Menu

A Metacritic legalacsonyabb pontszámát zsebelte be a GTA Trilogy Definitive Edition

Szerző: xoki, 2021. november 16., hír

Sajnos elég kevés módja van, hogy a csalódott rajongók felhívják magukra a figyelmet, ezért a legtöbben a felhasználói értékelésekre fókuszáló oldalakon szokták lepontozni a játékokat. Ez történt most a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition esetében is, amely sajnos tényleg katasztrofálisan sikerült.

A Grand Theft Auto III, Vice City és San Andreas hármasából álló Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive megjelenésekor sajnos sokan azt konstatálták, hogy minőség szempontjából egyáltalán nem üti meg az elvárt szintet. Igazából nem is a grafikai fejlődés mértékével van a gond, hanem a megvalósítással, illetve az eredeti játékokhoz képest hemzseg a bugoktól is, arról nem is beszélve, hogy sok szempontból visszaesés tapasztalható a klasszikusokhoz képest.

A PC-s játékosok véleményére kihatott az is, hogy a játékokat ideiglenesen eltávolították a Rockstar Launcheréből. Szerencsére most már ismét játszhatunk azokkal, illetve újra megvásárolhatjuk a felújított klasszikusokat, de úgy tűnik, már késő. A rajongók sajnos akkorát csalódtak a Rockstar Gamesben, hogy a Metacriticen az eddigi legalacsonyabb pontszámot érte el a trilógia, amely 0,5/10. Az oldal alapján a Warcraft III: Reforged (0,6/10) volt az eddigi legrosszabb cím.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 26
ronnie_r26 avatar
várható volt, nem is tudom mire gondolhatott a költő :D
1
0
0
0
💬 1
carl18x avatar
@ronnie_r26: A hangszóró javítós Levente szokta ezt mondtani, mire gondolhatott a szerző :D
1
0
0
0
carl18x avatar
Én tudtam előre hogy ez lesz, de senki nem figyelt rá :D
3
0
0
0
💬 2
gigazte avatar
@carl18x: Ezt is meg tudják majd magyarázni a játékosok. 😆
0
0
0
0
carl18x avatar
@gigazte: Igen mindig voltak palimadarak, akiket akkár hogy át lehet kurni. Csak az a gond olyan sőtétek hogy fel se tűnik nekik.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Az igazi nagy probléma, hogy megszüntették az eredeti változatok árusítását (legalább a GoG-nak odaadhatták volna).
3
0
0
0
💬 1
carl18x avatar
@X9K338DA: Pont azért szűntették be hogy megvegye mindenki az újat.
0
0
0
0
cabus26 avatar
Meg is érdemlik,hogy így porig alázzák! Gondolom rajtam kívül más is szeretne még játszani egy jól megcsinált,változatos,ízig-vérig GTA játékkal játszani és nem az ilyen 5. résszel hasonlóakkal,ahol azt kell nézegetni,hogy Michaelt megcsalja a felesége meg a családja széthullik,no meg nem jógázni kell főküldetésben,stb...
Lehet ezt a sorozatot is rebootolni kellene,ráférne,nagyon el van burjánozva.
0
0
0
1
💬 1
no avatar
@cabus26: Nem csak te. Nem hiába favorit nálam a régi Trilogy, de ez az újrakevert ez nem. :D Maradok a régieknél. A GTA V az még így-úgy, de túlságosan átment valami másba. Jobban lett inkább szappanopera, mintsem gta.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Én nem dobtam el az agyamat ettől a fortnite grafikától. Ezt szerintem bármelyik indie stúdió lenyomja egy unity engines játékkal. Az meg hogy telerakták buggal a játékokat valóban egy modern tulajdonsága a PC iparnak, de talán mégsem így kellett volna modernizálni.
0
0
0
0
tivike avatar
Azért az is durva, hogy a "Warcraft III: Reforged" azóta sem lett leárazva. Pedig 10€-ért elbohóckodnék vele. Ennyit azért tehettek volna. Már, ha ennyire lehúzták, akkor legalább leárazták volna.
0
0
0
0
misota31 avatar
Ezek a legendás címek többet érdemelnek ennél,(Diablo resurrected / Gta Trilogy, stb. Szomorú ezt látni, hogy mennyire nem tiszteli egyes játék kiadó cég a vásárlói bázisát, de még a saját munkáját se. Tisztelet a kivételnek: CAPCOM™ : Resident Evil® remasterek.
0
0
0
0
💬 5
tivike avatar
@misota31: A D2 szerintem nem lett rossz. Nekem tetszik. Még mindig játszom.
0
0
0
0
misota31 avatar
@tivike: Én is játszom vele, de az amit a megjelenés napján tapasztaltam, hogy órákon át nem lehetett online játszani, azután meg törődött a karim, és hetekkel később is még ilyen fogad, hogy 182-en vannak előttem várjál. Én nem ezért fizettem elő.
0
0
0
0
tivike avatar
@misota31: Mondjuk ez tényleg kellemetlen volt. Még jó, hogy én offline karaktert csináltam. :)
0
0
0
0
misota31 avatar
@tivike: Pc-én játszod?
0
0
0
0
shadowcastle avatar
Kár, hogy mostanában más játéknál ugyanez a hiba. A Diablo 2 Resurrected is tele van hibával, buggal, sőt van mikor a szerverek se mennek vagy karakterek tűnnek el... 2021 nem tett jót a remastered szériának.... Remélem végre elengedi néhány stúdió ezt a vonalat ezen hibákból tanulva és jobban odafigyelnek a jövőben
0
0
0
0
💬 3
FrostnovaZ avatar
@shadowcastle: Egyedül talán a Mass Effect: Legendary Edition az egyetlen kivétel, az egy jól sikerült feljavítás lett. Abban is volt pár bug természetesen, de semmi eget rengető, és sokat javítottak már belőle. Ott a fanok azt kapták amit vártak (én legalábbis), és ez az értékeléseken is meglátszik.
3
0
0
0
shadowcastle avatar
@FrostnovaZ: A Mass Effect LE-n gondolkodtam már, de még nem mertem belekezdeni :D
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
@shadowcastle: Szerintem érdemes ;) Mégis csak 3 játékot kapsz a pénzedért + összes DLC.. és főleg az Mass Effecet 1-en érződik a felújítás, a 2-ben meg 3-ban, leginkább a fények meg a textúrák azok amik jobbak lettek... de így is 70 óra volt mire végig vittem egyszerre mind a 3-at, szal egyáltalán nem éreztem pénzkidobásnak :D Bugok sincsenek nagyon, max nagyon aprók, semmi game breaking...
0
0
0
0
no avatar
Nem a játékkal van a baj hanem az árazással.
Ha nem csináltak volna úgy mintha ez valami sosem látott fejlődés lenne a modderek által csinált dolgokhoz képest, és nem 60 euróért dobálják, akkor nem lenne baj.
0
2
0
2
💬 2
TRACERHD avatar
@hikadam: Persze persze XD
0
0
0
0
szhusi avatar
@hikadam: Tény, hogy olcsó sz*r játék jobb, mint a drága sz*r játék. De inkább ezért az árért kellett volna normális, elfogadható munkát végezzenek. Mondjuk mit várok én is egy mobilportos csapattól 🙄
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Teljesen jogosan ! ;) Mivel mindhárom részhez volt több már eleve köröket verő mód csak meg kellett volna vásárolniuk vagy szerződtetni moddereket. Ehelyett rábízták a csapat leglustább részlegére. Egyék meg amit főztek én 5 perc után töröltem a gp-s San Andreas-t.
1
0
0
0
Belchior10 avatar
Elég lett volna az is, ha az eredeti játékokhoz hozzáadják az achikat. Azok legalább normálisan futnak és grafikailag sem sokkal rosszabbak, mint ez a "felújított" változat. Persze akkor nem kérhettek volna el 70 eurót.
4
0
0
0


Lite versions:
Számitóbbgép balSzámitóbbgép jobb