A játékosok nagy része nincs elragadtatva a Counter-Strike 2-től

Szerző: xoki | 2023. October 12. | hír | 17 hozzászólás

A Counter-Strike 2 néhány héttel ezelőtt vált elérhetővé, így egyre többen térnek vissza, hogy kipróbálják az új változatot. Elsőre úgy tűnhetett, hogy a CS:GO utódját remek fogadtatásban részesítették a felhasználók, viszont a különböző hibák, illetve a CS:GO eltávolítása miatt egyre több negatív kritika éri a játékot.

A Counter-Strike 2 összesített értékelése „nagyon pozitív” a Steamen, viszont ez eléggé megtévesztő, mivel ebbe azok a felhasználói vélemények is beletartoznak, amelyeket a Counter-Strike: Global Offensive érdemelt ki. Ez annak köszönhető, hogy a Valve nem új játékként adta ki a Counter-Strike 2-t, hanem a CS:GO-t váltotta le. Ezt figyelembe véve a „legutóbbi értékelések” az, amit érdemes áttanulmányozni.

A Counter-Strike 2 megjelenése óta a legutóbbi értékeléseknél a „vegyes” szó látható, tehát elég sokan nincsenek elragadtatva a frissítéstől. A legfrissebb negatív visszajelzések elsősorban olyan játékosoktól származnak, akiket bosszant, hogy többé nem férnek hozzá a CS:GO-hoz, illetve olyanoktól, akiknek problémájuk akadt a játékmenetbeli változtatásokkal.

Counter-Strike 2
Counter-Strike 2
Counter-Strike 2
Megjelenés: 2012. August 21. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Valve
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ElMariachi avatar
Nekem is vegyes érzéseim vannak ezzel a verzióval kapcsolatban, de majd megszokjuk🙄😊
0
0
0
0
no avatar
Igy indult a GO-is valószínüleg majd a jövőben jó lesz. Jelenleg tényleg rossz a játék de még mindig fun a haverokkal játszani.
0
0
0
0
usbee avatar
Csak azt nem értem, miért volt jó ráfrissíteni a GO-re, ahelyett, hogy rendesen külön adták volna ki. Bár sejtésem van, hogy így akarják maximalizálni az online játékosok számát, hogy házon belül megölik a "konkurenciát", akkor viszont csoda, hogy a classic CoD-ok megmaradtak.
0
1
0
0
💬 5
TeMeRolEee avatar
@usbee: Olcsóbb nekik, mert nem kell fenntartani annyi szervert, ha a csgo szervereit tudják használni cs2-höz.
0
1
0
0
susguy avatar
@TeMeRolEee: Egyik konteó mókásabb mint a másik
0
0
0
0
usbee avatar
@TeMeRolEee: Mert ha innentől csak közösségi szerverek lennének, az mibe fájna nekik? Meg különben sem hiszem, hogy pont ez vágná a földhöz a Valve-t.
0
0
0
0
no avatar
@usbee: Jó kérdés simán benne van hogy nem akartak a játékból egy CS: SOURCE 2 hibát véteni ahol kiadtak egy új játékot de az előd a cs 1.6 népszerűbb maradt. És esportban is az volt inkább a népszerű. Ha meghagyták volna a GO-t szinte biztos hogy nem váltott volna át mindenki a CS2-re és akkor a CS2 fejlesztése anyagilag és idő ügyileg is tragédia lett volna.
1
0
0
0
usbee avatar
@Phyasgame: Igen, ez a feltételezésem nekem is. Bár én a fejlesztői oldalról nem látom ezt gondnak, mert így is úgy is az ő játékaikkal játszanak az emberek, akkor most nem mindegy, hogy hányfélével?
0
0
0
0
dvxx avatar
Az elozo cs se erdekelt. Engem nem er veszteseg. 🤣
2
0
0
0
TeMeRolEee avatar
A hitreg a játékban pocsékabb lett mint volt (látványosan rosszabb lett), 60ms-es ping mellett a karakterem már teleportálgat, illetve 2-30 alkalommal megismétli az előző műveletet.
(AWP-vel scope-ot használod, akkor amikor kilépsz a scope nézetből, akkor újra benyomatja a scope-ot, akár többször is, gránát eldobásnál a hangeffek 20-30 alkalommal elindul gyorsan egymás után...).
Amennyiben botok ellen akarsz menni, akkor a nehézséget csak konzolból lehet állítani. Csalók ugyanúgy vannak, talán még többen is, mint eddig.
Amennyiben erősen csalás gyanús volt az egyik játékos, akkor szerencsére könnyen meg tudod állapítani a match replay funkcióval... akarom mondani nem, mert nincs ilyenre lehetőség, mivel az a "fícsör" nem lett átmentve a CS:GO-ból a CS2-be...
Amennyiben AMD kártyád van és az anti-lag+-t használod, akkor még VAC bant is kapsz...
Random crashek.
Ismerősömnek újra kellett indítania a játékot versengőben, de nem volt neki visszacsatlakozás gombja, ami elvileg sokaknál előforduló bug.
Amelyik ismerősömnek bejött annó a CS:GO, nah most szinte mindegyikőjük szidja a CS2-t.
0
0
0
0
downuser avatar
Azt mondom, képzeljük azt, hogy ez a Half-Life 3, így sokkal könnyebb lesz megbirkózni a poszttraumás stressz szindrómával... 😁
0
0
0
0
no avatar
Én nem tudom skacok, én szerintem a régi counter strike ( Nem ez hanem ennek még régebbi ) az sokkal jobb volt és fun volt. Volt sok féle mód meg minden, olyan érdekess skinek némelyik fegyvere amit el se hinnéd hogy létezik. Tudom van ebben is modok és skinek de a régihez én szerintem nem fog felérni soha. De ezt csak régi counter strike-os playerként mondom.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Az a baj ezzel a játékkal hogy a régipályákon egy új játékosnak esélye sincs... eztveléggé elcseszték szerintem... bejönnek a veteránok azt szarrá lőnek egy olyat aki azt se tudja hogy kell eldobni a gránátot... 🤣 vagy még az előtt lelövik mielőtt eldobná a gránátot ...
0
0
0
0
💬 3
Ayistion avatar
@bukta2: Egy új játékos ne rankedra menjen be 0 óra játékkal, hanem gyakorolni botok ellen.
0
0
0
0
SweexBell avatar
@bukta2: Ez most komoly? Hogy lehet egy ilyen kritikat megfogalmazni?
1. ha uj játékos vagy már csak a kd ratio rendszer miatt is kezdöket fog bedobni illetve ha rankedezel még jobban leszüri a kd ratiora és a szintedre.
2. ennyi erövel senki ne kezdjen el játszani soha semmilyen játékkal ami számára uj mert a régiek szétlövik....ez hülyeség! Minden indulás nehéz de rajtad áll hogy utána hogy fogod játszani a játékokat.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@SweexBell: Értem. És mivan akkor amikor a veterán is most lép be először a cs2 be, de egy régi pályán kezd pl.? 😅 akkor baszhatjuk a rendszert nem? De értem természetesen mire gondolsz.
1
0
0
0
Dwight Schrute avatar
Most ne várják azt,hogy hű micsoda alkotás lett. 😁 Azért én nem mondanám annyira forradalminak amit kínál a játék alapvetően.
4
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció