A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty lesz a CDPR legnagyobb költségvetésű kiegészítője

Szerző: xoki | 2023. January 23. | hír | 14 hozzászólás

A különböző médiafelületek jelentése alapján a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty a CD Projekt Red eddigi legnagyobb kiegészítőjének ígérkezik. Az információt egy lengyel interjúból, a Parkiet cikkéből vették át az angol híroldalak, viszont egy elég fontos részlet elveszett a fordításban, amely irreális elvárásokat eredményezett.

A CD Projekt Red befektetői kapcsolatokért felelős menedzsere, Marek Bugdoł fedte fel, hogy a Phantom Liberty a cég „eddigi legnagyobb kiegészítője”, és ez a kijelentés nem meglepő módon elég gyorsan a címlapokra került. Nem sokkal később a cég PR menedzsere, Radek Grabowski kénytelen volt gyorsan tiszta vizet önteni a pohárba, és Twitteren pontosította a Wccftech cikkét, mivel a teljes idézetben Bugdoł nem a tartalomra, hanem a költségvetésre utalt.

Valószínűleg mindenkit lenyűgöztek a The Witcher 3 fantasztikus kiegészítői. Ugyebár a Hearts of Stone körülbelül 10 órányi extra játékidőt hozott magával, a Blood and Wine pedig egy teljesen különálló játéknak érződött a hosszú főküldetésnek, új mellékküldetéseknek és a teljesen új bejárható területnek köszönhetően. A Phantom Liberty szintén új területen fog játszódni, de úgy tűnik, terjedelemben valószínűleg nem fogja megközelíteni a Blood and Wine-t.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Payphoner avatar
Képesek még ma is ilyen dolgokat kijelenti? hogy legnagyobb legjobb stb? Amikor eddig bármi ígértek az elmúlt 3 évben az mind hazugság volt? :D És ez amúgy kb az egész játékiparra igaz....
0
0
0
3
💬 6
bigfooot avatar
@Payphoner: Az "újságírók" is ugyanúgy hibásak, ha elovastad a cikket írjak hogy
"" mivel a teljes idézetben Bugdoł nem a tartalomra, hanem a költségvetésre utalt""
És mivel ma már az a fontos hogy kattints az adott cikkre aminek a címe félrevezető, felháborító, kattintásra ösztönző, nem foglalkozva azzal hogy a cikk félre fordítás, nem valós, stb, lényeg hogy kattintsanak az emberek, elkuldjek az anyukájaba a cikkben szereplőt, így nő a kommentek, nő a kattintás, jön a lóvé, az igazság meg kit érdekel :D plusz erre még rajon hogy az emberek is csak szalagcimekbol tájékozódnak, ha el se olvassák a cikket és úgy formálnak véleményt
3
0
0
0
no avatar
@Payphoner: El kéne olvasni a cikket, direkt arról szól hogy kijavították a híreket, és NEM állítják azt hogy ez a legnagyobb kiegészítőjük.

A költségvetése a legnagyobb azok közül amiket eddig csináltak. Amit nem nehéz elképzelni, Idris Elba biztos nem volt olcsó.
0
0
0
0
Attisz5284 avatar
@Payphoner: Ne haragudj, de nevetséges hogy az emberek (mint most te is) még MINDIG ott vannak leragadva hogy jaajj mennyire de nagyon elkúrták. Az ilyen emberekről látszik hogy meg se vették a játékot, mert igen, elkúrták, de én kb másfél hónapja játszottam újra és rengeteg dolgot, szinte mindent kijavítottak. Szóval talán végre túl kéne lépni, mintsem ezen rugózni még mindig.
0
0
0
0
bigfooot avatar
@Attisz5284: Ott van a kedvenc játékai között a cyberpunk, úgyhogy elvileg nyomta vele és szereti is vagy mi :D
0
0
0
0
Payphoner avatar
@Attisz5284: xDDDDDDDDD hát én meghalok. Imádtam a játékot. 2x vittem ki. Az egyik kedvenc játékom. Mégis mi a f*zért hiszed azt hogy a játékkal csak a bajom van? És mi az hogy mindent kijavítottak? Nekem pont olyan az élmény most mint mikor elsőnek játszottam vele. Nem a bugokkal van amúgy a bajom. Hanem amit ígértek nem tartották be. Itt főképpen a tartalomra gondolok. Én annó előrendeltem és minden hibájával együtt vittem végig és úgy szerettem. De attól még vannak tények amiket nem lehet megbocsátani, de ez inkább az egész játékiparra igaz nem erre az egy adott játékra. És igen károgni fogok mert az egész világ egy hatalmas átcseszés.
2
0
0
0
Attisz5284 avatar
@Payphoner: XDDDDDD Jól megfejtetted akkor az élet értelmét, gratulálok.
0
1
0
0
bitpork avatar
No igen, az elvárások már az alapjátékkal kapcsolatban is elszálltak voltak. Nem értettem soha, hogy miért gondolta bárki komolyan azt amit a neten találgatások után gyk kierőszakoltak a fejlesztőkből. Akkor is azt mondom hogy topplistás nálam a cucc. Még ha rühellem is benne a fatalista és ezért lineáris szálat.
5
0
0
0
💬 6
HARD avatar
@bitpork: Bolcs de valaki tudna segiteni ? más a téma ..fontos lenne :D
0
0
0
0
HARD avatar
@bitpork: steamen ha egy barát jelölést nem jelölök vissza hanem arra megyek hogy ,,mellőzés,, azt valahogy vissza lehet csinálni vissza lehet igazolni jelölni?
0
0
0
0
bitpork avatar
@HARD: Jótól kérded nekem nincsenek barátaim :DDD
De tényleg nem ismerem a gőzt, megszállott GOG os vagyok.
Ha tudod a júzer nevét miért nem küldesz neki te meghívót? Vagy pont az a baj hogy nincs meg a név?
0
0
0
0
HARD avatar
@bitpork: Igen ez itt a probléma :D semmi gond akkor igy jártam köszi
0
0
0
0
sean avatar
@bitpork: Ugyan ez játszódik le most a GTA5-nél. Tények és hivatalos infók sehol, de találgatások és elvárások az egekben. Ha pedig nem az lesz amire sokan számítanak a hamis infók miatt, majd jön a Rockstar anyázása, fenyegetése, lejáratása stb. Ismerjük a forgatókönyvet sajnos.
1
1
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció