A Dead Space 2 és 3 remake-jén töpreng az EA

Szerző: xoki | 2023. February 28. | hír | 21 hozzászólás

Egy hónappal ezelőtt vált elérhetővé az EA Motive klasszikus túlélőhorrorjának, a Dead Space-nek a remake-je, amely a rajongók és a kritikusok körében is sikeresnek bizonyult. Emiatt az EA most arra próbál választ találni, hogy a rajongók vajon örülnének-e, ha a Dead Space 2 és Dead Space 3 is hasonló ráncfelvarráson esne át.

Ahogy arról a New Blood Interactive fejlesztője, Dillon Rogers beszámolt, az EA egy felmérést küldött szét a Dead Space rajongóknak, melyben a két folytatás lehetséges felújítása felől érdeklődik.

Ugyebár a rajongók nagy része egyetért abban, hogy az első rész volt a legkiemelkedőbb, de a másodikat is nagyon sokan szeretik annak ellenére, hogy kissé eltért az eredeti műfajtól. Eközben a harmadik résszel sokkal inkább az akció felé vitték el a szériát, és ezért sokkal ellentmondásosabbá vált a rajongók körében. Ebből kiindulva mindenképpen érdekes lenne látni, hogy milyen változtatásokhoz folyamodnának a két folytatás kapcsán, főleg akkor, ha az idei remake-hez hasonlóan adaptálnák őket.

A felmérésre érkező válaszoktól függetlenül a Dead Space 2 valószínűleg befut majd valamikor, hiszen a remake-nek sikerült új magasságokba emelnie a sorozatot.

Dead Space 3
Dead Space 3
Dead Space 3
Megjelenés: 2013. February 05. (PC)
Műfaj: Akció, TPS, Túlélő-horror
Fejlesztő: Visceral Games
Hozzászólások: 20
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gyurosizomsalatawq- avatar
Na az 5 ember aki rajong érte most biztos nagyon örül.
0
0
0
0
bitpork avatar
Naccerű mögin. Supermario remék mikorgyön dlss99-cel?!
0
0
0
0
kellpenzps5re avatar
Őszinten, a DS2 mind gameplay és technikai terén is sokkal jobban tartja magát, mint az előd és abszolút nem érzem, hogy kéne neki egy remake, viszont a 3-ban annyi kihasználatlan potenciál volt, hogy az abszolút megérdemel egy második esélyt.
0
0
0
0
💬 1
Payphoner avatar
@kellpenzps5re: Én az első résznek sem érzetem a létjogosultságát. Na de aztán a 2. rész tényleg teljesen korrekt még mai szemmel is. Nekem mai is fura hogy mennyire nincs gépigénye és milyen szépen néz ki
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Nos, ha anyagilag nem bukta nekik az 1. resz remakeje, akkor nem kell ezen azert annyit agyalni.

A visszajelzesek igen jok osszessegeben rola, (nekem is nagyon tetszik 1ebkent) szoval tuti lenne igeny a masik 2 reszenek a reamkejere is. Az biztos, h a 3. reszen mondjuk alaposabb atdolgozas lesz szukseges a sikerhez, pl. komolyabb iroi munka is.
3
0
0
0
MC MaRcI avatar
Jöhet remake minden régi nagy klasszikusbol simán
Én imádom az összes remaket
Mindig jó nosztalgiázni mai köntösben
0
0
0
0
💬 1
FoLey avatar
@MC MaRcI: Pharaoh játékot is újracsinálták
0
0
0
0
no avatar
T@k@m a remake dömpingbe...
Erre van eszük, az 1000 éves dolgokat eladni újracsomagolva...
ÚJ JÁTÉKO(KA)T nyomassanak.... 🎮
3
0
0
0
💬 1
Payphoner avatar
@Rudmancs: Abszolút egyet értek, énis állandóan ezt hangoztatom mindenhol! Megált a világ. Nincs már új ötlet. De mostis azt mondom az újra kiadással nincs gond. De ne 10 éves játékokból készüljön. Annyi klasszikus játék van basszus 90-es évekből. Vagy a kétezres évek elejáről. Érdekes egy 10 éves Last uf us vagy a fenti dead space kap teljes át dolgozást, egy legendás GTA sorozat eredeti részei meg kaptam egy hulladék semmilyen feldolgozást.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
2. Rész is úgy jó ahogy van, de dead space 3 egy nagy ráncfelvarras kéne hogy ilyesztőbb legyen. Nincs mint töprengeni, mert 2-3 remake után jöhet a 4-5 😁
0
0
0
0
Warzoz avatar
Csak ne töprengjenek rajta túl sokat. Máris készülhet a 2. rész remake-je, utána akár a 3. részé is, némileg átdolgozva a játékmenetet. Közben meg szépen nekiállhatnak egy folytatásnak is.
0
0
0
0
kismadar avatar
A 2. jöhet, viszont a 3. részt inkább hagyják! Viszont egy teljesen új résznek én is jobban örülnék.
0
0
0
0
💬 2
MaximumGame avatar
@kismadar: 3 at átdolgozva nagy mértékben az is jó lenne.
0
0
0
0
kismadar avatar
@MaximumGame: Lenne rajta mit csiszolni az biztos. Kezdésnek a coop társat ki is dobnám. Meg ahogy fent említetted egy kicsit jobban elvinném a horror irányába. Az kell az embereknek nem az unalmas mész előre és scriptelt akciójelenetek között lövöldözöl.
0
0
0
0
FoLey avatar
Inkább Dead Space 4-et adják ki
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@FoLey: Sajnos nem lenne érdemes Dead Space 4-et ki adni mert akik régen dolgoztak a Dead Space-en a világ legjobb gamején az a csapat már nincs egy teljesen új van ami látszik picit a 3 résznél is hogy mennyire teljesen el ment az egész az 1-töl. 4-edik rész csak akkor jöhetne ha a régi csapat vissza jönne és akkor kapnánk egy nagyon félelmetes jó atmoszfériáju horror gamet, és nem egy olyan akció folytatást mint a 3.
1
0
0
0
santakigyo avatar
@android123: Igaz,de azt se szabad feledni,hogy a 3. rész azért ment el merőben másfelé mert az EA úgymond kényszerítette őket,hogy több akció legyen benne és kevesebb túlélő horror.Nem jött be a számításuk.
Biztos lehetne ott egy jó folytatást véghez vinni.
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Hát igen lehetne, de sajna csak álom lenne egy olyan jó kis folytatást mint az 1 vagy egy picit modosítva a 2 környéke. Igen nem jött be a számításuk mert mindenki nagyon negatíven jellemezte a 3-madik részt mert abban csak kaptad ammo-t meg jöttek a szörnyek semmi túlélés semmi kihivás nem volt csak lőj és lőj mint egy cod gameben.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@android123: Igen,mint írtam az EA miatt volt,a szélesebb közönség elnyerése volt a cél.Na meg nem segített a helyzeten a fizetős láda se a játékban.
És rengeteget butítottak a játékon,a szörnyek animációja,a feldarabolásuk,stb mind visszalépés volt.
Bár ezek ellenére én szerettem a 3. részt is.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció