Menu
A Destiny 2 a konzolos verziók után jelenik meg a Battle.net kliensre
Szerző: xoki, 2017. május 19., hír

A Destiny 2 PC-s verziója Steam helyett a Battle.net kliensre - amelyet azóta Blizzard App-re neveztek át - jelenik majd meg, valamivel a konzolos verzió után.

Miután kiderült, hogy a Blizzard kliensére jelenik meg a játék, néhányan úgy gondolták, hogy más Activision játékokkal is ugyanez lesz a helyzet. A cég elmondta, hogy erre ne számítsunk, mert állításuk szerint nincs tervben semmilyen harmadik féltől származó játék támogatása, és a Destiny 2 is kivételnek számít.

A késésre azért van szükség, hogy az a lehető legjobb formában jelenjen meg egy olyan neves platformon, mint a Blizzard App. Maguk a fejlesztők sem tudják, mennyivel tolódik el a megjelenés, ezért értelemszerűen nem árulták el, mikor tervezik kiadni a PC-s verziót.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 5
balazs0117 avatar
2 éve | 2017. 05. 20. 07:51:50
#
Amúgy a battle.net az már nem Blizzard app? Nem akarok okoskodni csak nekem így van a gépemen
Fukoshi avatar
2 éve | 2017. 05. 20. 07:57:42
#
@balazs0117: "A Destiny 2 PC-s verziója Steam helyett a Battle.net kliensre - amelyet azóta Blizzard App-re neveztek át "
Első mondat
sudosu avatar
2 éve | 2017. 05. 19. 19:09:31
#
Mhmm. Nem tudtam hogy ennyire nem megy az Activision-nak a kereke vagy hogy pont ennyire megy. Azért a Steam-et még mindig többen ismerik/használják. Biztos van neki valami technikai oka hogy a Blizzarddal együttműködnek, vagy a Blizzard felvásárolta az Activisiont :D
A nagy cégek ugyebár vagy kitalálnak saját baromságot (Origin vagy Uplay) vagy Steam-re jelentetik meg a játékot. :D

Mindenestre szerintem én is benevezek rá, ha majd megjelenik.
AMDMonsteR avatar
2 éve | 2017. 05. 19. 18:30:45
#
Tehát a Destiny 2 a Blizzard és az Activision szerelemgyerekének, az Overwatch-nak a successor-ja
Hmm... Nagyon várom! Az első rész nekem nagyon tetszett, remélem a második az mellett, Blizzard app - ban jelenik meg, Mac-en is elérhető lesz :D


Lite versions: