A Dying Light 2-t is elhalasztották

Szerző: xoki | 2020. January 21. | hír | 15 hozzászólás

A Marvel's Avengers, a Final Fantasy VII Remake és a Cyberpunk 2077 után egy újabb, év elején esedékes játékot halasztottak el. A Techland tavaszra tervezte a Dying Light 2 megjelenését, de a stúdió most bejelentette, hogy sajnos nem tudják ehhez tartani magukat.

A bejelentésből csak annyi derült ki, hogy több időre van szükségük annak érdekében, hogy a játék olyan lehessen, amilyennek azt ígérték. Az elkövetkező hónapok folyamán kapunk majd bővebb információt ezzel kapcsolatban, ugyanis egyelőre azt sem árulták el, hogy milyen mértékű halasztásról van szó. Ez pedig azt jelenti, hogy jelenleg azt sem tudni biztosan, hogy idén sor kerül-e a játék megjelenésére.

Dying Light 2 Stay Human
Dying Light 2 Stay Human
Dying Light 2 Stay Human
Megjelenés: 2022. February 04. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Túlélő-horror
Fejlesztő: Techland
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ichigo23619 avatar
én annak a híve vagyok inkább jelenjen meg később minthogy kiadják egy optimalizálatlan bughalmazként amiért teljes árat fizetünk és lényegében mi leszünk a bétatesztelők.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Az eladásoknak semmiképp nem tesz ez jót. Lassan már minden a szeptember-december periódusban érkezik, ráadásul az új konzolokkal együtt, szóóval az emberek nagy része kénytelen lesz választani hogy mi az amit megvesz és mi az amit nem(vagy csak később)...bár a PS5-öt Február 5-től elő lehet rendelni majd(99%), de nyilván sokan megjelenéskor fogják behúzni...cyberpunkkal együtt tarolni fognak 😆 A többi csúszós meg majd várhat a sorára...persze lehet hogy alábecsülöm a fogyasztói társadalmat 😊 Akárhogy is, a játékoknak ártani nem árthat a plusz fejlesztési idő 😀 (persze láttunk már példát ennek az ellenkezőjére is...igen rád nézek Duke Nukem Forever...😠 )
0
0
0
0
no avatar
Elég valószínű, hogy ez a csúsztatás mind pedig a CP háza táján szintén az új konzol gen. miatt történik, fejlesztenek arra is pad alatt már egy rövid ideje valószínűleg. Talán ez a közelgő címek minőségére is hatással lesz némelyest 😀

2020-ban nem sok értelme van ezek szerint a megjelenési dátumoknak, mikor úgy tologatják őket mint Borkai a kurvákat.
0
0
0
0
💬 6
no avatar
@LordSzalko: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Sok minden közrejátszhat, azon kívül, hogy nyilvános levélben ők mit mondanak. Szimplán lehet taktikai lépés is azoknál a fejlesztőknél akik komoly elmaradásban vannak, de úgy egy személyben nem vállalnák a delay-t időt nyerve maguknak mivel több cím is halasztott akkor ők is, így több idejük van dolgozni az adott címen. De azt kétlem, hogy az MS és a Sony ne kedvezett volna nekik némi aprópénzért.

Bár engem úgy konkrétan nem érint mert felakasztani, vonat elé ugrani nem fogok a halasztások miatt, bőven van pár cím amivel elvagyok addig, akár csak a következő Doom-al (ha nem halasztják azt is egy hónappal release előtt.)
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@LordSzalko: Na ezen jót röhögtem a végén 😂 😂 Egyébként szerintem teljesen igazad van, és várható, hogy számos idén/jövőre megjelenő cím cross-gen játék lesz, hasonlóan mint 6-7 évvel ezelőtt.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@LordSzalko: 1. kurvajó a profilképed 😃
2. Borkain jót röhögtem
3. nincs harmadik
0
0
0
0
no avatar
@Mesterlovesz: Köszi 😂
0
0
0
0
Apor avatar
@LordSzalko: 😆 😆 😆
0
0
0
0
Brainen avatar
@LordSzalko: Best hozzászólás 😃😃😃
0
0
0
0
xCube avatar
Én nem sajnálom ezeket a csúszásokat, nem hinném, hogy az a játékok kárára válik. Annyi minden van, amivel addig el lehet ütni az időt, hogy kár búslakodni vagy idegeskedni miatta.
0
0
0
0
💬 1
Mesterlovesz avatar
@xCube: Én már régen ezt a taktikát nyomom. Munka mellett úgysem tudok lépést tartani az új címekkel, úgyhogy mindig előveszek valamit a sor végéről amivel játszani akartam és még nem sikerült mindezidáig. Egyrészt sokkal olcsóbban hozzájutok, mintha megjelenéskor venném. Másrészt nincs tele a bugokkal, mivel addigra már volt idő javítani őket. Harmadrészt jobban futnak a gépemen, mivel kapnak némi optimizációt is, meg egyébként is mindig a legújabb játékoknak a legnagyobb a gépigénye. Most is megvettem a leárazáskor az ubi store-ból az új Annót meg az egyiptomi meg a görög AC-t, és az AC-k közül még pl bele se kezdtem egyikbe sem. Viszont ha az új játékokat végre nem bugosan adják ki, az mindenkinek csak jó.
0
0
0
0
Twist avatar
Szép lassan mindenki úgy dönt, hogy bevárja a következő konzol generációt?
0
0
0
0
💬 1
vyne avatar
@Twist: Sajnos kurva nagy divat ez.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció