2025-ben jön a Subnautica 2

Szerző: xoki | 2024. October 20. | hír | 1 hozzászólás

A Subnautica hatalmas Steam Early Access siker lett, és később konzolokon is megkapta a kellő elismerést. A rajongók örömére a legutóbbi Xbox Partner Preview során bejelentették a várva várt folytatást, amely az első napon bekerül majd a Game Pass kínálatába is.

A Steamen fellelhető több mint 220 000 felhasználói értékelés alapján az eredeti Subnautica túlnyomórészt pozitív értékeléseket kapott. A folytatás 2025-ben érkezik majd az Xbox Game Preview program részeként, ami lényegében a Steam Early Access alternatívája Xboxra és Windowsra. A Subnautica 2 előzetese alapján a játékosok lehetőséget kapnak a 4546B bolygón kívül eső lenyűgöző területek felfedezésére. Egy teljesen új és egyedi élményt ígérnek.

A Subnautica 2 bejelentésére tíz évvel az első játék korai hozzáférésű megjelenése után került sor. Sajnos a pontos megjelenési dátumot még nem fedték fel, de legalább már tudjuk, hogy valamikor jövőre érkezik.

Subnautica 2
Subnautica 2
Subnautica 2
Megjelenés: 2025. (PC)
Műfaj: Kaland, Túlélő
Fejlesztő: Unknown Worlds Entertainment
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Lizard avatar
Az első rész életem egyik legnagyobb élményét adta, sejtelmes, félelmetes, a felfedezés, lootolás szinte abbahagyhatatlanná tette számomra. Hangulata feledhetetlen számomra.
Nagyon kíváncsi vagyok az új részre😆
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció