A Devil May Cry 5 és a Resident Evil 2 Remake is felülmúlta az elvárásokat

Szerző: xoki | 2019. May 12. | hír | 7 hozzászólás

A Capcom pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a Devil May Cry 5-ből 2 millió példányt szállítottak már ki. Ez természetesen nem a fogyasztók számát jelöli, viszont mint kiderült, a Devil May Cry 5, illetve a Resident Evil 2 Remake is felülmúlta az elvárásokat.

A Capcom szerint a Ninja Theory játéka kiváló volt, viszont a DMC 5-tel ellentétben az nem a fővonalat követte. A 2013-as DmC: Devil May Cry 1,2 millió eladott példánnyal büszkélkedhet, viszont az új rész néhány hónappal a megjelenés után lassan ennek a duplájánál tart. Ez pedig azt jelenti, elég nagy esély van rá, hogy kapni fogunk egy Devil May Cry 6-ot is.

A Resident Evil 2 Remake szintén remekül sikerült, és már 4 millió példányt szállítottak le belőle. A Resident Evil 2 felújított változata tökéletes példája annak, hogy milyen is egy igazi remake, ezért nem meglepő a népszerűsége.

A Capcom legjobban fogyó játéka, a Monster Hunter: World pedig már 12 milliónál tart és úgy tűnik, ez a szám csak növekedni fog. A játék hamarosan egy új kiegészítőt is kap Iceborne címmel, illetve nemrég Ríviai Geralt is elérhetővé vált a játékban.

Devil May Cry 5
Devil May Cry 5
Devil May Cry 5
Megjelenés: 2019. March 08. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Hack and Slash
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Thomaz avatar
Nagyszerű akkor most egy Dragon's Dogma 2 folytatásnak tömegnyi emberke nagyon örülne
0
0
0
0
💬 1
PatkosXX avatar
A Resi2 tényleg nagyon állat lett, bár az elég fura, hogy mind a 4 változatban benne vam “Mr X”. A régiben csak a B változatban volt Leonnal, Clairet nem tudom, vele sose vittem ki régen. 😆 Ez sem azért baj, mert nehéz, hanem inkább unalmas és zavaró, hogy folyton sietni kell miatta.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Ez volt az első gondolatom, mikor olvastam a cikket. És ezt már tudtam mikor kiadták ezt a rengeteg jó játékot PC-re is. Nekem személyesen az új DmC nem jött be annyira, de attól még egy jó játék volt. Le a kalappal!
0
0
0
0
gigazte avatar
Ilyen minőségi játékoknál ez nem csoda! Örülök neki, hogy a Capcom még tud jó játékokat is csinálni, és remélhetőleg a jövőben ez nem is fog rossz irányba változni! Le a kalappal előttük! 😃
0
0
0
0
💬 2
enslaved avatar
@gigazte: Pontosan, nem is gondoltam volna hogy a Devil May Cry ennyire bejön majd, éppen most játszottam vele, kb. a felénél járok. Abban biztos voltam hogy a Resident nagyszerű lesz, de még az is felülmúlta az elvárásaimat, pláne hogy Claire milyen jól néz ki benne, főleg nude módban😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció