A Corsair felvásárolta az Origin PC-t

Szerző: xoki | 2019. July 25. | hír | 6 hozzászólás

A Corsair felvásárolta az amerikai, egyedi összeállítású gamer PC-kkel foglalkozó Origin PC-t, akik rengeteg innovatív koncepcióval rukkoltak elő az utóbbi időben.

Az Origin PC és a Corsair nem fog teljesen egybeolvadni. A Corsair szintén készít saját konfigurációkat a rengeteg alkatrész és kiegészítő mellett, ezért az Origin PC továbbra is önálló cégként folytatja a tevékenységét egy új vezetőség alatt. Az Origin PC konfigurációiba mostantól értelemszerűen sokkal több Corsair által gyártott alkatrész kerül majd, amelyekhez sokkal kedvezőbb áron jutnak, így akár a vásárlók is jól járhatnak.

A Corsair gyárt memóriát, tápegységeket, SSD-ket, egyedi hűtést, gépházakat, illetve rengeteg gaming kiegészítőt is, mint például headsetet, egeret vagy billentyűzetet. Ezek nagy része pedig valószínűleg mostantól az Origin PC összeállításainak részét is képezik majd. Mindezek mellett az iCue szoftver - amely az egyedi megvilágítást szabályozza a gaming PC-kben - is beépül minden termékükbe, amelyet szintén a Corsair fejlesztett ki.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xCube avatar
"Mindezek mellett pedig mostantól az iCue szoftver - amely az egyedi megvilágítást szabályozza a gaming PC-kben - szintén beépül minden termékükbe, amelyet szintén a Corsair fejlesztett ki."


Ide sikerült megint beépíteni egy logikai hibát.
0
0
0
0
19ati93 avatar
olyan tpb flashem lett hirtelen mikor megláttam a corsair logot 😆
0
0
0
0
💬 4
Rocky12 avatar
@19ati93: Akkor ezzel nem vagy egyedül 😉
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@19ati93: Neked is? Először furcsáltam 😆
0
0
0
0
no avatar
@19ati93: Nekem is, bár a régebbi logóval még inkább az volt 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció