A Cyberpunk 2077 biztosan ott lesz az E3-on

Szerző: xoki | 2019. March 01. | hír | 24 hozzászólás

A Cyberpunk 2077 az egyik legjobban várt játékok egyike, amelyet a CD Projekt Red készít, és a The Witcher 3 sikerei után az új játékuktól is hasonló minőséget várnak el a rajongók, tehát a cég mindképpen magasra tette a lécet. Mivel tavaly a játék még korántsem volt kész, a játékmenet legelőször kizárólag zárt ajtók mögött volt látható, de a 2018-as Gamescom után publikussá tették.

A CD Projekt Red most elárulta, hogy a Cyberpunk 2077 biztosan ott lesz majd idei E3-on, de sajnos semmilyen részletet nem kaptunk a játékról. Miután kiderült, hogy a játék látható lesz a rendezvényen, a média és a játékosok is megpróbáltak választ kapni arra, hogy pontosan mivel készülnek majd, de sajnos nem voltak hajlandóak nyilatkozni. A játék megjelenési dátumát még mindig nem ismerjük, ezért akár azt is felfedhetik majd, illetve egy újabb játékmenet videóra is van esély, még ha az csak az előző videó hosszabb és részletesebb verziója is lesz, viszont egy új trailert valószínűleg mindenképpen kapni fogunk.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 24
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
enslaved avatar
Még ma sem értem mi volt akkora nagy szám a Witcher 3 - ban a grafikáján és az optimalizáltságán kívül, de biztosan bennem van a hiba. Igaz, a Dark Souls - ok esetében sem tudtam mire vélni, bár azok a tipikus szeretem vagy gyűlölöm kategóriát képviselték mint pl. humor terén a Monty Python.
0
0
0
0
💬 18
susguy avatar
@enslaved: Azért lett sikeres mert egy tömegtermék teljes ellentéte lett AAA kiadásban, és pont emiatt nem tudod értékelni. Iszonyatosan sok tartalma van miközben minden eleme hemzseg kisebb és nagyobb részletektől. Egy olyan hatalmas világot kínál amit hosszú időkig lehet felfedezni minden részletével együtt, anélkül hogy monotonná válna.
Tekintve a minél-több-játékot-minél-rövidebb-idő-alatt filozófiádat, pontosan emiatt nem érted miért volt akkora nagy szám. Kifejezetten arra az épült ami téged hidegen hagy egy játékban, és aminek az ellentéte vonz, mint az Assassin's Greed, stb.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@susguy: Én sem kedvelem sem a Witchert, sem a Dark Soulst és még az Elder Scrollst sem. Azt mondjuk elismerem, hogy részletesen kivannak dolgozva több szinten, mint RPG játék, viszont azzal a kijelentéssel egyáltalán nem értek egyet, hogy sokkal jobbak a többi játéknál. Az én szemszögemből egy Wolfenstein, Crysis vagy WRC élvezetesebb játék. (Nyílván nagyrészt az érdeklődési körömből kifolyólag is fakad)
Viszont technikailag nem rosszabbak semmivel.
0
0
0
0
susguy avatar
@SuperPuma:
Viszont azzal a kijelentéssel egyáltalán nem értek egyet, hogy sokkal jobbak a többi játéknál.

Nem volt ilyen kijelentés. Dark Souls szériát sosem tudtam megkedvelni (igaz más okokból), az Elder Scrolls szériát pedig csak a Skyrim óta ismerem, ami fényévekre van a minőség fogalmától.
Azért egy tömeg terméknél lehet tudni hogy nem véletlenül az, viszont még ha nagyon is egy vezetők által keményen megírt sablon alapján készül, azokat a részeket nagyon is jól el tudják találni, és egy nagyon jó casual élmény lehet. Általában lehet érezni, hogy melyik címnél mennyire volt fontos az üzleti szempont és az hogy mennyire legyen igényes a termék. A két elv követése nem feltétlenül kell hogy elvegyen a másikból.
Az ellen példák alatt leginkább azokat a címeket céloztam amikről ő szokta írni hogy csippantja, amik, meglepő módon, a leginkább tömeg termékek.
Lehet hogy mindketten másra gondolunk, a Wolfensteinről például kifejezetten nem gondolom hogy ellen példa (tömeg termék) lenne, függetlenül attól hogy FPS, ha esetleg emiatt írtad volna. Amennyire ismerem, bőven van benne elég egyéniség.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@susguy: Rosszul fogalmaztam. Általában vélekednek így az emberek. (Legalább is én így vettem észre a fórumokon)
Viszont tagadhatatlanul több nagy kiadó játékain érződik az üzleti szempont priorítása a minőség rovására. Spoiler!
(Régen pl amennyire kedveltem a Need For Speed-et, most annyira undorodom tőle sokszor, de ez más sorozatokra is igaz és sajnos a Bethesda is nagyon leadott a minőségből a közelmultban).

Igaz, ebből a szemszögből jogosan tartják jobb alkotásoknak a nagyobb stúdiók játékaival szemben.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@susguy: Pontosan, a Witcher sorozat azokért az aspektusokért jó amiket leírtál. És még lehet sorolni bőven...
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Mert az Assassin's Creed Origins marhára tömeg termék volt megjelenésekor, ill. az Odyssey sem tartalmazott semmilyen tartalmat ugye..............120 órám van utóbbi játékban, a legutóbbi Far Cry - ba meg 40 órát tettem bele. Az hogy neked mi a tömeg cikk azt te tudod, de hogy nekem mi jelenti azt arról fogalmad sem lehet. Maga a Witcher stílusa nem fogott meg, ennyi és nem több. A másik dolog meg attól, hogy valami nem tömeg termék még lehet sz@r, ezt persze általánosságban értem, nem pedig a Witcher - re.
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Még most is azok, ne aggódj.
Senki nem mondta hogy egy nem tömeg játék nem lehet rossz. Ugyanúgy ahogy senki nem mondta hogy egy tömeg játék nem lehet jó.
Mindkét cím egy minél biztosabb sablonra épül egy teljesen casual élményt nyújtva. Tartalom valóban van dögivel, az más kérdés hogy közel sem olyan részletesek és változatosak, cserébe tudod hogy mit kapsz.
Egészen eddig hirdetted hogy neked kifejezetten az ilyen játékok jönnek be, nem értem mire föl ez a hiszti.

A "nem jött be a stílusa" pedig már más mint az hogy "ma sem értem miért volt akkora nagy szám", de ezen a váltáson már meg sem lepődök.
0
0
0
0
Kelori avatar
@enslaved: Minekután elmondásaid szerint te minden játékon minél hamarabb túl szeretnél esni, nem csodálkozom azon hogy nem tetszett. Most abba ne menjünk bele hogy szerintem miért nincs értelme így játszani, ha nem vagy képes elmerülni a játék világában. Biztos te is megtalálod a számításaidat csak más játékokban és máshogyan.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Kelori: Új Assassin's 120 óra, Far Cry 40 óra.......Szóval ez így nem pontos. Maradjunk annyiban hogy maga a stílus nem fogott meg.
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: És csodálkozol hogy nem veszik komolyan a "véleményeid", miközben már te is ellent mondasz saját magadnak 😆
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Az utóbbi időben kicsit több időm van játszani, az egyetlen még mikrotranzakciókkal végig vitt Odysseyt is elkezdtem anélkül és remekül haladok. Ismét élvezem ha játszani kell egy játékkal, az embernél lehetnek olykor hullámvölgyek😀
0
0
0
0
foley951 avatar
@enslaved: Gyakorlatilag a múltkor adott válaszod alapján adnék "viszont-választ". Amennyiben egy játékosnak nincs elég ideje arra, hogy kellően belevesse magát a játékba (annak minden szegmensébe), akkor nem is fog neki átjönni.
Számodra például egy World of Tanks-et, Battlefield-et tudnék ajánlani. Ami nem szippant be órákon át, nem ragad el. De ez előző két példa sem jó teljesen, mert ha kiemelkedő teljesítményt kíván valaki elérni, abba is időt kell szánni.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@enslaved: A sztori az parádés, az érdeklődést végig fenntartja, nem laposodik el a játék a többszáz órás játékidó alatt sem. A világ érdekes, megragadó és részletekbe menően kidolgozott. A játékos számos játékstílus közül választhat, több nehézségi szinten, így mindenki megtalálja a számára legnagyobb játékélményt nyújtót. Mindkét kiegészítője újat mutat és hozza a szintet. A második akár teljes értékű kölönálló játékként is megállná a helyét.

Szubjektív véleményem, hogy nem igazán van olyan játék, ami hozná ezt a szintet, az AC-k/FarCry-ok meg amikel játszottam a szöges ellentétei egy-két kivétellel. Nem mondom, hogy rosszak, mert akkor nem játszottam volna velük, de baromi monotonok, egy kaptafára épül minden, sztori általában középszerű (egy két kivételell), változatosság kevés van így hamar ellaposodik a játék. Grindolás sokszor előfordul, hogy feljebb tornássza a kevéske játékidőt, amit az alapjáték nyújt.
0
0
0
0
vyne avatar
@Mesterlovesz: Ne erolkodj, nincs mikro tranzakcio, ergo szar is az egesz... 😃
Plane single player jatekoknal nem ertem ezt az egeszet amugy. Ki a francot akar megverni, be elozni megis? 😃 Minel hosszabb annal jobb. (nem csak a meretben ugyebar... 😃 )
Manapsag orulunk egy 20 oras jateknak(mar aki..) A witcher 3-ban tobb szaz orat lehetett beleolni, mekkora problema...+ ott voltak a valasztasi lehetosegek. Jaj nem volt legendary edition delux kard,meg pancel.. Kukaba vele.. 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@vyne: Két nap alatt elértem mindenféle csalás nélkül a 25 - ös szintet az Odysssey - ben, mint írtam ismét kedvet kaptam a játékokkal való bíbelődéshez. Meg kell mondanom valamiért újra tudom élvezni a csendben gyilkolást, némi farmolást, stb. A Far Cry esetében sem hagyott nyugodni hogy végig rohantam rajta 10 óra alatt, újból nekifogtam és így 40 óra lett belőle, miközben élveztem minden pillanatát, szinte kimaxoltam. Most több időm van, pár hétig nem foglalkozom a kutatásokkal, kis szünet van. Az Originst már régen végig vittem mikrotranzakciók nélkül is, így már csak ez a két játék volt hátra, és egyre inkább nem hagyott nyugodni. Azt hiszem ezentúl először végig próbálom vinni az engem érdeklő játékokat (max. könnyű fokozaton, de nem csalással vagy mikrókkal), és ha már végkép elakadnék akkor folyamodok némi segítséghez. Mindezek ellenére a Witcher világa tőlem távol áll, ahogy a Dark Souls nehézségi szintje is, így ezek még csalással sem tudnak érdekelni.
0
0
0
0
vyne avatar
@enslaved: Orulok, hogy rajottel, hogy sokkal elvezetesebb igy. 😜
0
0
0
0
enslaved avatar
@Mesterlovesz: Az a világ nekem nem jön be amit a Witcher képvisel, olyan ez mint a Gyűrűk ura film, az első részt követően rá se tudtam már nézni. Távol állnak tőlem a fantasy-sci-fi dolgok, az Anthem is egy semmi a számomra, pont mint a Mass Effect Andromeda. Ha valaki nem szereti a kemény zenét, arra úgysem tudod ráerőltetni hogy azt hallgassa.
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
Lehet, hogy még a jövő évben is...
0
0
0
0
💬 4
susguy avatar
@NE0NFACE: Törzsvendég lesz 😆
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@susguy: Ezen most nagyon jót nevettem 😂
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
@susguy: Nehogy 2077 után jelenjen meg, mert akkor már nem lesz aktuális!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció