A Lenovo hivatalosan is bemutatta a Legion Go kézi számítógépet

Szerző: xoki | 2023. September 03. | hír | 9 hozzászólás

A Lenovo Windows-alapú kézi eszközéről néhány héttel ezelőtt hallhattatok először, de most a cég végre hivatalosan is lerántotta a leplet a Ryzen Z1 Extreme processzorral felszerelt Legion Góról.

A Legion Go Windows 11-gyel jön, ennek köszönhetően - például a Steam Deckhez képest - sokkal kompatibilisebb lesz a PC-s játékokkal. A kézi PC 8,8 hüvelykes, 2560x1600 felbontású, 144 Hz-es kijelzővel kerül forgalomba. Alapja az AMD Ryzen Z1 Extreme processzor lesz, melyet pontosan az ilyen eszközökhöz fejlesztettek ki. Emellett 16 GB RAM-ra és 1 TB-os SSD-re számíthatnak a vásárlók. Amennyiben pedig nem lenne elegendő az eszközben található M.2 SSD, egy második foglalatnak köszönhetően könnyedén kibővíthető a tárhely.

A Lenovo Legion Go támogatja a Lenovo Legion Glassest, egy AR megoldást a játékok nagyobb, virtuális képernyőn (1080p/60Hz) történő játszása érdekében. A Lenovo Legion Go 2023 novemberében érkezik, és 799 eurót kell majd kicsengetni érte, miközben a Lenovo Legion Glasses egy hónappal később, 499 eurós áron válik majd elérhetővé.

Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
crew1199 avatar
én amugy totálisan nme értem ez mire jo? buszon játszak vagy mi? ez kajak csak azoknak jo akik utazmak minden nap busz vonat repulo vagy nemtom lenne egy ilyenem és tuti ott porosodna hiaba tetszik meg minden:( v valaki meg veszi olcso pénzért ra koti a tvre ,monitorra oszt teljes éréku pc? kb? nagyon jo a promo videoja de ne már mindeki a konyvtarban kvzoban discoban meg babam***ában fogja tolni nem?? xd takardj már XD ki jár konyvtárba? ja akinek legion konzolja van értem ja pont nem! XD....500eu nem ér tobbet ne már mit 800!? 999eu volt a a lpatopom gigabyte a5 k1 16gb rammal rtx 3060 6gb 135w tdp vagy 150 ryzen 5600h 6 mag 12 szál ne már xD
0
1
0
0
💬 2
nerwarin avatar
@crew1199:
xd takardj már XD ki jár konyvtárba?
- Hát a hozzászólásod alapján te biztosan nem.
4
0
0
1
crew1199 avatar
@nerwarin: és ezt hogy vártam *** XD bele sétáltál:D rengeteget jártam konyvtárba csak hogy tudd és igen olvasni és igen sok jo embert meg ismertem ott és jo élmény volt:) de nem telefonozni nem psp-ni nem laptopozni nem ez meg az érted? na m1 most ez nem jott be neked:D majd máskor XD
0
0
0
0
bukta2 avatar
Sajnos itt is elkövetik azt a hibát mint az ASUS az Ally-nál...nagy felbontás nagy képfrissítéssel..persze valamivel kell kelteni a hype-ot meg eladni valamivel a terméket de az akku idő rovására mennek az ilyen dolgok, a teljesítményéről ne is beszéljünk...ilyen felbontáson melyik játékban lesz 144hz? A cs-ben talán meg a májkráftban...elő példa erre az Ally, vagy 6x erősebb a hardvere mint a decké azt mégsincs 6x több fps rajta,persze jöjjön csak a konkurencia ezzel nincs baj, csak jólenne ha értelmes gépek jönnének,de itt nemtanultak az Ally hibáiból,viszont legalább itt már van tapipad,ha már Windows...
4
1
0
0
💬 2
xCube avatar
@bukta2: Én ezt nem látom ennyire problémásnak. FSF 50% scaling mellett sem lesz nagyon látványos minőségromlás, cserében kisebb a fogyasztás. Arról nem is beszélve, hogy ha nem hardverintenzív játékot játszol akkor mehet a nagyobb felbontás is.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@xCube: Én ezt értem, és ez mind szép és jó, viszon élő példa az állításaimra a Rog Ally
0
0
0
0
xCube avatar
Nagyon ígéretes, sokkal inkább látom a Steam Deck ellenfelének, mint a ROG Ally -t. Miért? A sok extra funkció miatt.
2
1
2
0
💬 1
MaximumGame avatar
@xCube: Ez azért màr komoly felbontàs… 2db M.2 megnézem mi hűt le ekkora készülékben GPU es CPU val am egybe van építve persze. 2db 2TB os SSD vel durva lehet.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció