A CoD: Modern Warfare multiplayere lett a széria legjátszottabbja

Szerző: xoki | 2019. December 18. | hír | 24 hozzászólás

A Call of Duty: Modern Warfare megjelenését követő első három napban már több eladási rekordot is megdöntött, a játék multiplayer módja pedig hivatalosan is a széria legjátszottabbja lett ebben a konzolgenerációban.

Ehhez az információhoz a megjelenést követő első 50 napot veszik figyelembe, és az adatok alapján a Call of Duty: Modern Warfare több szempontból (lejátszott órák száma, egy játékos játékideje, a napi játékosok aránya) is lekörözte az előző részeket. A játékosok már több mint 500 millió órát játszottak a játékkal, a lejátszott meccsek száma pedig már átlépte a 300 milliót.

A jelenlegi konzolgeneráció az alábbi Call of Duty játékokat vonultatta fel:

• Call of Duty: Ghosts (2013)
• Call of Duty: Advanced Warfare (2014)
• Call of Duty: Black Ops 3 (2015)
• Call of Duty: Infinite Warfare (2016)
• Call of Duty: Modern Warfare Remastered (2016)
• Call of Duty: WWII (2017)
• Call of Duty: Black Ops 4 (2018)

Mellesleg a teljes franchise már átlépte az 1 milliárd dolláros összbevételt, viszont egyelőre nem tudni, hogy ez a szám tartalmazza-e a különböző mikrotranzakciós eladásokat.

A mai frissítéssel a játék több új ingyenes tartalommal is bővült, amelyek a következők:

- két új többjátékos pálya: Vacant és a Shipment
- két új Gunfight pálya
- új Special Ops küldetés
- új többjátékos mód

Call of Duty: Modern Warfare
Call of Duty: Modern Warfare
Call of Duty: Modern Warfare
Megjelenés: 2019. October 25. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Infinity Ward
Hozzászólások: 24
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
YoRHa 2B avatar
Két "új" pálya, a Modern Warfare 1 ből, köszönjük 😃
0
0
0
0
no avatar
Én már Battlefieldes vagyok régóta, megvettem az mw-t , kampány jó a multi rosszul fut fps drop beakad másodpercre 😀 nem érdekel
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Remélhetőleg az IW és az Activision levonja a helyes következtetéseket és a következő részek is hozni fogják ezt a színvonalat.
Ahogyan a Ghost is és a következő NFS a Heat tapasztalataival fejlődik tovább.
És az is jó lenne, ha az EA-nél is észhez térnének így pár Battlefront után és átéreznék miért is lett jó fogadtatása a Fallen Order-nek és a jövőben jobb SW játékokat kapnánk.
Milyen jó is lenne... 😀
0
0
0
0
no avatar
Nem csodálom messze a legjobban sikerült rész az eddigi langyos évek után, utoljára MW és MW2-vel voltam el ennyire 😀
0
0
0
0
Apor avatar
Emlékszem a hasonló szlogenekre:

"A prince of persia játékok az új NFS "

és...

"Az assassins creed az új COD "

most jöhet a... :

"A COD az új COD "
0
0
0
0
💬 19
enslaved avatar
@Apor: Tényleg jó volt a legutóbbi COD, bár én csak a single részét játszottam, mivel a multi nem érdekel. Felüdülés volt a sok sci-fi részhez képest.
0
0
0
0
no avatar
@Apor: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
Még jól emlékszem azokra az időkre, tele volt végig játszásokkal, sokat segítettek pl. egy Resident Evil vagy egy Zelda esetében, ha az ember elakadt. A mai játékmagazinok már meg sem közelítik ezt a szintet.
0
0
0
0
gigazte avatar
@enslaved:
A mai játékmagazinok már meg sem közelítik ezt a szintet.

Nem is fogják, mert a PC Guru, és valószínűleg a Gamestar is az utolsó lapszámot adja ki ebben a hónapban. A külföldi lapokról meg inkább ne is beszéljünk! 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Nekem mindig az volt a gondom hogy eltévedtem a bonyolultabb pályákon, amin az angol tudás sem segített, valamiért az agyamnak az a része ami ezért felel nem jól működik😀 Amikor megyek autóval hetente ugyanarra a helyre, GPS nélkül mindig eltévednék, miközben vagy 100 telefonszám itt van a fejemben. Erre van tudományos magyarázat, de ezt itt nem fejteném ki, ez nem az az oldal. Ezért is szerettem nagyon azt az újságot, Martin főszerkesztő úr értette a dolgát. Azért valljuk be, az internet amellett hogy hasznos, sok értékes dolgot meg is ölt.
0
0
0
0
gigazte avatar
@enslaved: Ez az eltévedés rám is igaz, szóval megértem a problémát, a mai napig sokszor kell segítség után néznem, hogy 1-2 játékban tovább haladjak, szerintem ezzel különösebb probléma nincs is. A valóságban meg ott a GPS, ahogy mondod, sokszor ki is húzott már a szarból! 😃 Az internet előrehaladásával sajnos nem igazán lehet versenyezni, és a jövőben egyre több dolgot megöl. Hogy ki mire használja az a saját döntése, de ha az ember jó dolgokra, akkor azért bőven hasznos tud lenni.
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Ez így van, de 3 gyerekes apaként látom erősen az árnyoldalait is, és ezt nekem kell kezelnem határozottan. Nekem nincs már Face profilom, mert a hideg kirázott attól ami ott zajlik, és a gyerekeimnek sincs, ahogyan okostelefont sem vihetnek suliba, ugyanis az nem arra való. Van náluk egy hagyományos, bármi van fel tudnak hívni, de ennyi. A másik meg az, hogy nehogy már ne tudja egymást születésnapkor sem legalább telefonon felköszönteni két rokon, szóval ami nekem nem tetszik ebben az egészben főleg az a totális személytelenség. A fiatalok által magukról feltett képekről meg már ne is beszéljünk. A jó oldalait is lehetne sorolni sokáig, de ettől eltekintenék, úgyis mindenki tudja.
0
0
0
0
Bukta avatar
@enslaved: Úristen ez a komment most kivégzett ezzel a kevés igazsággal.
Nem azt mondom, hogy egy gyereknek felesleges okostelefont venni (bár drágát igen), hiszen nagyon meg tudja könnyíteni nekik is a tanulást, mert azért valljuk be a tankönyvek nem mindig jók. Csak szerintem sok gyerek még nem érti meg, hogy játékon és stream/yt nézegetésen kívül jó másra is.

Facebookhoz pedig:
Nekem kb azért van még facebookom, hogy ha van valami esemény pl.: pár haver tervez egy hétvégi eseményt nyáron vagy valami kirándulást akkor arról jó tudni, meg koncertek miatt és ennyi.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Bukta: Értelek, de mindezekre ott a telefon, email, stb., nem kell ehhez Face. Nejemnek van, mert a tanárok is sokszor ott írják meg hogy mi lesz mondjuk másnap, lesz e dolgozat, stb. Okostelefon meg azért felesleges, mert ha van PC, van tablet, akkor otthon szépen meg tudnak nézni mindent. Iskolában egyáltalán nem helyénvaló ezeket nyomogatni, szünetekben lehet az udvaron focizni, játszani, beszélgetni.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@gigazte: Sajnos egyszer minden véget ér :/
https://i.postimg.cc/HssDF2jz/76726009-965369953836967-4439671766473768960-n.jpg
0
0
0
0
gigazte avatar
@YoRHa 2B: Hát látod! Én is visszafogottabban vásárolgattam már ezt a két lapot, de igencsak sajnáltam őket! Azért ez a sok év nem vész a feledés homályába egy darabig az biztos, szép emlékek maradnak. 😃 Aztán mindezek mellett az ember már Playboyt se vehet... 😂 Igazi kaszabolás volt itt a következő évre nézve!
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
Switch esetében azért a Zelda számomra megért egy misét, de valóban, nagyon másért nem érte meg megvenni. Ellenben a gyerekeim bele vannak őrülve most egy android játékba, a neve Brawl Stars, hogy én már mit ráköltöttem arra az "ingyenes" fosra............Na de mindannyian tudjuk, az android erről szól.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@enslaved: Ez a gond, hogy az androidos hozzáállás lábat vetett a PC gamingben is. Ezért van sok vita ezen a téren, mivel nem akarjuk el fogadni. A telefonon jó helyen van, ha nem játszom vele nem érdekel annyira, a gyerekeimnek majd limitálom a használatát, de PC-ből hagyják inkább ki.
0
0
0
0
no avatar
@TheMenkuPocok: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Én szerintem még életemben nem költöttem játékra a saját árán kívül, tehát valószínű h nem belőlem élnek meg 😂
0
0
0
0
enslaved avatar
@YoRHa 2B: PC esetében rád van bízva, androidnál viszont általában kötelező jelleggel bír, ezért is ingyenesek általában maguk a játékok.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@enslaved:
PC esetében rád van bízva

még
0
0
0
0
enslaved avatar
@TheMenkuPocok: Igen, így beszél az akinek még gondolom nincsen gyereke😀 PC esetében sem baj, tudod, csak ne az legyen hogy kötelező legyen megvenned, az android eleve más, ott sokszor tovább sem mehetsz ha nem vásárolsz hetente. Ez utóbbi az amit valaki bevállal vagy sem.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@enslaved: Elég sok tapasztalatom van gyerekekkel (5 unokatestvérem van akik 1-7 év között vannak, napi szinten nálam vannak és szeretnek), és emiatt látom a technológia negatívumait. Annak ellenére, hogy nincs gyerekem (még) próbálok minél többet meg tudni mielőtt bele vágnék, és gondolom ez a helyes hozzáállás gyerek vállalás előtt.
0
0
0
0
enslaved avatar
@TheMenkuPocok: Hidd el nekem, hogy az ember amíg nincsenek gyerekei mindent eltervez, miután viszont megszülettek minden megváltozik. A saját gyerek mindig más mint bárkié, még ha rokoné akkor is. A szülő legnagyobb kihívása a munka és a család eltartása mellett a gyerekeinek a helyes nevelése, és ezt majd menet közben fogod te is elsajátítani. Lesznek pillanatok bőven amikor a szigorú apa úgyis engedni fog😉 Az viszont tény, egy gyerek 90% - ban a szülei normái szerint fog viselkedni, élni, de ott marad még az a fránya 10%, ami a külső behatásokat jelenti. Szerencsére azért a 90 az jóval több😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció