A Criterion a Codemasters közreműködésével dolgozik a következő Need for Speed-játékon

Szerző: xoki | 2022. May 12. | hír | 24 hozzászólás

Az EA feltűnést keltett azzal, hogy hivatalosan is megszakította a FIFA-val való együttműködését, miközben a legutóbbi pénzügyi beszámolójukon a közelgő játékaik megjelenési ütemtervét is felfedték.

Az idén érkező játékok egyike lesz az új Need for Speed, amelyen úgy tűnik, ezentúl a Codemasters közreműködésével dolgozik majd a Criterion. Az EA 2021-ben felvásárolt stúdiója, a Codemasters Twitteren jelentette be, hogy az Egyesült Királyságban (Cheshire) elhelyezkedő stúdiója egybeolvad a Criterion Gamesszel, hogy a következő Need for Speed játékon dolgozzanak. A Codemasters versenyjáték-specialistái a Criterionnal közösen szerettek volna dolgozni a következő Need for Speeden. Az integráció pedig a két fejlesztőstúdió elmúlt néhány hónap során folytatott szoros együttműködésének gyümölcse.

A Codemasters Cheshire mostantól a Criterion része lesz, de ez természetesen nem lesz hatással a Codemasters egyéb stúdióira, amelyek megszakítatlanul további versenyjátékokon (F1, Dirt és Grid) fognak dolgozni.

Hozzászólások: 24
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
19ati93 avatar
Legalább az AI jó lesz ha codemasters.. na majd meglátjuk.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Az NFS Heat-et 3* töltöttem le Xbox-ra mire nekiálltam (utoljára 1 hónapja) és valóban nem egy Forza, és tényleg elég 200km/h-nál megnyomni egyszer a kézifék gombot, hogy egy U kanyart be vegyünk , de a tuning és az éjszakai versenyek kárpótolják az embert. Jók az ugrató,drift, sebesség zónák is ahogy a gyűjtögethető Neon flamingók is.

Nem lett Forza, de nem is szabad a forzahoz hasonlítani. Mintha a Sniper-t hasonlítanánk a COD-hoz. Teljesen eltérő stílus egy adott témában.
0
0
0
0
💬 1
Belchior10 avatar
@Legendrush27: Egyetértek. Az utolsó NFS tényleg egészen fogyasztható lett. Szerintem a helyszín is rendben van.
0
0
0
0
Ayistion avatar
Azért most már el kéne gondolkodni azon hogy milyen NFS-t adnak ki, főleg hogy így dobálják a címet a stúdiók között. Három év talán elég volt a gondolkodásra. Az EA Black Box volt az aranytojás tojó tyúk, csak túltömték és vágás lett belőle. Csak azért mert lehet menni újra a '05-ös MW M3 GTR-el én már nem fogok pénzt áldozni erre. Akkor inkább gyepálom tovább a FH5-öt. Codemastersnak a DiRT5-je meg kb egy kalap szart nem ért.
1
0
0
0
💬 2
Arthur Morgan avatar
@Ayistion:
Codemastersnak a DiRT5-je meg kb egy kalap szart nem ért.


DIRT5 nálam negyed óráig futott konzolon. Ismétlődő monoton versenyek semmi kihívás . Még a régen megjelent DIRT2 és DIRT3 is fényéveket ráver.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Arthur Morgan: Hohh, ha még csak azzal lett volna bajom hogy monoton. XD
DiRT2 a mai napig a legjobb codemasters játék szerintem. Pedig azóta pár csepp víz lefolyt a Dunán. És szerintem ezt nem csak én gondolom így.
0
0
0
0
AtiRadeonHUN avatar
Örülnék egy Most Wanted formájú kiadásnak. Black List, fejleszhető verseny autók, stb...
0
0
0
0
💬 2
Ayistion avatar
@AtiRadeonHUN: Olyan már volt 2012-ben, szintén MW néven, és be is bukott mint a szar.
2
0
0
0
AtiRadeonHUN avatar
@Ayistion: Hát nem is arra a Most Wanted-ra gondolok. Az nagyon nekem se jött be. A Most Wanted 2005 és a Carbon volt akkoriban a legjobb. (Természetesen az Underground után.) Szóval ilyen game-re vágyok. más főszereplővel, más black list enemyvel. :) Majdnem mint egy remaster. :D
1
0
0
0
Liptik avatar
Remélem a Codmasters tudja, mi az igazi NFS érzés. Underground reboat-ot adnák, de jól megcsinálva, nem úgy mint a Most Wanted reboat-ot, hogy benzínkútoknál átfestődik meg stb.
0
0
0
0
PetroszEP9 avatar
Igen adom a hozzászólást jól érezte a Ghost cég a Heat game.t tényleg jó lett én imádtam de a forza horizon 5 mégis 1 el több pluszt ad ezt kéne behozniuk bár én NFS.en nöttem fel szóval mindig fogok adni 1 esélyt az aktuális játéknak :)
1
0
0
0
Nemedik avatar
Pedig legutóbb a Ghost már tök jól ráérzett a témára a Need for Speed Heat-nél. Az már egy aránylag jó játék lett, lehetett élvezni. Én lennék a legboldogabb, ha végre kiadnának egy olyan NFS játékot, ami méltó kihívója lenne az éppen aktuális Forza Horizonnak, de szerintem ha ez egyáltalán valaha meg is fog történni, az nem idén lesz.
0
0
0
0
💬 4
MaximumGame avatar
@Nemedik: Az a heat es kanyarodás egy nagy rakás szar.. Nem hogy autos, de arcad beűtese is durva 😂
1
0
0
0
santakigyo avatar
@MaximumGame: Konkrétan fék nélkül belehetett venni a kanyarokat. Minden akadályt letarolt a kocsi, miközben nem is lassult le.
Nálam az rész ott a játék elején véget is ért.
0
0
0
0
Erik1996 avatar
@santakigyo: Mindig is árkád volt az NFS. Mit akarsz, hogy kopjon a gumi vagy mi? Az már nem NFS lenne! Az Undercover és a Payback között az irányítás olyan borzalmasra sikeredett, hogy csak kínkeservesen lehetett játszani (kb. nem fordult a kocsi és dög nehéznek érződött az egész).
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Erik1996: Szerintem nem írtam sehol gumikopást meg szimuláció elvárást.Viszont attól,hogy árkád még lehetne jó és élvezhető.
0
0
0
0
no avatar
Töréseket igazán megcsinálhatnák már az ilyen játékokban. Izgalmasabb lenne és megfontoltabb játékmenetet nyújtana, ha pl nekimész valaminek sérülne a motor, a kerék, ezáltal nehezebb lenne irányítani. Valami életszerűbbet rakhatnának bele.
1
1
0
0
💬 3
Andor1997 avatar
@arnold892: Nincs hozzá meg a képzettségük sem feltétlen, az akaratuk meg pláne. KB. van egy virtuális szemetes kukájuk, amiben a régi játékok dolgai vannak, most csak annyi fog változni, hogy mindkét gyártó játékainak kukái egybe lesznek borítva...nagy meglepetés lenne ha jó lenne.
0
2
0
0
xCube avatar
@arnold892: Az ilyen arcade autóversenyekben nem sok keresnivalója van egy realisztikusabb törésmodellnek. A célközönség nem igazán arra vágyik.
0
0
0
0
joshsword avatar
@arnold892: Játszottam olyan autós játékkal. Sose volt elég a pénz arra, hogy mindent meg tudjak javítani. Utáltam az egészet. Már a játék nevére sem emlékszem. Szerintem nem hiányzik a NFS játékokba ez az opció.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Hát en semmi jót nem várok, de azert egy jobb irányítas jo lenne már.
2
1
0
0
💬 2
BenuGT avatar
@MaximumGame: Szerintem az irányítás az u2-be meg a 2005-ös mw-be volt a legjobb 😀
1
0
0
0
xCube avatar
@MaximumGame: Nálam a mélypont a Rivals volt. Megvettem PS4 -re és szinte soha nem játszottam vele a kibírhatatlan (és átállíthatatlan) irányítás miatt.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció