A fejlesztés utolsó fázisába lépett a Squadron 42

Szerző: xoki | 2023. October 24. | hír | 6 hozzászólás

A Cloud Imperium Games elég régen beszélt utoljára a Squadron 42 aktuális státuszáról, de a fejlesztőcsapat végre megtörte a csendet, és a CitizenConon elmondta, hogy a játékuk funkciók tekintetében elkészült, és már csak az utolsó simítások maradtak.

A Star Citizen két fő komponensből tevődik össze: a fő online játékból, ahol a játékosok a barátaikkal összefogva fedezhetik fel az űrt, valamint az egyjátékos akciójátékból, a Squadron 42-ből, amely szintén ugyanebben az univerzumban játszódik. A fejlesztők szerint a sztárszereplőket felvonultató sci-fi történet teljes mértékben elkészült, és a fejlesztés a végső fázisba lépett. A fenti videó betekintést nyújt a játékmenetbe, ha esetleg nem tudnátok, hogy pontosan miről van szó.

Most, hogy minden tartalom és funkció a helyére került, a fejlesztők a különböző hibák kijavításával, illetve a zökkenőmentes működés biztosításával fognak foglalatoskodni. Bár ez a fejlesztés utolsó szakasza, ez korántsem jelenti azt, hogy gyorsan a végére érnek.

Remélhetőleg a CitizenCon 2024-re a CIG egy újabb nagy frissítéssel készül a Squadron 42-höz. A Star Citizen pedig továbbra is aktív fejlesztés alatt marad, és minden egyes alfa frissítéssel új tartalommal fog gyarapodni.

Squadron 42
Squadron 42
Squadron 42
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Cloud Imperium Games
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
Megnéztem a mai magyar összefoglalót... hát... az állam leesett komolyan mondom... brutális milyen fejlesztések várhatóak a közeljövőben... a 3.20-as update-el jön az FSR 2.0 meg a DLSS 2 támogatás is! És a szerver meshing is már kezdeti fázisban van végre... hát, a játékbeli fejlesztésektől meg az állam keresem a padlón...eszem megáll komolyan! :D akit egy kicsit is érdekel ez a játék, azt ajánlom nézze meg a legújjabb magyar összefoglalót... megéri!
1
0
0
0
💬 1
downuser avatar
@bukta2: Illetve, már raktak bele tutorial segédbuborékot a kezdő játékosoknak, mutatja merre menjél ruháért fegyverért, jelzi a tömegközlekedési eszközön hol kell kiszállni a kikötőnél, adja a tippet hogyan vegyél fel küldetést... stb.
Számomra pozitív csalódás, még az időnkénti itembugoktól, szerverkidobástól és az olykor-olykor előforduló teljes játékösszeomlás ellenére is 😄
Enni-inni úgy érdemes, hogy először ledobod a földre az ételt/italt és onnan "eszed meg". Nálam gyakran előfordul, ha az inventoriból veszem kézbe a hamit, akkor nem érzékeli, ezért ledobom a talajra, majd onnan eszek, mint az állatok. " Star Animal " 🤣.

Ami a gyors haladást illeti;
Bár ez egyénenként eltérő, mindenki másban jobb, viszont érdemes elkezdeni a csomagszállítást. Egy bizonyos szint után (talán 2-es repu szinttől) bead egy 45000 kredites csomag küldit, ahol egy bunkerből kell 3 jelöletlen csomagot (neked kell megkeresi mert nem mutatja a helyét. Sötét kék-szürke színű, fehér csíkos dobozokat) kell elhozni.
Lehet lesznek őrök a bunkerben azokat nem szabad lelőni. A rosszfiúk általában fekete-szürke-lila cuccban vannak. Belőlük általában 5-6 darab van. A hullákat nem szabad a hajóba vagy a hajó közelébe vinni, kicsit távolabb érdemes kipakolni őket, különben a biztonsági turet rádlő, mert bűnözőnek néz. A "call to arms" mellék küldetést érdemes felvenni minden belépéskor mert a lelőtt rosszfiúk után rögtön pénzt kapsz 500-1000 kredit között.
Ezekből a küldikből érdemes venni egy Drake Vulture roncsgyűjtő hajót ~1.3 millió kredit - amivel lehet csinálni a roncsgyűjtő küldiket. Megkapod a roncsot mint eladható cuccot + roncsból kipakolhatod a rakományt (vigyázni kell arra hogy illegális cucc ne legyen közte mert hagyományos helyeken szinte képtelenség eladni, illetve ha megállítanak Pintérék rakományellenőrzés céljából abból adódhatnak gondok) az illegális cuccot csak kies területen lehet eladni pl. Walla, ahol hemzsegnek a kalózok.
Szóval roncsgyűjtő küldik után minimum 150-160 ezer kreditet kapsz ami egyre több lesz értelemszerűen idővel. Aztán abból később érdemes venni egy C2 Herculest, amivel szó szerint gennyesre keresheted magad a csomagos/üreshajós kipakolós küldikkel. Csak ügyelni kell az illegális rakományra, vagy arra, hogy ne öljenek le, miközben eladod egy kétes erkölcsű telepen. 😀
0
0
0
0
bukta2 avatar
,, A Star Citizen pedig továbbra is aktív fejlesztés alatt marad, és minden egyes alfa frissítéssel új tartalommal fog gyarapodni "

Eddig sem a tartalommal voltak gondok, mert rengeteg minden van már benne, rengeteg feladat,rengeteg bolygó,bányászat,Dungeonok, űrharcok stb stb stb... hanem az optimalizálással meg a bugokkal 😅
0
0
0
0
💬 2
Quadgame94 avatar
@bukta2: Kéne még oda vagy 40 fejlesztő és kész lenne kb 6-8 hónap alatt. Starfield után kedvet kaptam hozzá én is.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Quadgame94: Úgy vannak azzal is mint a R* a GTA V-el...hogy amíg generálja a lóvét addig minek sietni...
0
0
0
0
downuser avatar
Bárhová megyek a 'verse"-ben, mindenütt kalózok !
Csomagot akartam felvenni, erre látom, hogy 400i, meg C2-Hercules széjjelb...va,
a vákuum-közeli légkörben pedig csupasz/kórházi köpenyes hullák mindenfelé a talajon.
Akkor tudtam, hogy lesznek gondok. És lettek is.
Nemrég rám tapadt valami -dontshootimfamous- nevű
ge..láda, szintén futárkodás közben. Kilőtt, mert ügyesebb volt, viszont tudtam katapultálni,
és láthattam, ahogy megjelenik egy Constellation Andromeda aztán -dontshootimfamous-t
darabokra tépi. 🤣

Jó játék, próbáljátok ki! 😁
0
1
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció