A PC-nk megosztására ad lehetőséget a legfrissebb Radeon Software

Szerző: xoki | 2021. April 25. | hír | 4 hozzászólás

Megérkezett a legújabb Radeon Software Adrenalin Edition frissítés, és azzal együtt a PC-PC streaminget is hozzáadták az AMD Linkhez. Ez lényegében azt jelenti, hogy kölcsönvehetitek egy barátotok gépét, helyi co-op játékokkal játszhattok, és akár segítséget is kérhettek, ha valamilyen probléma lenne a számítógépetekkel.

Az AMD Link egy streaming applikáció, amely a Radeon Software része, és minden AMD grafikus kártyával rendelkező felhasználó számára elérhető. Eredetileg 2018-ban jelent meg, azóta pedig rengeteg fejlesztésen átesett már. A legfrissebb, 21.4.1-es frissítést követően pedig egy újabb nagyszerű funkció érkezett a PC-s játékosok számára, amely lehetővé teszi az asztal vagy egy játék helyi és távoli vezérlését.

Fontos, hogy erre csak akkor van lehetőségetek, ha mindkét gépben Radeon kártya található, ami a jelenlegi helyzetet tekintve nem túl felhasználóbarát megoldás, hiszen nem egyszerű hozzájutni az új grafikus kártyákhoz. Továbbá ez nem egy különálló kliens, tehát kizárólag Radeon illesztőprogramokkal települ fel.

Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
PatkosXX avatar
Továbbá a Steam Link nem egy különálló kliens, tehát az kizárólag Radeon illesztőprogramokkal települ fel.

Gondolom ez AMD Link akart lenni. 😉
0
0
0
0
💬 1
xoki avatar
@PatkosXX: Nem, csak rossz a sorrend a megfogalmazásba 😳 Szólok, hogy javítsák
0
0
0
0
Vigilante avatar
A Parsec ezt eddig is tudta, minimális késéssel. 😉
0
0
0
0
💬 1
ichigo23619 avatar
@Vigilante: adom.
mi is azt használunk öcsémmel.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció