A CPU-t és az SSD-t is hűti a TeamGroup új AIO coolere

Szerző: xoki | 2022. March 20. | hír | 4 hozzászólás

A TeamGroup bemutatta a világ első olyan ARGB AIO folyadék hűtőrendszert, amely a CPU-t és az SSD-t egyaránt hűti.

A TeamGroup kifejtette, hogy a PC komponensek növekvő fogyasztásával a jobb hűtőrendszerek iránti kereslet is növekszik. A cég egy egyedi AIO hűtőt tervezett a probléma kiküszöbölésére, amely képes a CPU és az SSD egyidejű hűtésére. A T-Force Siren az Intel LGA 1700 és az AMD AM5 aljzatokkal kompatibilis processzorokat, illetve az M.2 2280 SSD-ket támogatja.

A cég elsősorban a játékosoknak szánja termékét, amelyre ARGB világítás is került, hogy összehangolható legyen más ARGB komponensekkel. Figyelembe véve, hogy a közelgő coolernek a CPU-t és az SSD-t egyszerre kell lehűtenie, legalább 240 mm-es radiátorra érdemes számítani.

A TeamGroup láthatóan még nem véglegesítette a dizájnt, és emiatt a pontos méreteket, az árat és a megjelenési dátumot sem fedték még fel.

Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Edven avatar
Az ssd-t kell hűteni?
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@Edven: Egy átlag felhasználónál nem hiszem, de hosszan tartó írásnál (1-2+ perc) már könnyen előfordulhat, hogy egy hűtés nélküli M2 SSD-nek vissza kell fognia az írási sebességet. Bár leolvadni elvileg nem fog a thermal throttle miatt, úgyhogy ha innét közelítjük meg, akkor nem muszáj hűteni... :D
1
0
0
0
Edven avatar
@Caymane: Na, minden nap tanulok valami újat, köszi a választ.
0
0
0
0
metalzoa5 avatar
@Edven: M.2-eset nem árt.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció