Menu

A Palia egy rendkívül nyugisnak ígérkező MMO rengeteg lehetőséggel

Szerző: Pafry, 2021. június 08., hír

A Palia első hallásra rendkívül vonzó tulajdonságokkal rendelkezik: a játékot fejlesztő Singularity 6 a Stardew Valley vagy épp az Animal Crossing játékok elemeit kívánja vegyíteni egy olyan nyílt világú játékmenettel, mint amit a The Legend of Zelda: Breath of the Wild esetében láthattunk. Ez elsőre kissé meredeknek hangozhat, viszont az alábbi bejelentő előzetes hangulata magáért beszél.

A Singularity 6 fejlesztőcsapata játékipari veteránokból áll, akik egykor többek között a Riot Gamesnél vagy a Blizzard Entertainmentnél dolgoztak. A Palia egy MMO lesz, amely elsősorban nem a harcokra, hanem otthonunk felépítésére, a környezet felfedezésére, valamint barátságok megkötésére összpontosít.

Mi az emberek szerepét vesszük magunkra, akik több ezer év után térnek vissza a környékre, hogy újra otthonossá tegyék azt, és megbarátkozzanak a körülöttük lévő természettel, valamint a többi lakóval, akik néha egészen szokatlanok tudnak lenni. Lehetséges lesz egyedül is játszani, ám az élmény ismerősökkel karöltve lesz az igazi, hiszen rengeteg olyan feladat lesz majd, melyekben elkél egy vagy több segítő kéz.

A Palia pre-alfa tesztje hamarosan elindul, erre már a játék hivatalos oldalán fel is lehet iratkozni, és ha az opcionális kérdőívet is kitöltitek, nagyobb eséllyel választhatnak ki a tesztelésre. Egyelőre csak PC-re jelentették be eddig ismeretlen megjelenési dátummal, kérdéses, hogy a többi platformra is megjelenik-e majd.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 5
pinkyke avatar
6 napja | 2021. 06. 11. 19:27:45
#
érdekes játéknak tűnik majd ha ki jön ki próbálom. :)
no avatar
9 napja | 2021. 06. 08. 20:03:36
#
Tucat ilyen játék van a piacon, még ha nem is éppen mmo formában, de coopban (Grounded, Craftopia, Scrap Mechanic, Raft, Stationeer, Drake Hollow- mind próbál valamivel kitűnni a tömegből valami egyedivel), és még egy tucat amit pl a kérdőívben is emlegettek). Nem tudom ez mennyire vagy miben fog kiemelkedni.

Mondjuk érdekes volt látni a kérdőívükben, hogy ott volt pl a WoW, amiből kb kiemelték a Garrisont, mint saját birtok és azt látjuk itt a videóban is. Kb mintha azokból a címekből ollózták volna össze...

Mi az emberek szerepét vesszük magunkra, akik több ezer év után térnek vissza a környékre
- hogy szétb*sszuk ezt is, kivágjunk minden fát, megmérgezzünk minden folyót, leöljünk minden állatot, és amikor az utolsó fát is kivágtuk, és az utolsó állatot is leöltük és nincs ivóvizünk ( kösz Nestlé), akkor jövünk rá hogy a pénz nem ehető-iható....
King Gizzard avatar
9 napja | 2021. 06. 08. 22:34:27
#
@Palanova:
- hogy szétb*sszuk ezt is, kivágjunk minden fát, megmérgezzünk minden folyót, leöljünk minden állatot, és amikor az utolsó fát is kivágtuk, és az utolsó állatot is leöltük és nincs ivóvizünk ( kösz Nestlé), akkor jövünk rá hogy a pénz nem ehető-iható....
Sir, this is a Wendy's
LordSzalko avatar
9 napja | 2021. 06. 08. 19:14:45
#
Egész aranyos elképzelés, egy próbát megér :D
Apor avatar
9 napja | 2021. 06. 08. 19:08:08
#
Mi az emberek szerepét vesszük magunkra, akik több ezer év után térnek vissza a környékre, hogy újra otthonossá tegyék azt, és megbarátkozzanak a körülöttük lévő természettel, valamint a többi lakóval, akik néha egészen szokatlanok tudnak lenni.


Mindig így kezdődik.
Végül jön a rablókapitalizmus és a sportvadászat.

XD


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb