A CD Projekt szerint a koronavírus nem lesz hatással a Cyberpunk 2077 megjelenésére

Szerző: xoki | 2020. March 17. | hír | 34 hozzászólás

Az utóbbi hetek folyamán egyre több és több vállalat váltott távmunkára a koronavírus miatt. Most az egyik legjobban várt játék, a Cyberpunk 2077 készítői fedték fel, hogyan tervezik folytatni munkájukat, és mindez kihatással lesz-e a játék megjelenésére.

Nem meglepő módon mostantól a CD Projekt Red alkalmazottjai is otthonról végzik majd a munkájukat, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyenek. Ameddig csak szükséges ez így is marad, és előreláthatóan ez a változás nem lesz hatással a Cyberpunk 2077 megjelenésére, annak ellenére, hogy kezdetben egy kicsit nehéz lesz alkalmazkodniuk a változásokhoz.

Jó látni, hogy a játékot továbbra is szeptemberben tervezik kiadni, bár egyelőre nem tudni, hogy minden a megszokott menetrend szerint folytatódik-e tovább, ha a kialakult helyzet nem mutat gyors javulást a közeljövőben. A bejelentés alatti kommentszekcióban sokan bátorítani próbálják a céget, hogy ha szükséges, akkor inkább halasszák el a játékot, amely mindenképpen dicséretre méltó a rajongók részéről. Az otthoni munkának rengeteg pozitívuma van, viszont ha valaki nem áll készen rá, akkor sok kihívással találhatja szembe magát, szóval reméljük, minden zökkenőmentesen zajlik majd.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 32
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Twist avatar
Miért is lenne amúgy hatással rá? Elvileg kész van és csak a konzolok miatt tolták el.
0
0
0
0
tivike avatar
Mindenre hatással van ez a szar. :@
0
0
0
0
DDarkness avatar
Remélhetőleg még az előtt megjelenik a játék mielőtt az emberiség elpusztítaná önmagát (amihez az elmondások szerint már nem kell sok). 😀
0
0
0
0
💬 6
Scorn Face avatar
@DDarkness: Remélhetőleg, vagy ha mégsem, akkor megy egy időkapszulába (egy hozzátartozó PC-vel egyetemben) a földbe az utódoknak akik a Földre vetődnek utánunk.
0
0
0
0
enslaved avatar
@DDarkness: 1.El fog tűnni ez az egész két hónap múlva, és nagy eséllyel azt sem fogjuk tudni miért volt ez az egész. 2. A már létező (eddig más betegségekre használt) gyógyszerekkel orvosolható lesz a probléma, pár hónapon belül pedig az oltóanyag is meglesz, aminek az engedélyeztetésére nem kell most éveket várni majd. A helyzet komoly, de azon dolgozunk, hogy mihamarabb megoldódjon. Léteznek még más kevésbé valószínű forgatókönyvek is, de én azokban nem hiszek, és nem is írnám le. Ami viszont tény, az emberek hozzáállásán sok múlik.
0
0
0
0
DDarkness avatar
@enslaved: Amit írtam annak nincs köze a koronavírushoz 😃 Az ember anélkül is elpusztítja önmagát 😃 Környezet szennyezés pl, minél szennyezettebb a levegő annál több a megbetegedés. Globális felmelegedéd miatt a szárazföldek egy része el fog tűnni az olvadó jég miatt. Túlnépesedés, ami eléggé gáz ha a lakható földrész ugyebár kevesebb lesz. Energiaforrások felélése (kőolaj, földgáz, ...). Majd eljön az idő amikor már annyian leszünk, hogy van aki éhen fog halni mert nem jut majd neki enni, akinek meg jut az meg abba fog bele halni, hogy az ózonréteg hiánya miatt bekapja a nap kozmikus sugarait majd rákos lesz. Ez a jövő szinte elkerülhetetlen.
0
0
0
0
enslaved avatar
@DDarkness: Sajnos ez a jelenlegi vírus sem játék.
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
@enslaved: Betegségek, járványok mindig is voltak. 50-100 évente jön egy újabb. Normális dolog. Néhány % halálozási rátával ez a járvány csak a mai ember szemében félelem keltő. Gondolj bele, hogy mit művelne manapság egy spanyolnátha erejü betegség. Nem lenne idő leszaladni a boltba bevásárolni mielőtt tüdő vérzésben meghalnánk.
0
0
0
0
enslaved avatar
@NE0NFACE: Sokat változott azóta a világ, ahogy az orvostudomány is. Ez az oka annak, hogy van esély arra, hogy megfékezzük. Az olaszoknak elég nehezen megy így is.
0
0
0
0
zoligaby avatar
Kövezzetek meg Srácok, de nekem az első pillanattól nem szimpatikus ez a játék. Mielőtt félre értené valaki, nem azt mondom, hogy rossz játék lesz, csak nekem szerintem kimarad és úgy érzem, kicsit túl van hype-olva az egész. biztosan szuper lesz meg minden, de minek ekkora felhajtás egy játék körül, nem értem. Nálam maga a cyberpunk játékok nem tetszenek 😀
0
0
0
0
💬 12
RigbyTheMad avatar
@zoligaby: Én vigyáznék ezekkel a kijelentésekkel, mert saját véleményed nem lehet erről a játékról. Csak is jókat lehet róla mondani, mert ha nem akkor jön a sok troll és beléd köt. Szóval csak jót (kell) lehet mondani!
0
0
0
0
santakigyo avatar
@RigbyTheMad: Pedig olyan jó hergelni az ilyeneket. Múltkor Facebookon olvastam ahogy egy játék kapcsán egymást oltogatták mert volt akinek a véleménye más volt. Nagyon vicces egyébként.
Mondjuk ha a játék bukás lenne(ne legyen) akkor biztos 1 napot csak olvasással töltenék mert tuti az összes vérkocka előmerészkedne és tolná a hülyeségét.
0
0
0
0
gigazte avatar
@RigbyTheMad: Pont olyan írja, akit már nem egyszer láttam trollkodni... Most akkor ez öniróniának számít? 😆
0
0
0
0
RigbyTheMad avatar
@gigazte: Én csak a saját véleményemet írtam, és írom meg mindenhova, de nem lehet mert a hozzád hasonló bullyknak van mindig csak igaza, és csak az a jó, amit ti mondtok. És ezt Te is tudod jól!
0
0
0
0
zoligaby avatar
@susguy: Köszönöm 😆
0
0
0
0
no avatar
@zoligaby: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Ebből a szempontból ez a játék is a Death Stranding sorsára fog jutni egyébként. Boldog boldogtalan felül a hype vonatra és megveszi mert "most ez a menő erről beszél mindenki há' akko biztos jó!" aztán kiderül hogy köze sincs a játék témájához az illetőnek és jön a sadface meg a refund könyörgés a boltokban...😊
0
0
0
0
no avatar
@Unstoppable: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Pont ez az hogy CDPR a Witcher miatt van istenítve ami persze egy baromi jó (játék)sorozat lett, de akinek a Witcher tetszett annak egyáltalán nem biztos hogy a Cyberpunk is fog, és ezt felejtik el rengetegen 😆 None of my business szerencsére, én szeretem a sci-fi/fantasy világokat szóval nem félek attól hogy ne tetszene a Cyberpunk 😎
0
0
0
0
zoligaby avatar
@Unstoppable: Annál is tudni érdemes, hogy nem való mindenkinek 😀 ahogy pl a RDR2 sem 😀 lassú vontatott, sokaknak unalmas 😉
0
0
0
0
zoligaby avatar
Így igaz. Furcsa mód, én is várom, hogy youtube on megnézzem, és végig gondoltam, hogy mennyivel több mint a rögbi iáték 😀
0
0
0
0
Twist avatar
@zoligaby: Ízlések és pofonok 😀 Nekem is van sok játék ami eleve nem tetszik, már az első pillanattól sem szimpatikus. És persze fordítva is. A CP már az elejétől tetszett, főleg, hogy annak idején koleszban négy éven keresztül toltuk éjszakánként a CP 2020-at, szóval a nosztalgia faktor is benne van. A hype-ot amúgy nem is a játéknak, inkább a CD Projektnek köszönhetjük a Witcher széria után. Most azok is várják az új játékot, akik életükben nem hallottak a CP-ról. Ennek tagadhatatlan hátránya, hogy ilyen hype-nak lehetetlenség lesz megfelelni és csak a csalódás marad a végére.
0
0
0
0
zoligaby avatar
@Twist: Hát, nekem kimaradtak a hasonló játékok. Igen a Hype az káros is lehet, lásd: No Man’s Sky... hatalmas hype hullámának nem tudtak mit kezdeni, és összeroppantak miatta 😀. De tényleg, biztosan jó játék lesz annak aki szereti ezt. Szép és innovatívnak tűnik. De nem az én világom 😉 de nektek azért jó játékot majd hozzá 😉
0
0
0
0
no avatar
Felőlem halaszthatják, de így 2020-ban (meg már jó pár éve) az ilyen típusú munkák vígan és kényelmesen elvégezhetőek helyhez kötöttség nélkül, pláne hogy ők elvileg már csak csiszolgatják, szóval nem igazán érteném az újabb delay-t. 😶
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Soha nem fog megjelenni...

Szerk: vagy adják ki úgy ahogy van, az sem érdekel ha bugos de jobb mint a semmi
0
0
0
0
💬 2
WeKing avatar
@Rocky12: Neeee.. Nagyon várom már a játékot de inkább késsen, minthogy olyan optimalizálatlanul adják ki, mint a Rockstar a RDR2-t...
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@WeKing: Igaz, de személy szerint ha választhatnék, akkor azt választanám, hogy adják ki idén szeptemberben, minthogy 1-2 évvel később, vagy ki tudja mikor.
0
0
0
0
Apor avatar
Még csak az kéne, hogy az eredeti játék vírusos legyen !
0
0
0
0
💬 4
Andris18 avatar
@Apor: Ba dum tssz.
Egyébként már annyit toltál, nem mindegy mit mondanak? HA majd kiadják azt észrevesszük.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció