2023-ban jöhet a Call of Duty: Warzone 2

Szerző: xoki | 2022. január 28. | hír | 7 hozzászólás

A Bloomberg jelentése szerint az Activision Blizzard felvásárlása ellenére a következő három Call of Duty-játék még biztosan elérhetővé válik PlayStationre, melyek között állítólag ott lapul a Warzone közvetlen folytatása is.

A Bloomberg cikkére reagálva egy ismert leaker, Tom Henderson megosztott egy listát arról, hogy szerinte melyik három Call of Duty-játékról van szó. Erre az információra támaszkodva idén érkezik a Modern Warfare 2, melyet 2023-ban a Treyarch egyelőre név nélküli játéka és a Warzone 2 követ majd. Utóbbinak állítólag semmi köze sem lesz az eredeti free-to-play battle royale-hoz, és kizárólag a jelenlegi konzolgenerációra és PC-re fog megjelenni.

Természetesen amíg az Activision semmilyen hivatalos információt nem tesz közzé ezzel kapcsolatban, nem szabad szentírásnak venni mindezt. Amennyiben pedig tényleg igazak a pletykák, akkor a Warzone 2 lehet az utolsó Call of Duty, amely PlayStationre is megjelenik.

Call of Duty: Warzone
Call of Duty: Warzone
Call of Duty: Warzone
Megjelenés: 2020. március 10. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, Battle Royale
Fejlesztő: Infinity Ward
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MrPAYER avatar
Alapvetően gondolom az a koncepciója a dolognak, hogy az idei MWII grafikus motorjára tegye át a játékot, hogy haladjon a korral, csak nem tudná már abba beleintegrálni az elmúlt 3 játék itemjeit mert akkor tényleg bugzone lenne. Gondolom én, aztán kitudja.
0
0
0
0
💬 3
HegedusMihaly avatar
@MrPAYER: Akkor szép lesz, hogy az eddigi felvásárolt bundle-öket + battlepass tartalmakat sem viszik át. El tudom képzelni, most is csak kéthetente tudom, használni a BlackOps/MW operátoraimat a Vanguard Royale miatt...
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@HegedusMihaly: Megmarad Warzone Legacy néven a jelenlegi WZ. Az újjal meg nem kötelező játszani.
0
0
0
0
HegedusMihaly avatar
@MrPAYER: De jó lesz az új és javított cod mellett a régi bugos f*ssal játszani, amit már le se fognak sz*rni a fejlesztők + a játékosok nagy része az új mellett.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Folytatás? Minek ? A mostani Warzone is úgy retek ahogy van a sok hibától. 🤣
0
4
0
0
💬 1
Liptik avatar
@Arthur Morgan: Hogy több BR játék legyen a piacon, de engem egy BR játék sem érdekel, inkább valami sztori szokott lekötni, 10 naponta kb 1-szer szoktam multizni, kivétel az MMORPG-k meg régebben a LOL, de már kiment a divatból.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció