A 2019-es CES-en láthatjuk majd a 7 nm-es AMD CPU-kat és GPU-kat

Szerző: xoki | 2018. October 04. | hír | 9 hozzászólás

Szeptemberben az AMD elárulta, hogy a 7 nm-es chipek valamikor 2018 vége felé válnak majd elérhetővé limitált mennyiségben, 2019-ben pedig végre a nagyközönség számára is. Most kiderült, hogy a sokak által várt következő generációs CPU-k és GPU-k bemutatására a 2019 januárjában esedékes CES idején kerül majd sor. Ismét az AMD vezérigazgatója, Dr. Lisa Su fogja bemutatni az új termékeket és magát a technológiát.

Dr. Lisa Su előadásában el fogja mondani pontosan, milyen ütemben is fejlődött a cég a különböző iparágakban, de ami talán a legfontosabb, hogy az eseményen debütál majd a világ első 7 nm-es asztali CPU-ja és GPU-ja. Eddig azt rebesgették, hogy az AMD a szerverekbe szánt termékekre fókuszál elsősorban, és csak később foglalkoznak majd az asztali verziókkal. Bár lehet, hogy ez továbbra is így van, ettől függetlenül úgy tűnik, mégis be fogják mutatni, vagy legalábbis beszélnek majd az asztali variánsokról is. A CES 2019. január 8-tól január 11-ig tart, Lisa Su előadására pedig január 9-én fog sor kerülni.

Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Hajrá, Küldöm ezt a számot !!!
0
0
0
0
💬 1
carl18x avatar
@barnabas96: Jó szám nagyon 😃 AMD Hotter faster better 😃
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Azért durva, hogy hogy kinőtték magukat, 2 év alatt a semmiből. Folyamatosan veszik át a piacot. Technológiailag beelőzték az Intelt, teljesítményben meg már most is nagyon kevéske a hátrányuk. Szerintem ez az új széria 7nm en már olyan falat lesz, amit az Intel nem fog egykönnyen megugrani egy 10700k 6Ghz es procival, a mostani gyártási technológiájukkal nem hiszem, hogy tudnak ilyet csinálni.
A 7 nm es GPUk ból pedig egyértelműen venni fogok egyet, ha nem lesznek olyan túlárazottak mint a Vega, mert a scamVidiat nem akarom támogatni.
0
0
0
0
💬 1
Gaben7 avatar
@Mesterlovesz: Személy szerint jobban szeretem az AMD-t és hogy nagyobb lesz a teljesítmény amivel beelőzi az Intelt így normális verseny lehet a proci piacon ami nekünk felhasználóknak a legjobbat jelenti. Hajrá AMD 😆
0
0
0
0
odinx avatar
Kíváncsi vagyok mennyivel lettek erősebbek az előzőekhez képest. Hajrá AMD.😀
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@odinx: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
odinx avatar
@HunSanyiX: Hát ha az rx 580 utódja jön, akkor 10/10. Meg most az Intel bénázik a gyártással, szóval most kell az AMD-nek megszednie magát pénzzel. Remélem, jó sok eladás összejön nekik.😜
0
0
0
0
bukta2 avatar
@odinx: Legyen igazad komolyan én szurkolok az AMD nek már csak az intel fanboyok miatt is!
Vicc amit az intel csinált most a procijaival...meg az nvidia sem piskóta az rtx eivel... majd 600 ropi egy vga ért... normálisak ezek?
0
0
0
0
odinx avatar
@bukta2: Hát igen, nem is vagyok meglepve ezeken az árakon. Szerintem Nvidia-t, max használtan lesz érdemes vásárolni ezentúl.😆
0
0
0
0
enslaved avatar
@bukta2: Milyen 600 ropi? Én lerendeltem egy 2080 Ti - t 400 - ért, fenéket 600 ropi. Az új 9 - es szériás inteleket meg rendesen elkúrták, így maradok a 8700K - nál. Nem vagyok fanboy, soha nem is voltam, de játékra még mindig az intel a jobb.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció