2024-ben ezek a PlayStation-exkluzívok látogathatnak el PC-re

Szerző: xoki | 2024. January 23. | hír | 33 hozzászólás

A világhálón felbukkant friss pletykák szerint idén a Sony több népszerű játékának PC-s átiratát is kiadja majd. Főként újabb játékokról van szó, de állítólag régebbi PlayStation címekre is számíthatunk még a közeljövőben. Sajnos a közösség által régóta várt Bloodborne most sem került említésre.

A PC-s portokkal megbízott PlayStation stúdió, a Nixxes állítólagos alkalmazottja fedte fel, hogy a Sony 2024 folyamán 5 játékot tervez kiadni PC-re.

Az alábbi játékokról van szó:

• The Last of Us Part 2
• God of War Ragnarok
• Demon's Souls
• Ghost of Tsushima
• Gran Turismo 7

Ezeken kívül arra is kitért, hogy a Marvel's Spider-Man 2 portja is készülőben van, de csak 2025 elején számíthatunk rá. A régebbi játékok közül pedig a 2014-ben PlayStation 4-re megjelenő Infamous Second Son szintén ellátogat PC-re.

Eddig a Nixxes portolta PC-re a Horizon Zero Dawn Complete Edition, a Horizon Forbidden West Complete Edition, a Ratchet & Clanket: Rift Apart, a Marvel's Spider-Man Remastered és Marvel's Spider-Man: Miles Morales című játékokat. Természetesen a hivatalos megerősítésig semmi sem biztos, de remélhetőleg tényleg a Nixxes egyik alkalmazottjával van dolgunk, és az állítása is igaznak bizonyul majd.

no cover
no cover
The Last of Us Part II
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland, Túlélő-horror
Fejlesztő: Naughty Dog
Hozzászólások: 31
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zollee avatar
Demon Souls, az nagyon jó lesz ! Azzal az összes játék megjelenik PC-re ami miatt vettem volna még anno ps5-öt

A másik a Ratchet Volt
0
0
0
0
X9K338DA avatar
A Demon's Souls jöhet, bár megvan PS3-ra, a Ghost of Tsushima végre jön. Már csak a Bloodborne kéne végre, a többit felőlem megtarthatják.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
3
💬 10
no avatar
Akik elöbb akarnak velük játszani, meg ott egalább fix fog normálisan futni a játék, nem úgy mint PC-n. Elég csak a Last of us 1-re gondolni.
0
0
0
0
Zoli73 avatar
@Lacdika: Nem tudom miért mondod, a Teh Last Of Us nálam 1440p minden beállítás maxon egy mikrolag nem volt és 90-110 fps között futott, nem kávé darálón kell elindítani a játékot, hanem egy Pc-n, aztán menni fog.
0
0
0
2
no avatar
@Zoli73: Megjelenés napjára gondoltam. Amikor 5 percenként crashelt a játák high end pc-ken is.
1
0
0
0
VidarArt avatar
Kicsit el vagy tévedve... de ha már itt tartunk akkor az Xbox-nak mi értelme?
2
0
0
0
GeorgieP avatar
Mire kijon PC -re addig PS5 on mar 10x kijatszod :D , nem nem vedem a konzolosokat, mert en inkabb epitettem egy ***a gepet, de azert megvan annak is a maga feelingje , kanapen kenyelmesen mondjuk egy faxa OLED TV -n
1
0
0
0
Legendrush27 avatar
Nekem mindhárom fő jelen generációs konzol megvan és van egy gyenge pc-m is, de nem cserélném el ezeket egy erős PC-re.

Csak pár példa :
Tudsz a kanapén játszani
Nintendo hordozható
Xbox-on sosem akad semmi
PS-en évekkel előbb játszhatsz az exkluzív címekkel.

Nálam a leginkább bevált recept a kockulás kimaxolására relatív olcsón :
GP ultimate, PS Plus Prémium, a Nintendo-ra meg ugye van Jig (aki érti) 😅
PC-t már csak ritkán használok, de ott is van pár "ingyenes" megoldás.

Havi, 8-10k-ból annyi játékom van aminek sosem fogok a végére érni (Gp-ért ugye nem muszáj max árat fizetni (szintén aki érti) 😅
1
0
0
0
no avatar
@Legendrush27: Azért van jópár cím ami csak pc re jön.
0
0
0
0
xCube avatar
@Kings Bounty fan: Ha azok őt nem érdeklik, akkor ez teljesen lényegtelen.
0
0
0
0
kismadar avatar
remelem senki sem vesz igy konzolt tőlük, hát minek.. 😁

Van baj a toronyban, nem is kevés. 😀
0
0
0
0
santakigyo avatar
Secon Son az jöhet, konzolon nem jött be valamiért, PC-n tennék vele egy próbát.
0
0
0
0
no avatar
Na ez a hír most feldobta a reggelem!
0
0
0
0
Payphoner avatar
Nehogy véletlenül is kiadjak PC-re vagy remastereljek PS5-re a legendás Infamous 1, 2-őt. Csak szerintem legendás játékok? És nem bírom felfogni hogy mostis ott csücsül PS3-on mint az MGS IV. Nem értem komolyan az ilyen gameket miért nem mutatják meg egy modernebb platformon egy eddig kimaradt közönségnek.

Szerencsére nekem PS3-on szinte minden olyan cím megvan szépen dobozosan ami csak ott elérhető
0
0
0
0
💬 4
kismadar avatar
@Payphoner: Ez a legnagyobb baj, hogy amit elvárnak az emberek pont abból nem lesz semmi. Én már a PS5 megjelenése óta várok egy Bloodborne patchet, de azt is várhatja az ember, pedig nagy húzó címük volt, és a mai napig sok ember játszik/játszana vele. 😀 Egyébként a PS3 érából rengeteg olyan játék van, amit szívesen játszanék újra, és ezek között nálam is ott vannak az Infamous játékok.
0
0
1
0
Payphoner avatar
@kismadar: Sajnos nekem a Second son elég nagy csalódás volt. Eleve a képességek szerintem sokkal gagyibbak, valahogy a játék menet is teljesen más mint az előző részekben, meg ugye itt a főhős már nem az árammal "játszik", szóval nekem nagyon nem jött át. Tavaly én elején vittem végig őket utoljára. Ja amúgy cask még egy érdekesség. a PS5 kontroller lemerül újonnan 5 óra alatt, a 10 éves ps3 kontroller amiben azért már "picit" öregedett az aksi kibír 15 órát XD. Szóval pont teszek rá hogy mennyit fejlődött a kontroller meg van meg minden féle érzékelő, a korához képest a PS3 kontroller is olyan votl hogy volt benne mozgás érzékelő pl és mégis bírta.
0
0
0
0
kismadar avatar
@Payphoner: Ahogy "fejlődik" a kontroller előre, olyannyira nem bírja az aksi ezt sok pluszt. Pedig hogy őszinte legyek ez a haptic feedback és társai nekem annyira parasztvakításnak tűnnek. Mielőtt még nem volt ps5-öm mindenhol ezt mondták, hogy a kezedben érzed a különböző tereptárgyakat, és mindent, aztán amikor először játszottam a Ratchet and Clank Rift Apart-ot csak néztem ezek miről is beszélnek... 😁 Mai napig nem érzem a különbséget az előző generációs kontroller, és a mostani között. Ezt a ravasz visszatartást is ott kapcsolom ki ahol lehet, számomra baromi idegesítő, és még lehetne sorolni, hogy mik nem kellenének a mostani kontrollerbe, aztán máris tovább bírná. Meg igazából az is baj ezzel a sok feature-el, hogy baromi sok már a hibalehetőség ezeknél a kontrollereknél. Az én 9 hónapos kontrollerem már nyűglődik. Na egy kicsit elkalandoztam. 😁

A Second Son egy végigjátszásra jó volt, de semmi több. Nekem a szokásos lelketlen sandbox játéknak érződött végig, de azért kíváncsi voltam, hogy hogyan fejezik be. Én hülye megvettem a dlc-t is, amikor az alap játékot, hát azzal ha játszottam 2 órát akkor sokat mondok... 😂
0
0
1
0
Payphoner avatar
@kismadar: Ugyan ez, mindenki mondta hogy milyen jó érzés ha a kezedben van a kontroller érzed a füvet alattad a fegyvert stb. Hát ku*va nagy és jó érzés hogy ha lőni akarok mondjuk az UC4-be akkor nehezebb benyomni ennyi xD Valami elképesztő béna
1
0
0
0
Bronson avatar
Last of Us II meg a God Of War johet! De a Marvel's Spider-Man 2 is varos! 🤑
1
0
0
0
GeorgieP avatar
Ghost of Tshushima legyszi... legyszi
2
0
0
0
💬 6
Payphoner avatar
@GeorgieP: Nekem valamiért annyi nem adta. Lehet én voltam hozzá türelmetlen de kb fél órát bírtam vele játszani
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Payphoner: Az eleje érdekes volt, az irányítás, a kamera kezelése is olyan fura volt. A harcrendszer se jött be elsőnek.
De ezen tullépve teljesen jó játék lett belőle.
Viszont a lopakodás nagggggyon bugyuta a játékban, olyan szinten, hogy pl robbanó nyíllal lelőttem az őrt és másik mellette aki nem oda nézett észre se vett semmit.
Unalmas küldetések, főleg ha már a karakter fejlett.
Viszont jó a történet és gyönyörű,valamit a harcrendszer is a kezdeti nehézségek után nagyon jó.
Ez vitte el nálam a hátán a játékot.
Tipik Sony-s cím, innen-onnan ollózott elemekkel.
Én így éltem meg.
1
0
0
0
GeorgieP avatar
@santakigyo: Először fogok vele játszani, elvileg tényleg jön PC re, remélem idén, bár a black myth wukong ot jobban várom
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Számomra egyáltalán nem voltak unalmasak a küldetések, pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Minden fő és karakterhez köthető mellék küldetés apródonként építette a történetet, egyedül a sima mellék küldetések (tsushima történet) voltak néha egy kicsit repetitívek.

A lopakodás az tényleg érdekesre sikerült néhol, bár nehézségi szint növeléssel azért az sem volt annyira vészes, nem rosszabb, mint az utolsó 4 AC-ben. A harcrendszer nekem kifejezetten tetszett, pontosan azért, mert másabb, mint amit eddig megszoktam.

A látványvilág + hangulat pedig abszolút 10/10, először ps4 pro-n, majd amikor megjelent a dlc, akkor már ps5 + oled tv-n toltam végig, nálam egyértelmű második helyet foglal el (az első a Mass Effect és az is marad örökre 😄) az örökös ranglistámon.
0
0
0
0
Payphoner avatar
@santakigyo: Mondjuk anno nekem a last uf us 1 része volt oylan hogy kb 3x estem neki. Nagyon lassú volt a játék menet, illúzió romboló volt hogy a npc-et nem érdekelte ha egy társam gyakorlatilag előttük szalad el csak engem vesznek észre stb. Aztan meg annyira megtetszett hogy az egyik kedvenc játékom lett
0
0
0
0
sinis avatar
Áldott legyen a neve ha ez igaz!
5
2
0
0
Magoold avatar
God of War Ragnarok
Ghost of Tsushima
Gran Turismo 7

Ezek számomra jöhetnek!

A Horizon Forbidden West Complete Edition -ra is kíváncsi vagyok PC -n.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció