A GTA Trilogy bukása miatt nem készülhet el a GTA 4 és a Red Dead Redemption remastere

Szerző: xoki | 2022. July 05. | hír | 15 hozzászólás

A Red Dead és a Grand Theft Auto közösség egyik ismert leakere, Tez2 szerint a Rockstar elkaszálta a Red Dead Redemption és a Grand Theft Auto 4 remastereit.

A játékok felújított változata már többször is szóba került, de ilyen véletlenszerűen felbukkanó információk alapján sohasem lehettünk biztosak a projektek létezésében. A leaker szerint a Rockstar néhány évvel ezelőtt foglalkozott a témával, de végül félretette az ötletet. Tez2 a 2021-es Grand Theft Auto Remastered Trilogy bukását emelte ki lehetséges okként, de mivel „évekkel ezelőtt” kaszálták el a remastereket, így egy kicsit sántít a dolog.

Néhány órával később tisztázta a dolgokat, ugyanis további fontos részletekre hívta fel a figyelmünket. A szóban forgó remasterek fejlesztése valójában sohasem kezdődött el, hanem egyszerűen csak ötleteltek róla. Tehát úgy tűnik, a Rockstar a GTA Remastered trilógia után akarta elkészíteni másik két klasszikusának ráncfelvarrt változatait, de végül lemondtak róla.

A Red Dead Redemption ugyebár sohasem jelent meg PC-re, miközben a remaster állítólag nem konzol-exkluzívként érkezett volna. A fentiekből kiindulva sajnos továbbra sem fog elkészülni a Red Dead Redemption vagy a GTA 4 remastere, de hivatalos közlemény hiányában még bármi megtörténhet.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
Megjelenés: 2021. November 11. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar Games
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TuskenRaider avatar
Nem is baj, csak koncentráljanak a gta6-ra a régi szarokat meg ráérnek felújítgatni, minnél elöbb játszhassunk az új gta-val, aki meg annyira le van ragadva a múltba az úgyis ráér várni, időnk rövid még ebben az évszázadban szeretnék vele játszani és nem éveket várni még pluszban azért mert a pénzéhes fejlesztők anyagi lehetőséget látnak 1,2 címben aztán a végén oda*** az ember orra alá valami összehányt borzadványt kiszúrva a sok elfogult nosztalgiázni vágyó player szemét!
0
0
0
1
cabus26 avatar
Ha nem 20 FT-ot fizettek volna a GTA trilógia felújítására,akkor még tán nyereséges is lett volna.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Magukkal basztak ki, a low budge miatt egy szar cégnek adtak a legnagyobb jateksorozatot amivel eddig legtöbbet kaszáltak...
Tiszta szégyen. Megfogják gondolni magukat..😂
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Csak azért sajnálom, mert így nem lesz switch port egyikből sem. A definitevet is csak azért vettem meg, hogy tudjak vice cityzni switchen.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Kutyát sem, ha olyan lett volna mint ez az új triológia! :D
0
0
0
0
kovb677 avatar
Ez milyen ótvar kifogás??
0
0
0
0
no avatar
Így van! A víz a hibás ha az ember bele fullad. 😀
1
0
0
0
foley951 avatar
Tök logikus. Ha egy játékot X cég szarul újít fel, ki is kell dobni az egészet a ...-ba. Ezen az alapon miért is készítenek GTA 6-ot? Húzzák le a redőnyt oszt kereskedjenek tengeri kagylóval.
1
0
0
0
Liptik avatar
És most jönnek az olyan kommentek, hogy *-meg a Rockstar, hogy elkészítette a remastert a GTA-khoz, de én megvédem a Rockstart, mert a GTA 3 Vice City, San Andreas remastereket nem a Rockstar készítette el, hanem egy másik cég, szóval eről enyit.
0
4
0
0
💬 6
Simon21 avatar
@Liptik: Persze, hogy egy másik cég készítette el! Az a cég amelyik a régebbi GTA részek telefonos verzióit csinálta! Konkrétan egy olyan céggel csináltatta meg a Rockstar a remaster részeket ami csak is kizárólag mobilos játékokat csináltak (kivéve pár darab konzolos játékot) Mondjuk ezzel még nem is lenne baj de azzal már igen, hogy a remaster verziókat konkrétan a mobilos verzióról másolták egy az egybe ugyan az csak átrakva Unreal Engine 4-re hogy jól nézzen ki nagyábból és ennyi semmi mást nem csináltak a remaster verziókkal, ugyan azok a bugok, glitchek vannak bennünk mint a mobil verziókba! Szóval a Rockstart is lehet nyugodtan szidni, hogy egy ilyen hulladék munkát ki mert adni meg a fejlesztőket is, hogy konkrétan egy fikarcnyi erő befektetés nélkül megcsinálták a remaster részeket!
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Simon21: Annyira nem értem a világot, már a készülte előtt megmondtuk, hogy fixen valami nem lesz jó...mért ennyire egyértelmű minden 😟 és ha már ennyire az, mért nem törekednek rá, hogy ne legyen, hisz mégis csak bevétel azért kellene nekik is.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Liptik: Viszont ők adták ki a kezük közül és nem is ellenőrizték!
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Liptik: Ha veszel 1 liter tejet a boltba ami romlott,te a tej gyártójához fog menni panaszkodni vagy ahhoz aki árusítja?
A R adta a játékhoz a nevét, ezek szerint higgyük el azt nem is látta mit ad ki a kezei közül, fogalma se volt semmiről. Peeersze.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Liptik: Remeljuk meg kelloen zsenge korban lehetsz! :D
0
0
0
0
misota31 avatar
@Liptik: Remélhetőleg a Rockszar tulajok ezt a húzást követően mínuszosok, és többször nem próbálkoznak be, és példakép mások se.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció