A GOG-on is elérhető lesz a Horizon Zero Dawn

Szerző: xoki | 2020. November 23. | hír | 14 hozzászólás

A Sony az utóbbi időben különböző PC-s portok elkészítését is engedélyezte, amelynek köszönhetően a Horizon Zero Dawn vagy a Death Stranding is megjelenhetett a platformon. Mindkét játékot a Steamen vagy az Epic Games áruházából lehetett eddig megvásárolni, de a Horizon Zero Dawn hamarosan a GOG-on is beszerezhető lesz.

A GOG bejelentette, hogy a Horizon Zero Dawn Complete Edition teljes GOG Galaxy 2.0 támogatással érkezik a platformra november 24-én. Ez azt jelenti, hogy a Sony kibővíti az általuk támogatott PC-s digitális áruházak listáját. Mindenképpen jó látni, hogy több választási lehetőséget adnak a játékosoknak, ráadásul jelen esetben mivel a GOG-ról van szó, egy másolásvédelem nélküli verziót kapunk.

A Horizon Zero Dawn PC-s rajtja nem igazán volt zökkenőmentes, de a megjelenése óta már több frissítést is kiadtak hozzá a különböző vizuális és teljesítménybeli problémák javítása érdekében. Nincs kizárva, hogy a DRM-mentességnek köszönhetően további javulás lesz észlelhető.

Horizon Zero Dawn
Horizon Zero Dawn
Horizon Zero Dawn
Megjelenés: 2020. August 07. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Guerrilla Games
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xCube avatar
Ez mindenképpen érdekes új nyitás a Sony részéről, remélem a közeljövőben több cím is megjelenik a platformon.
0
0
0
0
enslaved avatar
Remek játék volt, bár nem éppen volt dropp mentes, jobb lett volna anélkül végig játszani.
0
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@enslaved: Igen, a port nem lett épp zökkenőmentes, én alap Fat PS4 en toltam a megjelenéskor végig, hibátlan volt, ,,Dropp mentes" 😃 de ha jól tudom már helyrehozták nagyjából az optimalizációt. vagy csak a hardverek erősödtek nemtudom.
0
0
0
0
enslaved avatar
@bukta2: Már olyan mindegy😀 Amikor PS4 - re kijött valahogy fel sem figyeltem rá annyira, mert amiben azt látom hogy robotok ellen kell harcolni, kerülöm. Ennél a játéknál kár volt.😀
0
0
0
0
csuz-li avatar
Az mit jelent, hogy " teljes GOG Galaxy 2.0 támogatással "? A lengyelektől szokásos marketingbullshit, vagy van is jelentése a mondatnak?
0
0
0
0
💬 4
susguy avatar
@csuz-li: Ott van a cikkhez a link:
[LINK]
The GOG version of the game will be released on November 24th with a full set of GOG GALAXY 2.0 features, including achievements, cloud saves, and more.


van is jelentése a mondatnak?
SelfAwarewolves
0
0
0
0
csuz-li avatar
@susguy: Köszönöm! Nem használom a GOG-ot, így nem tudtam, fejlődött-e. Most már tudom. A CDPR kommunikációjával mindig vannak averzióim, mert elég erőteljes marketinget nyomnak, nehéz eldönteni, mi igaz belőle.
0
0
0
0
xCube avatar
@csuz-li: Nem teljesen értem, hogy mire gondolsz a "lengyelektől szokásos marketingbullshit" -tel.

Valamint a CD Projekt és a CDPR nem ugyanaz. Az előbbi kiadó, az utóbbi fejlesztő. Ha a CDPR csúsztatása az, amit itt megjegyeztél, akkor valamelyest meg tudlak érteni, de őszintén szólva ezek a csúsztatások nem haszontalanok.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@xCube: A különbség könyvelési kérdés. A tulajdonosok létrehoztak egy leányvállalatot (pontosabban fordított akvizíciót hajtottak végre), hogy elkülönítsék a fejlesztési részleget, ami pénzügyileg fontos, hiszen az évekig veszteségeket termel. Ez pedig egy tőzsdei cég szempontjából fontos, egyrészt a veszteségelhatárolás miatt, másrészt így egy halom adót is meg lehet spórolni. Nagyjából a Google mintáját követik, ami viszont a klasszikus Hollywood-i mintát ültette át az saját piacára.
A marketingjük meg finoman szólva is álságos. A csúsztatásaik persze, hogy nem haszontalanok, hiszen ezekkel a hazugságokkal hatalmasat szakítanak, csak attól még nem lesz erkölcsös. A cél szentesíti az eszközt hozzáállást sosem kedveltem. Miközben ugyan úgy működnek, mint bármely más nagy kiadó úgy viselkednek, mint ha isteni sugallatra a világnak tett szívességként fejlesztenének játékot és különben is ők a jó fejek, de a valóságban pénzéhesebbek, mint a legtöbb piacon lévő régebbi kiadócég. Amivel nekem alapvetően semmi gondom, végül is pénzből élnek ők is, csak ne akarjunk úgy tenni, mintha nem így lenne.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Jó, bár az a tipikus PS játék. Innen-onnan ollózva összeraktak egy játékmenetet. Kb semmi újat nem mutat de mégis jó az egész, működik.
Olyan érzése van az embernek mint amikor a Days Gone-nal játszik, ott sincs semmi egetrengető újítás de mégis jó az amit a játékos elé raknak.
0
0
0
0
💬 4
LightLeach avatar
@santakigyo: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
santakigyo avatar
@LightLeach: El lehet vele lenni. Sajnos az a tipikus nyílt játék. Menj ide, menj a map totális másik végére, közbe ad be mellék küldetéseket, keresgélj, stb
De vannak benne jó feladatok.
0
0
0
0
LightLeach avatar
@santakigyo: Miért törlődött a hozzászólásom? 😆 na mindegy. A lényeg, hogy én open world fan vagyok, valami miatt ez a játék viszont nem tudott bent tartani sokáig.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@LightLeach: Szeretem én is az open word játékokat mert rengeteg játékidő van bennük. Csak kevés ami tudja tartani a szintet, hogy ne unja meg az ember.
0
0
0
0
no avatar
@LightLeach: Én is elég nyögvenyelősen jutottam a végére, első órákban még élvezetes volt aztán meg meh.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció