A játékmenetre fókuszál a legújabb Project Resistance videó

Szerző: xoki | 2019. September 13. | hír | 5 hozzászólás

Néhány napja a Capcom közzétette a Project Resistance első kedvcsinálóját. Ebből a trailerből kiderült, hogy hamarosan megjelenik egy új Resident Evil spin-off, amely a co-op játékra fókuszál majd, és remélhetőleg nem lesz akkora bukás, mint az Operation Raccoon City.

Az első kedvcsinálóban konkrét játékmenetet nem láttunk, de most végre megérkezett a videó, amely ezt is bemutatja. Az új Project Resistance videóból kiderült, hogy egy Dead by Daylight vagy Friday the 13th stílusú 4v1 címet kapunk majd. Négy játékosnak tehát tényleg egy külső nézetes, co-op túlélő horror élményben lesz része, viszont lesz egy ötödik is, aki a „Mastermind” szerepét tölti majd be.

A négy túlélő mind külön feladatot tölt majd be a csapatban. Valerie lesz a gyógyító/támogató, January a hekker, illetve DPS is, Samuel közelharcban jeleskedik, Tyrone pedig a tank szerepét tölti be, miközben remek sebzést is kioszt majd. A Mastermind feladata pedig az lesz, hogy megakadályozza a fenti négy karakter elmenekülését. Biztonsági kamerákat figyelve helyezhet el csapdákat és szörnyeket, elolthatja a lámpákat, bezárhat ajtókat és aktiválhatja a plafonra felszerelt lövegeket. Ha épp szükséges, akkor akár az egyik szörny felett is átveheti az irányítást, a legvégső esetben pedig Tyrant, vagyis Mr. X bőrébe is bújhat.

Továbbra sem ismerjük a megjelenési dátumot, de annyi kiderült még az új videóból, hogy október 4-7 között sor kerül majd egy zárt bétára.

Resident Evil Resistance
Resident Evil Resistance
Resident Evil Resistance
Megjelenés: 2020. April 03. (PC)
Műfaj: Akció, Túlélő-horror
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
"...Walker azt írta, hogy sokan fejezték ki nemtetszésüket a játékkal kapcsolatban, és hogy szerinte jogos, hogy a rajongók a Resident Evil 7 és Resident Evil 2 Remake esetében tapasztalt minőségi alapélményt szeretnék ismét megkapni. A cég számára azonban fontos, hogy a tőlük megszokott élmények helyett mással is próbálkozzanak, mert ha mindig ugyanazt készítenék el újra és újra, akkor a felhasználók egy idő után megunnák a játékaikat. Szerinte a Project Resistance egy olyan játék, amely hű marad az IP-hez (mondván, hogy "ez is túlélős horror, még ha nem is tradicionális"😉, és akik eddig próbálták, azok pozitívan nyilatkoztak róla. A zárt bétateszt alatt pedig úgyis figyelni fogják majd a reakciókat, melyek segítségével fantasztikus játékká nőheti ki magát a projekt..." - IGN.

[LINK]
0
0
0
0
santakigyo avatar
Ezért a játékért kommentet is kár írni. Csináljanak egy tisztességes játékot és mellé játékmódként vagy DLC formájában akit érdekel kapjon egy ilyet.
0
0
0
0
tivike avatar
Alig várom, hogy megjelenjen! Akkor még 3 napig lehet majd róla látni ezt-azt és feledésbe merül végre. Aztán jöhet egy normális RE!
Lehet, hogy összejátszik a Capcom a Microsofttal? A Windows volt ilyen, hogy 1 jó, aztán 1 szar, aztán 1 jó, stb... 😶

De lehet szervezni kéne világszinten egy tüntetés, hogy RE3 Remake-t akarunk! 😎

Spoiler!
Mondjuk az is lehet, hogy itt fújtatunk, hogy rossz lesz, aztán ki tudja milyen sikereket fog aratni? ... Mondjuk erre nem látok sok esélyt.
0
0
0
0
gigazte avatar
Ez a játék olyan, mintha az Audi hirtelen valami szar Trabantot akarna a piacra dobni! Minek vagy kinek az érdeke ez a játék? Sokszor a Capcom szeret a saját ürülékében fürödni! 😂 Ilyen jó játékok után megint bele esnek abba a gödörbe, amit folyamatosan maguknak ásnak... Hihetetlen hogy nem képesek elengedni ezt a koncepciót...
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@gigazte: Akiknek pl. bejön a Dead by Daylight vagy Friday the 13th azokat lehet majd leköti, nekem ezek sosem jöttek be annyira 😜
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció