A CoD: WWII lett az idei legjobban fogyó játék

Szerző: xoki | 2017. December 17. | hír | 17 hozzászólás

Eddig sem volt titok, hogy a Call of Duty: WWII remekül fogyott, és a rajongók is sokkal jobban fogadták, mint az előző részeket.

Úgy tűnik, az új CoD a vártnál jobb eredményeket ért el. Sokkal jobb eladási adatokkal büszkélkedhet, mint elődei, ráadásul 2017 legjobban fogyó játéka is lett.

Az NPD Group elmondta, - amely a játékokat rangsorolja az eladási adatok alapján - hogy nem csak a novemberi hónap legjobban fogyó játéka volt, hanem az év legnépszerűbb címe is. Egy hónap leforgása alatt idén nem volt olyan játék, amely lekörözhette volna a népszerű sorozat legújabb részét.

Mellesleg a Ubisoftnak szintén van oka ünnepelni, ugyanis az Assassin's Creed​ Origins harmadik helyet foglalt el az eladási listán, amely az első olyan rész a 2013-as Assassin's Creed IV: Black Flag után, amely ezt el tudta érni.

Call of Duty: WWII
Call of Duty: WWII
Call of Duty: WWII
Megjelenés: 2017. November 03. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Raven Software, Sledgehammer Games
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
davejam avatar
A Multi player része totálisan szar
0
0
0
0
Thespartan avatar
Meg is érdemli,hogy a legjobban fogyó játék legyen ez éven! Végre már a COD olyat alkotott,ami maradandó maradt és volt értelme megcsinálni. Játékélmény 10/10(és a többi is),meg picit visszaemlékeztet a Medal of Honor: Airborne-ra a hangok is nagyon jók,élesek,illetve a grafika ami még lenyűgöz teljesen. És mivel az emberi nép ilyen,hogy rivalizál feszt,meg akkor is elégedetlenkedik,amikor nem kéne. Arra célzok,hogy a Battlefield 1-el hasonlítgatják össze állandóan ezt a játékot,tény,más a motor,BF1-nek szebb a grafika és hát mindent lehet benne rombolni,de akkor se egy a kettő. COD WW2 kifejetetten sztori-multi játék,BF1 meg csak multi. Mind2 jó játék,de nem kell összehasonlítani,hogy egyik jobb mert. . .
0
0
0
0
no avatar
szerintem is k-va jó lett . nincs nagy kártyám 😞 r9 270x toxic 2gb és ez sajnos ahoz hogy legalább high -on nyomjam kevés 😞 de még igy is 1440*900 normal beállitások mellet engem le nyügözött .. mind maga a játék mind a grafika lekötött ... igaz még nagyon az elején vagyok de nagyon tetszik . 😃
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Hmm, a játék nagyon jó lett, tényleg az egyik legjobb COD lett, csak szerintem tuti nem ez az idei év legjobban fogyó címe 😃 Spoiler!
Mert pl ha az év legjobban fogyó címe lenne akkor a PUBG-t is lekörözné :/, az viszont lehet igaz, hogy ez nem Early Acess és egy alapjáték esetén lett az 1.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Jó lett,jó lett és ez egyben lehet példa is az EA-nek.Hiszen ő jelentette ki,hogy a lineáris játékokra nincs igény.
Van ott,sőt még az se számít ha tele van pakolva előre megírt jelenetekkel ha ez az egész jól van tálalva.
Ez a rész tényleg jó lett,de messze nem a legjobban összerakott játék,ennek ellenére még is tarolt ha lehet így mondani.
Több ilyen játék kellene.
0
0
0
0
cringeKid avatar
Megérdemli a sikerét. Brutál lett ! 😃
0
0
0
0
BlueDea avatar
Gondolom a PUBG eladásait kizárták a versenyből 😆😆😆
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@BlueDea: Gondolom ez jobban fogyott 3 platformon, mint a pubg pc-n.
0
0
0
0
enslaved avatar
Jó is lett, de azért az új Assassins kenterbe verte (még ha más stílusú is).
0
0
0
0
💬 7
gigazte avatar
@enslaved: Teljesen egyetértek! Jó lett a Cod, de a lényegen nem változtat, ugyanaz az átskinezett játék, mint az előzőek, viszont itt azért az egyjátékos kampány végre jó lett! A multit 1-2 játék után meg is untam...

Az AC meg szerencsére jó irányba fejlődött, és az egyik, ha nem a legjobb AC lett.
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Igen, a legjobb része lett, nekem az év játéka.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@enslaved: Így van, az idei évben nálam is az AC:O vitt mindent :D
0
0
0
0
enslaved avatar
@hashimoto: Ráadásul másodszorra is végigvittem kíváncsiságból mikrotranzakciók nélkül és szinte így sem volt hosszabb vagy nehezebb, szóval az hogy mindjárt bevásároltam az elején csak tanulópénznek volt jó😀
0
0
0
0
Andris18 avatar
@enslaved: Azt jó hallani hogy a mikrotranzakciók nélkül is végigjátszható 😃
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Andris18: Végig lehet játszani, én is végigvittem, és nem költöttem rá semennyit 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@hashimoto: Azért nem bántam meg, mert így a gyerekeimnek az én fiókomból játszva megadott mindent, nekik nagyon nehéz lett volna enélkül, így ha azt nézem valamivel több mint 40 ezerért hárman toltuk végig (az egyik lurkómat nem érdekelte, neki nem létezik más játék csak a Minecraft)😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció