Menu

A Forspoken fejlesztői minden idők legszebb nyílt világát szeretnék összehozni

Szerző: Pafry, 2021. június 23., hír

A tavalyi bejelentésekor még csak Project Athia néven mutatták be a már akkor is ígéretesnek tűnő játékot, amely nemrég megkapta a végleges Forspoken címet. A Luminous Productions fejlesztőstúdió igazgatója, Takeshi Aramaki pedig nem félt olyan kijelentést tenni, hogy a Forspoken minden idők eddigi legszebb nyílt világú játékaként fog bevonulni a történelembe.

Az AMD YouTube-csatornáján látható rövid, alig kétperces videóban mondta ezt, ugyanis a játék ezen hardver technológiáit fogja kihasználni elsősorban. A videóban leginkább az új AMD FidelityFX Super Resolutionról van szó, amely a teljesítményt hivatott megnövelni anélkül, hogy a hardvert leterhelné, így tehát a jövőben még fontos szerepe lehet a játékiparban.

A Forspoken valamikor 2022-ben érkezik PS5-re, és mint utólag kiderült, PC-re is.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 11
no avatar
Red Dead Redemption 2-t ugorják meg.
0
0
0
0
💬 3
LordSzalko avatar
@Apor: Rádobsz +1 méter magasságot? Nagyon gonosz vagy.
https://media.giphy.com/media/3oz8xy6e5BFrTEP1Qs/giphy.gif
0
0
0
0
Apor avatar
@LordSzalko: : dildoshot :
0
0
0
0
no avatar
Ameddig nem jön ki a játék, és nincsenek vele tapasztalatok, addig ígérgethetnek bármit, ezt a címet számomra még mindig a Horizon: Zero Dawn képviseli.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Nem nagyon keltet fel az érdeklődésemet.
Ezen rövid videó alapján tucat alkotásnak tűnik, hozzáteszem az ilyen nagy és elhamarkodott kijelentések, az esetek többségében nem úgy vállnak valóra ahogy azt szeretnék.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Ahogy ott az erdőben a fákon suhan az valami elképesztő! Nagyon bejön!
0
0
0
0
LordSzalko avatar
Szép terv, csak aztán ne a látványban merüljön ki a fejlesztése. Ha már egy patent nyílt világú játékot akarnak lerakni az asztalra, akkor azt elsősorban töltsék meg kellő tartalommal és nem utolsó sorban csiholjanak valami életet is bele, mert önmagában a szép az kevés meg amúgy is erősen szubjektív, persze remélem a legjobbakat.
0
0
0
0
💬 1
TYREXLORD avatar
@LordSzalko: Pontosan így ahogy mondod! 😀
0
0
0
0
santakigyo avatar
Mindenki mond mindent..... akarom mondani ígér. Elég sok ígérettel talalkoztam már, hogy tudjam a valóság és az ígéret a játékok világában nagyon de nagyon távol áll egymástól.
Arról nem is beszélve, hogy a szépség egy dolog ha nincs meg benne az ami a monitor előtt tartja az embert.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Mikor először bejelentették leleplezték a játékot Project Athia néven, már akkor is lehetett tudni, hogy jön PC-re. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz.
0
0
0
0


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb