A kritikusokat nem nyűgözte le a Saints Row rebootja

Szerző: xoki | 2022. August 27. | hír | 5 hozzászólás

Többéves kihagyás után egy reboot formájában idén újra reflektorfénybe kerül a Saints Row. A kritikusok nemrég publikálhatták a játéktesztjeiket, és az összesített értékelések alapján az újragondolt játék nem igazán nyerte el a tetszésüket.

A cikk írásának pillanatában 87 kritikus véleménye látható az OpenCriticen, melyek közül néhányan úgy vélik, a játék remekül sikerült, de a 66 pontos átlag azt mutatja, hogy sokan jóval többet vártak ennél. Néhányan a nyílt világ kialakításával nincsenek kibékülve, mivel elavultnak érződik a modern mércékhez képest, és például grafikailag sem kimagasló.

A pozitívabb vélemények rávilágítanak arra, hogy a Saints Row rajongói számára az új rész egy ismerős kalandot kínál, hiszen szabad barangolás közben a jól ismert móka és káosz várja a játékosokat. Vannak fura pillanatok, és természetesen a játékra jellemző humor sem maradt el, de úgy tűnik, a kritikusok szerint 2022-ben ennél azért sokkal többre van szükség.

Mindenesetre a Saints Row augusztus 23-ától mindenki számára elérhető, szóval hamarosan kiderül, hogy a játékosok véleménye megegyezik-e majd a kritikusokéval.

Saints Row
Saints Row
Saints Row
Megjelenés: 2022. August 23. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Deep Silver Volition
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
retek77 avatar
Nagyon gyenge lett.......Méltatlan hogy a sorozat tagja legyen!!!
0
0
0
0
bukta2 avatar
Ezt a játékot videók alapján nem tudom hová tenni... vagy nagyon bugos videókat látok róla vagy tök jó gameplay-eket szép grafikával...

[LINK]
0
0
0
0
Xsite avatar
Szerintem nem csak a kritikusok vannak ezzel így, hanem az emberek 99%-a.
1
0
0
0
💬 2
X9K338DA avatar
@Xsite: De a kritikusok általában elég puha kezűek az ilyen játékokkal, ehhez képest minden platformon 70 pont alatt van Metacriticen. A játékosok mondjuk jobban odavágnak neki, az ő összesített 3 alatt van.
0
0
0
0
sickboybzz avatar
@Xsite: Nekem ez az egyetlen széria, amiért soha többet nem leszek hajlandó pénzt kiadni, sr még ingyen sem kellene Epicről. Örülök, hogy az élet engem igazolt.
Ezt a kiváló véleményt a sr3 remastered verziójuknak köszönhetik. Szeretem az open world játékokat, munka mellett tökéletesek, ha akarod fps, ha akarod kaland-, vagy autós játék. De az nem volt szórakoztató, ellenben felidegesített, nagyon könnyedén, holott poont az ellenkezője lett volna a funkciója.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció