@pcboy: 1. Mert nincs benne kellő pénz így nyilván olyanokat fejlesztenek amiben van. Nem kell annyira elgondolkodni, hogy kijöjjön az eredmény.

2. Ha annyira érdekel a havidíj vagy sem, te is nyugodtan utána tudsz nézni, pláne ha hivatalos infót akarsz, akkor pláne egyszerű a dolgod.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@pcboy: 3 nap múlva tudunk róla többet. 😃
[LINK]
0
0
0
0
winrar avatar
Érdekes elképzelés. Ha valaki gépen akar RDR-el játszani, arra ott a PS Now.
0
0
0
0
💬 1
Belchior10 avatar
Van benne fantázia, csak jó legyen a megvalósítás is.
0
0
0
0
hashimoto avatar
Addig is ottvan a Fistful of frags, meg az RDR PS3-ra 😆
0
0
0
0
TRACERHD avatar
ha ingyenes akkor tuti fogom nyomatni
0
0
0
0
Csicso avatar
Nemsokára eljutunk oda, hogy nem lesz sima pc játék - pl. single mód stb. - hanem csak havi díj ellenében játszató online szutykok.
0
0
0
0
💬 4
AMDMonsteR avatar
@Csicso: Lehet, hogy véletlenül jelentettem! Bocsánat!

Ez pontosan a mai szutyok játékosok miatt van, mert senki nem akar játékot venni, csak használni. Így nem lesz pénz a fejlesztoknel, ezért találták ki azt is, hogy folyamatos net kapcsolat kell, de már azt is ki tudják cselezni.
Igazából megertem ezt a havidíjas cuccot. En EA játékokkal is Access-en keresztül játszok.
0
0
0
0
Csicso avatar
@AMDMonsteR: Itt most nem az intézményesült lopásra - torrent - gondoltam, hanem hogy pl. a Battlefront is egy bitang jó környezetet ad a játékra de mivel nincs történet csak agyatlan lövölde. Szerencsére vannak még Witcher szintű játékok vagy pl. fps-ben a METRO sorozat.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@AMDMonsteR: Lehet mindent a torrentre fogni ha ettől jobb de a lényegen nem változtat.Más generációnak más játék kell.
Pár éve még más volt majd újabb pár év múlva megint más lesz és így tovább.
Személy szerint a maiakat le se töltöm annyira nem érdekelnek már.Néha-néha jön egy cím ami úgy felkelti az érdeklődésem de ez már ritka.Ezek az online f@szságok meg teljes mértékben hidegen hagynak,felőlem elterjedhet teljesen.
Számomra a kikapcsolódást egy jó kis singleplayer jelentette.Ma is így lenne de ezekre már nincs úgy igény mint régebben az én időmben volt.Látszik is és ezt nem lehet a lopásokra fogni,mert bár van bőven attól még sokan meg is veszik azt amire igény van.
0
0
0
0
Csicso avatar
@santakigyo: Igaz, változtak az igények is a "mi" rétegünk már elég karcsú miattunk nem fognak tartalmas történettel single módokat csinálni.
0
0
0
0
hashimoto avatar
Ígéretesnek tűnik. 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció