SzámitógépvilágSzámitógépvilágSzámitógépvilág

A Dead Space 2 és 3 remake-jén töpreng az EA

Szerző: xoki | 2023. February 28. | hír | 21 hozzászólás

Egy hónappal ezelőtt vált elérhetővé az EA Motive klasszikus túlélőhorrorjának, a Dead Space-nek a remake-je, amely a rajongók és a kritikusok körében is sikeresnek bizonyult. Emiatt az EA most arra próbál választ találni, hogy a rajongók vajon örülnének-e, ha a Dead Space 2 és Dead Space 3 is hasonló ráncfelvarráson esne át.

Ahogy arról a New Blood Interactive fejlesztője, Dillon Rogers beszámolt, az EA egy felmérést küldött szét a Dead Space rajongóknak, melyben a két folytatás lehetséges felújítása felől érdeklődik.

Ugyebár a rajongók nagy része egyetért abban, hogy az első rész volt a legkiemelkedőbb, de a másodikat is nagyon sokan szeretik annak ellenére, hogy kissé eltért az eredeti műfajtól. Eközben a harmadik résszel sokkal inkább az akció felé vitték el a szériát, és ezért sokkal ellentmondásosabbá vált a rajongók körében. Ebből kiindulva mindenképpen érdekes lenne látni, hogy milyen változtatásokhoz folyamodnának a két folytatás kapcsán, főleg akkor, ha az idei remake-hez hasonlóan adaptálnák őket.

A felmérésre érkező válaszoktól függetlenül a Dead Space 2 valószínűleg befut majd valamikor, hiszen a remake-nek sikerült új magasságokba emelnie a sorozatot.

Dead Space 3
Dead Space 3
Dead Space 3
Megjelenés: 2013. February 05. (PC)
Műfaj: Akció, TPS, Túlélő-horror
Fejlesztő: Visceral Games
Hozzászólások: 21
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gyurosizomsalatawq- avatar
Na az 5 ember aki rajong érte most biztos nagyon örül.
0
0
0
0
bitpork avatar
Naccerű mögin. Supermario remék mikorgyön dlss99-cel?!
0
0
0
0
kellpenzps5re avatar
Őszinten, a DS2 mind gameplay és technikai terén is sokkal jobban tartja magát, mint az előd és abszolút nem érzem, hogy kéne neki egy remake, viszont a 3-ban annyi kihasználatlan potenciál volt, hogy az abszolút megérdemel egy második esélyt.
0
0
0
0
💬 1
Payphoner avatar
@kellpenzps5re: Én az első résznek sem érzetem a létjogosultságát. Na de aztán a 2. rész tényleg teljesen korrekt még mai szemmel is. Nekem mai is fura hogy mennyire nincs gépigénye és milyen szépen néz ki
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Nos, ha anyagilag nem bukta nekik az 1. resz remakeje, akkor nem kell ezen azert annyit agyalni.

A visszajelzesek igen jok osszessegeben rola, (nekem is nagyon tetszik 1ebkent) szoval tuti lenne igeny a masik 2 reszenek a reamkejere is. Az biztos, h a 3. reszen mondjuk alaposabb atdolgozas lesz szukseges a sikerhez, pl. komolyabb iroi munka is.
3
0
0
0
MC MaRcI avatar
Jöhet remake minden régi nagy klasszikusbol simán
Én imádom az összes remaket
Mindig jó nosztalgiázni mai köntösben
0
0
0
0
💬 1
FoLey avatar
@MC MaRcI: Pharaoh játékot is újracsinálták
0
0
0
0
no avatar
T@k@m a remake dömpingbe...
Erre van eszük, az 1000 éves dolgokat eladni újracsomagolva...
ÚJ JÁTÉKO(KA)T nyomassanak.... 🎮
3
0
0
0
💬 1
Payphoner avatar
@Rudmancs: Abszolút egyet értek, énis állandóan ezt hangoztatom mindenhol! Megált a világ. Nincs már új ötlet. De mostis azt mondom az újra kiadással nincs gond. De ne 10 éves játékokból készüljön. Annyi klasszikus játék van basszus 90-es évekből. Vagy a kétezres évek elejáről. Érdekes egy 10 éves Last uf us vagy a fenti dead space kap teljes át dolgozást, egy legendás GTA sorozat eredeti részei meg kaptam egy hulladék semmilyen feldolgozást.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
2. Rész is úgy jó ahogy van, de dead space 3 egy nagy ráncfelvarras kéne hogy ilyesztőbb legyen. Nincs mint töprengeni, mert 2-3 remake után jöhet a 4-5 😁
0
0
0
0
Warzoz avatar
Csak ne töprengjenek rajta túl sokat. Máris készülhet a 2. rész remake-je, utána akár a 3. részé is, némileg átdolgozva a játékmenetet. Közben meg szépen nekiállhatnak egy folytatásnak is.
0
0
0
0
RampageKing avatar
Folytassák ott ahol az Awakened DLC abba maradt, vagy egy teljesen full új részt, ami más karaktert mutat be. Esetleg az Ishimura előtti időket mutatná be, mondjuk az Aegis 7-en lévőt, hogy ott mi történt pontosan, mert az animációs film is csak nyomokban pofázik róla.
0
0
0
0
kismadar avatar
A 2. jöhet, viszont a 3. részt inkább hagyják! Viszont egy teljesen új résznek én is jobban örülnék.
0
0
0
0
💬 2
MaximumGame avatar
@kismadar: 3 at átdolgozva nagy mértékben az is jó lenne.
0
0
0
0
kismadar avatar
@MaximumGame: Lenne rajta mit csiszolni az biztos. Kezdésnek a coop társat ki is dobnám. Meg ahogy fent említetted egy kicsit jobban elvinném a horror irányába. Az kell az embereknek nem az unalmas mész előre és scriptelt akciójelenetek között lövöldözöl.
0
0
0
0
FoLey avatar
Inkább Dead Space 4-et adják ki
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@FoLey: Sajnos nem lenne érdemes Dead Space 4-et ki adni mert akik régen dolgoztak a Dead Space-en a világ legjobb gamején az a csapat már nincs egy teljesen új van ami látszik picit a 3 résznél is hogy mennyire teljesen el ment az egész az 1-töl. 4-edik rész csak akkor jöhetne ha a régi csapat vissza jönne és akkor kapnánk egy nagyon félelmetes jó atmoszfériáju horror gamet, és nem egy olyan akció folytatást mint a 3.
1
0
0
0
santakigyo avatar
@android123: Igaz,de azt se szabad feledni,hogy a 3. rész azért ment el merőben másfelé mert az EA úgymond kényszerítette őket,hogy több akció legyen benne és kevesebb túlélő horror.Nem jött be a számításuk.
Biztos lehetne ott egy jó folytatást véghez vinni.
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Hát igen lehetne, de sajna csak álom lenne egy olyan jó kis folytatást mint az 1 vagy egy picit modosítva a 2 környéke. Igen nem jött be a számításuk mert mindenki nagyon negatíven jellemezte a 3-madik részt mert abban csak kaptad ammo-t meg jöttek a szörnyek semmi túlélés semmi kihivás nem volt csak lőj és lőj mint egy cod gameben.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@android123: Igen,mint írtam az EA miatt volt,a szélesebb közönség elnyerése volt a cél.Na meg nem segített a helyzeten a fizetős láda se a játékban.
És rengeteget butítottak a játékon,a szörnyek animációja,a feldarabolásuk,stb mind visszalépés volt.
Bár ezek ellenére én szerettem a 3. részt is.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitógépvilág balSzámitógépvilág jobb