A 2015-ös Battlefront minden idők legkelendőbb Star Wars-játéka

Szerző: xoki | 2024. July 21. | hír | 5 hozzászólás

Valamennyivel több mint egy hónap választ el bennünket a Star Wars: Outlaws megjelenésétől, így nem meglepő, hogy több párbeszéd is kialakult a franchise játékairól.

Ehhez kapcsolódóan egy iparági elemzőcég, a Circana közzétette minden idők (Egyesült Államok) legkelendőbb Star Wars-játékainak listáját. A Circana munkatársa, Mat Piscatella részletes betekintést nyújtott a Star Wars márkanév videójátékokban elért teljesítményéről.

Az USA legkelendőbb Star Wars-játékainak top 10-es listája 1995 januárjától 2024 májusáig a következő:

1.) Star Wars: Battlefront (2015)
2.) Star Wars: Jedi Fallen Order
3.) Star Wars: Battlefront II (2017)
4.) LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
5.) LEGO Star Wars: The Complete Saga
6.) Star Wars: The Force Unleashed
7.) Star Wars: Battlefront II (2005)
8.) Star Wars Jedi: Survivor
9.) LEGO Star Wars II: The Original Trilogy
10.) LEGO Star Wars

Rendkívül érdekes a Star Wars Battlefront 1-et és 2-t is a top 3-ban látni, hiszen a 2017-es cím elég sok negatív visszhangot keltett a játékosok körében a számtalan, loot boxokhoz köthető mechanikák miatt. Eközben a lista alapján már érthető, miért készül ennyi LEGO témájú játék belőle: a korábbi játékokat újjáalkotó The Skywalker Saga például a legsikeresebb mind közül.

Star Wars Battlefront (2015)
Star Wars Battlefront (2015)
Star Wars Battlefront (2015)
Megjelenés: 2015. November 17. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, TPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pcboy avatar
Én sosem fikáztam, még megjelenéskor se annak ellenére hogy sokan azt tették. Ha felújított régi star wars trilógiával akar valaki játszani arra nagyon jó ez a változat. Az új kettőt nem igazán szeretem mert benne van az új trilógia szereplői, viszont van benne nagyon jól eltalált repülős harcrendszer és irányítás ami miatt szerethető az is a maga módján. Illetve a második rász hős fejlesztése mégjobb lett.
A csata elején szövegelő droid kommentár hangja mai napig irritál. Jobb lenne ha egy lázadó vagy birodalmi szövegelne az elején mint az új egyben. Heroes vs villain-nél nem fair hogy kezdő hőst összehozza a lv100+-al.Tehát 2-nek van újitása de megoszló nekem.
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
Tavaly télen próbáltam a multit , nehezen de talált aktív lobbyt. Nem rossz játék amúgy. Adja azt a star wars feelinget.
0
0
0
0
💬 1
pcboy avatar
@Dwight Schrute: én már több éve nem találok hiába próbálom. Kihalt a multi
0
0
0
0
downuser avatar
Annak idején én is nagyon ráfagytam. Aztán kb. 240 játékóra után azért hagytam ott, mert ellepte a játékot a rengeteg aimbot -os wallhack-es GyíkGyurka.
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció