A Fortnite Chapter 3 az első Unreal Engine 5-ös játék

Szerző: xoki | 2021. December 09. | hír | 3 hozzászólás

A 2020. májusi debütálása óta sokan izgatottan várják, vajon milyen új grafikát tár elénk az Unreal Ungine 5. Úgy tűnik, a motor új verziója mindvégig előttünk volt a Fortnite 3. fejezetének formájában.

Az Unreal Engine hivatalos Twitter-fiókja kedden erősítette meg a hírt. A hét elején a játék a megszokottnál jóval nagyobb frissítést kapott, de ennek tudatában már teljesen érthető. A harmadik fejezetet összefoglaló trailerben az Epic bemutatta az új időjárási és környezeti hatásokat, viszont a játékban egyelőre csak a favágás látható ezek közül, amely egyelőre a Logjam Lumberyardot körülvevő vörösfenyőkre korlátozódik.

Bármennyire is szórakoztató és látványos elemekkel bővült a játék, ezek egyáltalán nem azt a részletességet képviselik, mint amit az UE5 demóban mutattak nekünk. Persze ez nem is az a játék, amelynél elvárt lenne, hogy a lehető legtöbbet kihozzák a motor erejéből.

Fortnite
Fortnite
Fortnite
Megjelenés: 2017. July 25. (PC)
Műfaj: Akció, Battle Royale
Fejlesztő: Epic Games
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
Kicsit irigylem azokat akik játszák ezt a játékot folyamatosan és bejön nekik, énis próbáltam többször is de nem az én világom... a grafikája tetszik meg a játék sem lenne rossz de ezzel az építkezéssel nálam elbukott nekem az nem jött be viszont ez hogy ennyire foglalkoznak vele, folyamatosan frissül még ennyi idő után is és nem is skinekről beszélünk hanem itt konkrétan motort váltottak, le a kalappal!
4
0
0
0
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@bukta2: Unokatesom ravett, hogy kiprobaljam 2 eve... Azota is szoktam olykor rakattani, 1-2 het erejere, minden szezon alatt. :D Igen, mindig van sok ujitas a terkepen is, + jatekmenet modositok is, uj fegyok, eszkozok, stb. Illetve mar kezd egeszen komoly kuldetes rendszer is lenni a terkepen, + mar 1 sztorit is kezdenek 1re jobban kerekiteni neki, szoval nem csak a motor + a kulcsin ami folyamatosan bovul, javul.

Epitkezesben f@s vagyok en is 1ebkent. Viszont lehet mas taktikaval is jatszani, rengetegszer vagyok top 5-ben, elsonek is sikerul lennem eleg gyakran, solo, duo, trio, squad modokban egyarant. Mindenkinek csak meg kell talalni ezekben az online jatekokban a sajat stilusat, onnantol aztan elvezetesebb az egesz. :)
2
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Szerintem teljesen pofasan fest a jatek, plane hogy full online ez a Battle Royale mod is, akarcsak mint 1 MMO... Teljesen korrekt tyutyerka. Mondjuk egy oregecske GTX karival elhiszem hogy nem fest mar annyira jol, vagy/es nem megy a kivant FPS szammal. Nalam is sokat dobott rajta az uj karim
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció