A Bad Company 3 lesz a következő Battlefield?

Szerző: xoki | 2017. December 12. | hír | 11 hozzászólás

Jelen állás szerint 2018-ban megjelenhet a Battlefield: Bad Company 3, amely a vietnami háború után játszódik majd, de a játék nem próbál teljes mértékben hű maradni a történelemhez.

A legfrissebb pletykák, amelyeket az AlmightyDaq nevezetű youtubernek köszönhetünk, arról árulkodnak, hogy a következő Battlefield a Bad Company 3 lesz, amely hidegháborús elemeket is fog tartalmazni. AlmightyDaq híres arról, hogy a Battlefield 1 kapcsán rengeteg pontos információt szivárogtatott ki, így nagy az esélye annak, hogy állításai most is igaznak bizonyulnak.

Hivatalos információ egyelőre nem érkezett erről, de annyit biztosan tudni, hogy 2018-ban meg fog jelenni egy Battlefield, így már csak az a kérdés maradt, hogy az tényleg a Bad Company 3 lesz-e?

Battlefield: Bad Company 2
Battlefield: Bad Company 2
Battlefield: Bad Company 2
Megjelenés: 2010. March 02. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gh0sT_FeRii avatar
Most van a hír, hogy mégse lesz BF Bad Company 3...Akinek megvan a BF Bad Company 2 az tudhatja már a hír..Írja, hogy BF bad company 2 75% Off, és fölötte ezt:

No, 2018's Battlefield game isn't Bad Company 3
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Lövöldéhez jó téma a hidegháború. Csak a single ne legyen olyan üres és esetlen Spoiler!
(gagyi/ZS kategóriás)
, mint a BC2-ben.
0
0
0
0
no avatar
Nem hiába nem akarnak kotor 3-at se az emberek, tudják jól, hogy csak lehúzná a színvonalat. Ezzel ugyan ez a helyzet.
0
0
0
0
ors11 avatar
Tetszik, hogy mindenki szidja az EA-t és a battlefront 2-őt (mondjuk maga a játék jó igazából) a ráfizetések miatt, errefel ahogy megcsillogtatnak egy új nevet már mindenki újból rendelné elő 😃 Aztán itt is fizetősök lesznek a DLC-k meg a többi, és kezdődik előről a hiszti. Majd az új játéknál, mint valami alzheimeres nyúl mindenki a félretett pénzhez újból 😃
0
0
0
0
💬 5
MaTpr0F avatar
@ors11: Fizetős DLC-ért nem rinyálna senki (vagyis nem annyira). De Battlefrontnál beharangozták, hogy nem lesz season pass, viszont helyette betettek egy olyan rendszert, amivel (valaki kiszámolta, hogy ha mindent ki akarna unlockolni mennyit kéne fizetnie) $2100-t, nem nem írtam el, kellene kicsengetni a $70 alapjáték + $45 season pass (ha BF1-et nézzük) helyett.

BF1-ben is vannak lootboxok, meg is lehet venni őket, de a tartalmuk semmilyen helyeti előnyben nem részesít, míg battlefrontnál sajnos igen. Ezen illetve a fent ecsetelt dolog miatt akadt ki a jónép.
0
0
0
0
ors11 avatar
@MaTpr0F: Egy fikarcnyi helyzeti előnyhöz nem juttatnak a kiunlockolt kártyák, hiszen meg kell legyél egy bizonyos szintű ahoz, hogy fel tudd őket használni, így annak is van ideje elegendő pontot gyűjteni rá, aki nem költ pénzt ilyenekre. Még az is több helyzeti előnyhöz juttat, ha a megjelenés ideje alatt vetted meg és azóta játszol az ellen aki csak most vette meg...pont mint a LoL-ba eddig ahogy volt, hogy kigyüjthetted évek alatt a rúnákra és rúnaoldalakra a pénzt, vagy megvetted ( jelzem nekem nem sikerült az összeset kigyüjteni 3 év intenzív játék allatt se a champek megvétele mellett). Mert ezek a dolgok bizony helyzeti előnyhöz jutattak azokkal szemben akiknek nem volt. 2100dollár, és akkor???!!! Az a baj, hogy van miért játszani és nem maxolod magad ki 2 perc alatt? Aki meg van olyan hülye, hogy 2100dollárt költsön ezekre, az meg is érdemli...a champeket is könnyebben ki lehet unlockolni hiszen az új rendszer adja a pontokat rendesen, a régihez képest.
Arról ne is beszéljünk, hogy ha nem tudsz célozni/játszani, akkor lószart nem ér az egész, szóval nem értem a hisztit. Mellesleg ki van számolva, hogy 40k-ért kéne adják a játékot, hogy megérje neki, de mivel annyiért nem venné meg senki ezért adják feléért és van mikrotranzakció. Azért akadt ki mindenki, mert az EA évek óta szívatja a népet és pont most borult ki a bili egy jó játéknál.
De a következő gamet is fogják vinni, mint a cukrot, ahogy a mostani battlefront 2 is sikeres lesz pénzügyileg.
0
0
0
0
no avatar
@ors11: ...mondjuk maga a játék jó igazából...maradjunk annyiban, hogy ez inkább egyéni vélemény, mintsem általános, mert a játék az messze van az elfogadhatótól. De valószínűleg bárhova is mész, ugyan ezt fogod olvasni.
0
0
0
0
ors11 avatar
@LordSzalko: a játék hogy lenne már rossz? ha nem lett volna lootbox belerakva és ment volna fel mindenki agyvize, most ezt a játékot szopkodnák a plafonig fel mindenhol. Minden téren több content van benne, mint az első részbe, és egy fikarcnyival se rosszabb mint az új cod vagy társai. Amik igazából nem jönnek be nekem, de mégis a 20x bőrlehúzás után is viszik mint a cukrot. Attól mert mindenkiből az utálat szól és fröcskölődnek, közbe mégis játszanak a game-el az már más dolog...ettől eltekintve senkinek nem esik jól 20k forint után még fizetni dolgokért, de 40kért meg senki nem venné még. Akkor meg ne várjuk ilyen AAA szintű játékokat amiknek a fejlesztése rengeteg pénz.
0
0
0
0
501_DPSZ avatar
@ors11: Látod-látod egyesek nem tudják mit akarnak... :/
0
0
0
0
Puffin avatar
Hol lehet előrendelni? 😃
0
0
0
0
501_DPSZ avatar
Imádnám nagyon, legjobb BF részek voltak <3 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció