Menu
A Gamescomon lesz először játszható a Mount & Blade 2: Bannerlord
Szerző: xoki, 2019. május 03., hír

A Mount & Blade 2 már elég régóta készül, de az idei Gamescomon végre kipróbálható lesz. Erre nem csak zárt ajtók mögött kerül majd sor, ugyanis a TaleWorlds most először mindenki számára lehetőséget ad a játék kipróbálására.

Az idő szűke miatt - illetve mivel biztosan sokan ki szeretnék majd próbálni a játékot - a fejlesztők úgy döntöttek, hogy a játék többjátékos módját mutatják meg a nagyközönség számára. Tehát ez azt jelenti, hogy a kampány és az RPG elemek nagy része kimarad, viszont alapos betekintést kapunk majd a harcrendszerbe, valamint a Captain és a 6v6 módokba.

A fejlesztők korábban már egy hamarosan induló zárt bétát is szóba hoztak, de egyelőre még nem tudjuk, mikor fog rá sor kerülni, illetve a játék megjelenési dátumát továbbra is homály fedi. A Gamescom után mindenképpen új információkkal leszünk gazdagabbak, és remélhetőleg ezekről is lerántják majd a leplet. Az idei Gamescom augusztus 21-24 között kerül megrendezésre. Az eseményről bővebb információt a hivatalos oldalon találhattok.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
Kelori avatar
3 hónapja | 2019. 05. 07. 13:04:19
#
Én továbbra sem tudok rájuk haragudni a hosszú fejlesztési idő miatt. Kis csapat, kis budget, ez van. Ugyanakkor látszik rajtuk hogy maximalisták és ha egyszer végre megjelenik a játék akkor az tisztességesen be lesz fejezve.

Ezerszer inkább ez mint a sok félkész állaptoban kiadott hulladék amikért van pofájuk elkérni sokszor egy teljes játék árát.
kimi100 avatar
3 hónapja | 2019. 05. 07. 12:44:00
#
No ebből még lehet valami, bár jobb lett volna ha most csak egy trailert adnak ki amiben bejelentik hogy 2020 után várható a játék telefonra. 8-) 8-) 8-)


Lite versions: