A Hogwarts Legacy játékmenetére fókuszál az e heti State of Play

Szerző: xoki | 2022. March 14. | hír | 8 hozzászólás

A Harry Potter világában játszódó Hogwarts Legacy 2018-ban bukkant fel először, de a hivatalos bejelentésre egészen 2020-ig kellett várnunk. Ezt követően a játékot 2022-re halasztották, és azóta szinte semmit sem hallottunk a projektről. Ez hamarosan megváltozik, ugyanis a Sony következő State of Play eseményén a Hogwarts Legacy fog reflektorfénybe kerülni.

A következő PlayStation State of Play közvetítés március 17-én esedékes, ahol most először egy hosszabb betekintést kapunk a Hogwarts Legacy játékmenetébe. A show körülbelül 20 percig fog tartani, és ebből körülbelül 14 percig pörög majd a PS5-ön felvett játékmenet. A fennmaradó időben az Avalanche Software néhány tagja mesél majd arról, hogyan sikerült életre kelteniük a varázslóvilágot.

A livestream március 17-én, magyar idő szerint 22:00 órakor kezdődik, és az alábbi hivatalos csatornák egyikén tudjátok majd figyelemmel kísérni: Twitch, YouTube.

Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy
Megjelenés: 2023. February 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Avalanche Software
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
hát ha a játékokra gondolsz még régről akkor lehet hogy azok nem voltak nagy számok, én az 1-el anno játszottam keveset, nem volt rossz csak asszem nem igen bírta a vas akkoriban :D énis nagyon remélem hogy ez brutál jó lesz! csak ne legyen üres az a nyitott világ... remélem nagyon jó játék lesz! és még meg is veszem, pedig mostanság nem igen vettem semmit, talán a Biomutant volt az utolsó olyan cím amiért szívesen adtam pénzt és nem is bántam meg mert eszméletlenül jó játék volt! imádom az open world játékokat ha szépen ki vannak dolgozva.
0
0
0
0
kaland21 avatar
Ezt a játékot minden eddigi játéknál jobban várom! Nagyon jó lenne egy ***a HP game végre!
1
0
0
0
kmetovics avatar
Na végre valami hír. Remélem nem felejtem el megnézni, bár meló után benne van a dologban.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Ezt a játékot minden eddigi játéknál jobban várom! Remélem nem rontják el, és hoz egy remek HP élményt!
1
0
0
0
💬 2
botmunpls avatar
@bukta2: Kicsit szomorkodom hogy tologatják, de inkább jöjjön később, mintsem úgy kapjuk meg mint az arkham knight, ac unity vagy cp77.
Sajnos magasak az elvárások, annyira el van hanyagolva a HP franchise.
Pont tegnap voltam pesten a the magic-ben, és bőven korrekt volt a hely, de nem értettem, hogy lehet egy ilyen végtelenül kreatív univerzumból ilyen ötlettelen dolgokat kihozni. Vagy ennyire elhanyagolni, hogy 5 év után jött egy prequel film, és 11 év eltelte után is csak 2 prequel film jött, semmi spinoff, sorozat, játék stb...
1
0
0
0
bukta2 avatar
@botmunpls: Így gondolom én is!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció