A Plague Tale: Innocence - már 1 millió példányt értékesítettek

Szerző: xoki | 2020. July 02. | hír | 14 hozzászólás

Új mérföldkőhöz ért az A Plague Tale: Innocence, ugyanis a valamennyivel több mint egy éves játékból már több mint egymillió példány talált gazdára. A játékosok és a kritikusok szerint is egy remek alkotásról van szó, és ha esetleg eddig még nem volt szerencsétek hozzá, akkor most jelentős kedvezmény mellet vásárolhatjátok meg a Steamen.

Az Asobo Studio és a Focus Home Interactive legújabb sajtóközleményében fedte fel, hogy már egymillió felett jár a világszerte értékesített példányok száma. Az Asobo Studio teljes csapata nagyon büszke erre az egy év alatt elért eredményre. Hatalmas motivációt ad nekik az a tudat, hogy minden nap több és több játékos ismeri meg Amicia és Hugo történetét.

A sikernek köszönhetően nincs kizárva egy folytatás lehetősége sem, hiszen korábban már pletykák is felbukkantak ezzel kapcsolatban.

A Plague Tale: Innocence
A Plague Tale: Innocence
A Plague Tale: Innocence
Megjelenés: 2019. May 13. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Lopakodó
Fejlesztő: Asobo Studio
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Richie1212 avatar
Én imádtam 😀 A legelső tesztem erről a game-ről írtam 😀
0
0
0
0
TrinityHyperWeeb avatar
Pár hónapja játszottam végig, és nagyon élveztem. Kellemesen eltötött pár óra volt, és valahogy a gameplay se vált unalmassá vagy monotoná. Csak ajánlani tudom ^^
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Egyik legjobb játék, amivel játszottam. Megérdemelne többet is.
1
0
0
0
Andris18 avatar
Lehet sokan szeretnek lopakodni, de nem patkányok között. 😆
0
0
0
0
no avatar
Azt hittem már jóval többet értékesítettek belőle, patent kis játék lett.
0
0
0
0
💬 9
enslaved avatar
@LordSzalko: Sajnos megmutatkozik egy ilyen csúcs játék esetében is, hogy a torrent képes alacsonyabb eladásokat produkálni. Ez nem online ugye, hogy meg kelljen venni. Hiába is ágálnak ez ellen sokan, ez az igazság. Legalább te meg én biztosan megvettük.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@enslaved: Szerintem meg nagyon rétegjáték, és nem érdekel sok embert. Nekem pl egyik haverom se játszotta le még törtbe se annak ellenére hogy ajánlottam nekik. Ez van, nem érdekelhet minden mindenkit, és nem kell egyből másra, pl torrentre fogni.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Ott a Doom pl ami azonnal tölthető volt és nagyon jó eladásokat produkált. Lehetne említeni a witcher 3 is és sok jó játékot.
Ami jó azt viszik.
Ez a játék pedig azért meglepetés mert eléggé amolyan rétegjáték. Lopakodós játékmenetre épít, viszont valjuk be őszintén elég gagyi. Csak az magába kevés lenne,viszont szép és hangulatos, valamint rendelkezik egy igen jó történettel. Így összeségében adott egy jó játék.
És ami a legfontosabb, nem kapott kellő figyelmet, én azt se tudtam, hogy létezik csak mikor megláttam, hogy van hozzá magyar felirat.Ha negyed annyi marketinget kap mint CP 2077 pl már meglátszott volna.
Persze jó, hogy van mindig mire fogni, de a lényegen nem változtat. Ami jó játék az eredményeket is fog elérni.
0
0
0
0
xCube avatar
@enslaved: Egyetértek Warlordcommander véleményével, ez a játék szimplán nem érdekel mindenkit. Ha a torrent miatt lennének az eladások alacsony szinten, akkor a torrent oldalakon lenne sikeres a játék, de ott sem az. Az ilyen narratív egyjátékos címek manapság jóval kevésbé kelendőek, mint a battle royal / mmorpg / mmoga és hasonló játékok.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
Így van, nekem semmi károm nem lesz abból, ha valaki torrentezik, ahogy másnak sem, ha én meg mikrotranzakciózok (pedig kaptam érte hideget-meleget). Mondjuk a torrent annyiból mégis problémás lehet, hogy amennyiben a kiadóknak hátrányuk lesz belőle, kevesebb pénzük lesz a fejlesztésekre is, ami megint csak a játékosoknak nem jó. A mikrotranzakció ellenben nem ilyen. Egyébként egy dologban igazat adok neked, a torrent abban az esetben jó dolog, ha ki akarsz vásárlás előtt próbálni egy játékot, ám nem viszed végig ha tetszik, hanem megveszed😀
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Semmi köze a torrenthez, nem kell minden alacsony eladási számot arra fogni.
Nagyon rétegjáték, alig kapott marketinget, és az a kevés is amit kapott sem igazán meggyőző. Én speciel azért nem vettem meg (még), mert bár imádom a sztori alapú játékokat, videók alapján feleslegesen nagy hangsúlyt fektet az amúgy is unalmasnak és agyonscripteltnek tűnő gameplaybe a sztorihoz képest. Az eredeti árcédula nem zavarna még a rövid hossza mellett sem, de ezekkele együtt szimplán egyszerűbb más játékot találnom ami jobban érdekel, még akkor is ha valószínűleg egy jó játék lenne.
A torrent lehetősége az én esetemben legfeljebb csak segítene az eladásban, demo híján más módon nincs arra hogy kipróbáljam (a refund rendszer nem erre való), lehet hogy tényleg megtetszene.
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Szerintem nagy játék lett, akár csak most a Beyond two souls, amit lerakni nem bírtam míg a végére nem értem. Most kedvet kaptam a Detroit - hoz is nagyon, és azt hiszem a Heavy Raint is be fogom pótolni. Nagyon kezdem megkedvelni az ilyen stílusú játékokat.
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Előbb utóbb lehet rá fogok nézni. A stílus nekem is bejön, Detroit: Beceom Humant pont most fejeztem be, hajnali fél3-ig ébren voltam csak hogy a végére érjek, túl izgalmas és érdekes volt hogy félbehagyjam.
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Én a Beyond - dal voltam így, viszont annyira beleéltem magam, annyiszor hozta rám a frászt, hogy pár óra múlva amikor a végére értem, elkapott egy pár perces vertigo, tudod, az a fajta szédülés, amikor forog veled minden. Nagyon hatott a pszichémre azt hiszem, a Detroit ennél azért szolidabbnak tűnik. Szerintem a Resident 8 nálam már lehet, hogy ki fog maradni (ez csak vicc persze), de azt veszem észre újabban magamon, hogy idegileg gondot okoznak a thriller szerű játékok, filmek. Régen ez nem volt jellemző, de mostanában egyre inkább, este meg pláne, pedig főleg akkor van rájuk időm. Újabban késő este lefekvés előtt megnézek vagy egy Gyalog-Galoppot, vagy egy Csupasz pisztolyt😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció