A Microsoft megszerezte a The Outer Worlds jogait

Szerző: Pafry | 2021. May 26. | hír | 2 hozzászólás

A Take Two érdekeltségébe tartozó Private Division helyett mostantól a Microsoft látja el a jövőbeli, The Outer Worldshöz kapcsolódó címek kiadását - derült ki a kiadó Gamasutra-nak tett nyilatkozatából. A Microsoft még 2018-ban vásárolta fel a játékot fejlesztő Obsidian Entertainmentet, ám ennek ellenére ez a cím még nem az ő gondozásukban jelent meg.

A The Outer Worlds eddig nagyjából 3 millió példányban fogyott, és 2019 egyik legjobb játékaként tartják számon. A kedvező kritikai fogadtatás mellett rengeteg pozitív visszajelzést kapott a játékosoktól is. Két DLC is megjelent hozzá, a Peril on Gorgon és a Murder on Eridanos, melyek kiadását még utoljára a Private Division kezelte, mielőtt teljesen átadta volna a stafétát.

A kiadónál egyébként izgatottan várják, hogy a Microsoft és az Obsidian milyen irányokba fogja elvinni a játékot, mivel állítólag már lerakták a háttérben a következő felvonás alapjait.

The Outer Worlds
The Outer Worlds
The Outer Worlds
Megjelenés: 2019. October 25. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, FPS
Fejlesztő: Obsidian Entertainment
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csuz-li avatar
Nekem van egy sejtésem, hogy milyen irányba viszik a játékot.
Most is bent van a Game Pass-ban, ami egy kifejezetten jó dolog. Viszont úgy működik a Game Pass, hogy megkapod az alapjátékot "ingyen" és veheted a DLC-ket hozzá, ha már berántott a játék. Cserébe a Microsoft leszokott az utóbbi időben a határidők agyatlan hajkurászásáról, ám még mindig "végtelen pénzzel" gazdálkodik, amit jelenleg épp a Game Pass-ra költ. A felvásárlásokkal, együttműködésekkel is főleg húzónevekre hajtanak, hogy vonzóbb legyen az előfizetés, ami olyan címeket hozott, mint az Elder skrolls, Fallout, Wolfenstein, Doom, Battlefield, Fifa, stb.
Szóval a következő rész fejlesztésére lesz pénz, lesz technikai támogatás, nem lesz túl szoros határidő, de cserébe nem lesz elég két DLC.
0
0
0
0
Larten avatar
"A kiadónál egyébként izgatottan várják, hogy a Microsoft és az Obsidian milyen irányokba fogja elvinni a játékot, mivel állítólag már lerakták a háttérben a következő felvonás alapjait."

Kap egy integrált Edge és Skype felületet, ill. minden kékhalál alkalmával más bolygó hátterét fogja kirakni elénk a win.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció