A II. világháborúba visz az új Battlefield?

Szerző: xoki | 2018. March 02. | hír | 32 hozzászólás

Az eddigi információk alapján úgy tudtuk, a DICE a Bad Company 3-on dolgozik, de ezt később cáfolták. Lehetséges, hogy a következő Battlefield a Battlefield V címet kapja, amely a II. világháborúban játszódik majd.

A Battlefield 1 után Battlefield 2-ként hivatkoztak a következő részre. A számozás egyszerűen az első, illetve a második világháborúra utalt, de úgy látszik, azóta átnevezték Battlefield V-re, legalábbis a VentureBeat információi alapján.

A Call of Duty: WWII visszavezette a szériát a gyökereihez és hatalmas sikereket ért el, ahogy a Battlefield 1 is. Lehetséges, hogy ez áll a második világháborúban játszódó új rész döntése mellett is, de remélhetőleg hamarosan hivatalos információ is érkezik erről.

Battlefield 5
Battlefield 5
Battlefield 5
Megjelenés: 2018. November 20. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 32
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Ha annyira hajtanak majd a minőségre, mint a Battlefield 1-ben, akkor ez is biztos vétel lesz. Lehet, hogy kevés tartalom volt benne, de rengeteg részlet ügyelt a hangulat fenntartására. 😃
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
ha olyan lesz mint a bf1 kampánya mindegy ha nem is csinálnak single-részt
0
0
0
0
💬 2
thug85 avatar
@MC MaRcI: Nekem az speciel nem is hiányozna. A BF1 kampányát sem nyomtam 15 percnél tovább, csak az időt veszi el a multi elől.😆
Bár azt is megértem aki igényt tart rá.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@thug85: én anno nagyon vártam a kampányt mert nagyon ütős trailerrel mutatták be
aztán meg kb 2-3 óra és vége is volt
0
0
0
0
Mr4r0n avatar
Imádom a II.VH témát de azért most egy Vietnámnak jobban örülnék.
0
0
0
0
💬 2
Fukoshi avatar
@Mr4r0n: Bad Company 2: Vietnam?
0
0
0
0
pcboy avatar
Azt azért cáfolnám hogy az új cod sikereket ért volna el..cenzúra van benne, az atmoszfére miatt kéne a horogkerszt, de nem azért mert fasiszta a játékos és stb. free multiplayert kipróbáltam szinte semmit se változott az open béta óta, max annyit hogy nem laggol már. Felháborít hogy legmagasabb szinthez van kötve a kedvenc fegyverek. Igazából az új coddal az játszik aki zombis játékkal akar játszani de azt is azért mert évek óta nem jött ki optimalizált befejezett zombis játék.
Ha azt a szintet hozzák a 2 világháborúban mint battlefiled 1-ben akkor biztos vétel lesz! a cod pedig lehúzhatja magát cod 2 és modern 1 óta nem tudtak kiadni jó játékot.
0
0
0
0
💬 2
Fukoshi avatar
@pcboy: COD V World at War kibe***ul jó lett szerintem. MW2-MW3 is, Black Ops 1-2 széria is elfogadható, ami azok után jön a Ghost és ezek a szemetek. Másban viszont teljesen egyetértek. (Bár a mostani COD sem kalap szar, előzőhöz képest nagy haladás volt játékmenet meg stb)
0
0
0
0
hashimoto avatar
Battlefield: V6 = Standard Edition
Battlefield: V8 = Deluxe Edition
Battlefield: V12 = Ultimate Edition?
0
0
0
0
xsebix avatar
Az igaz, hogy már sokat foglalkoztak a VH-kal de az se mostanában volt hanem jó pár évvel ezelőtt leszámítva az új COD + BF1et én pl simán kijatszanam a régi Medal of Honorokat akár ugyan azokkal a pályákkal csak mai köntösben a kornak megfelelő grafikával. 😀
0
0
0
0
no avatar
Jobb lenne ha már a 3.-ba vinne , az következik.
0
0
0
0
hellblazer17 avatar
E3-on kiderül. Valahol úgy olvastam, hogy még idén megjelenik.
0
0
0
0
💬 1
H-ECTOR avatar
@hellblazer17: hamarosan trailer várható, és igen elvileg még idén kijön.
0
0
0
0
Edven avatar
Minek ennyire húzni-nyúzni ezt a II. világháborút?
Már annyian megcsinálták és szerintem semmi újat nem tudnak már mutatni (történet szempontból), ez már megint csak ego méregetés a fejlesztőcsapatok között.
0
0
0
0
💬 12
kimi100 avatar
@Edven: Szerintem pedig bőven rejlik még benne újdonság a II. Wh.-ban. Lényegében az összes játékban csak az amerikai front szemszögéből volt tálalva az esemény, és mi van a többi nemzettel? Tudom a németekkel sosem csapathatjuk majd de nem csak amerika vívta a háborút és nem csak a D-nap volt...
0
0
0
0
Edven avatar
@kimi100: Végülis igazat kell adnom neked, hiszen igazad van. Azzal ha most csinálnának egy olyan játékot amiben minden érintett nemzettel lehetne játszani, végig lehetne követni az álláspontjukat akkor szerintem egy fordulóponthoz érnének a II. világháborús játékok terén.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@Edven: Az jó lenne. Mondjuk magyar szemszögből is egy singleplayer mission 😀
0
0
0
0
norbi6 avatar
@Andris18: Hát magyar szemszögből nem volt túl sok, maximum a doni csata ,vagy a pesti kitörés és a debrecen környéki tankcsata. (Bár én is egyet-egyet szívesesen játszanék) ,de igen az új cod sztoriját addig játszottam amíg meg nem láttam hogy egy ppsh-t vettem fel a németektől normandiánál.
0
0
0
0
showtekk avatar
@norbi6: Norbi, megfogsz lepődni de a németeknél volt ppsh 😀 Én is totál kivoltam akadva mikor ezt megláttam, azonnal ki is léptem, de utána jártam és tényleg volt náluk. A Cod single része szerintem jól sikerült, a multi gyalázat megint a red dotos garandal meg hangtompítós fegyverekkel, na az tényleg nem korhű 😀
0
0
0
0
norbi6 avatar
@showtekk: Lehet én vagyok eltévedve ,de az nem a ppsh-41es volt (dobtár és azt is csak elvétve használták amit le tudtak nyúlni a szovjetektől)? A multi számomra szóra sem volt méltó, igazából sokat vártam ettől a cod-tól de sajna én nem érzem azt hogy megkaptam volna.
0
0
0
0
showtekk avatar
@norbi6: ENnyire nem mentem viszont bele, hogy ilyen részletesen emlékezzek rá szóval nem tudok válaszolni így hirtelen, de valahol mindegy is, a single azért annyir anem volt rossz, de ahogy mondod én is sokat vártam ettől a résztől és egyáltalán nem kaptam meg, a multi része teljes mértékben említésre sem méltó..
0
0
0
0
CuRi avatar
@norbi6: Hajjh ha tudnád milyen harcokat vívtunk mi Galiciaban, és a háború masik felében az ukrán fronton. Tarczay Ervin aki egy tigrissel 2 óra alatt kilőtt 15 szovjet T34-est és KV-1-est, vagy Lőwey Dániel aki egy gránát koteggel a kezében futott neki az orosz tanknak 23 évesen feleséggel és két csecsemovel a háta mogott csakhogy a tarsai eletet megmentse. Vagy ott voltak az Észak-Erdélyben történő ütközetek. Nyugati fronton harcolt az amcsik ellen két magyar SS- hadosztály is 20 ezer katonával, sőt meg Berlin vedelmenel is. És akkor a véres nyugat-magyarországi harcokról meg nem is beszeltem. Szoval szerintem a magyaroknak is vannak torteneteik a masodik vilaghaborubol, mert boven kivettuk a részünk.
0
0
0
0
norbi6 avatar
@CuRi: Ezeket mondjuk nem tudtam, köszi az infót. Honnan olvastál/szereztél infót ezekről, mert érdekelne. 😀
0
0
0
0
CuRi avatar
@norbi6: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Edven: A cod és a bf kívül írj egy játékot is ami foglalkozott mostanság a témával. Nem lenne gond ezzel, csak pont az két cég foglalkozik vele akik inkább multira mennek a single meg elhanyagolható.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@Edven: mielőtt megjelent az új cod mindenki a második vh-ért sírt
és a cod elég jó is lett
most meg már nem kell vicc
0
0
0
0
gigazte avatar
Én azt se bánnám, ha már nem vinne sehova! 😆
0
0
0
0
thug85 avatar
Battlefield 2 már van, így ezt nem nevezhetik el úgy.
Remélem igaz ez a pletyka, mert én nagyon örülnék neki. Ideje fontolgatom a CODWW2 megvásárlását, de ha így lesz akkor már azt megvárom.
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@thug85: Battlefrontoknál se bajlódtak új címmel, nem értem itt miért lenne baj.
0
0
0
0
thug85 avatar
@susguy: Mert ez nem Battlefront. A Battlefrontok a régi részek újragondolása, remake ha így jobban tetszik. Itt meg a Battlefield 2-nek annyi köze van a 2. világháborúhoz mint nekem a harangöntéshez.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció