2021-ben számíthatunk a következő Battlefieldre

Szerző: xoki | 2020. May 02. | hír | 27 hozzászólás

A DICE befejezte a Star Wars Battlefront 2 és a Battlefield 5 tartalmi frissítéseit, és a fejlesztőcsapatok most más projektekhez vándorolnak át. Mint kiderült, ezek közé tartozik a következő Battlefield is, amely a tervek szerint 2021-ben érkezik.

Az EA korábban csak annyit mondott, hogy az új Battlefield valamikor a 2021-2022-es pénzügyi évben várható. Most, hogy a DICE nyíltan tevékenykedik az erőforrásainak átirányításával, az EA sem titkolózik már annyira. Az IGN-nek küldött nyilatkozatában a cég képviselője megerősítette, hogy a játék 2021-ben fog megjelenni, és szinte biztos, hogy a PC mellett kizárólag a következő generációs konzolokra érkezik majd.

Battlefield 5
Battlefield 5
Battlefield 5
Megjelenés: 2018. November 20. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 27
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
PCfighters avatar
Remélem inkább a BF4-re fog hasonlítani.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Jobb lenne, ha nem kimondott sztori lenne egyjátékos módban, hanem mint régen, botok ellen lehetne játszani.
0
0
0
0
enslaved avatar
Ráér, egy újabb 5-6 órás kampány, ebből a stílusból van már elég. A következő sztár úgyis az Assassins lesz😀 Na meg a The Last Of Us II, ha egyszer megjelenik végre.
0
0
0
0
💬 10
RaggaBone avatar
@enslaved:
ha már megemlítetted a The Last Of Us-t. Csak érdekesség.
0
0
0
0
enslaved avatar
@RaggaBone: Köszi a videót, bár a kedvem a játéktól ez még nem vette el, bár eléggé erőszakosra sikeredett.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@enslaved: Nem is volt célom elvenni a kedved félreértés ne essék.....csak hát na, érdek dolgok történnek mostanság.
0
0
0
0
enslaved avatar
@RaggaBone: Meglátjuk. Amennyiben nem bírom idegekkel majd eladom😀
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@RaggaBone: Köszi a linket, nem tudtam erről. Nem mintha pont ezért vettem volna PS-t, de most már tudom, hogy ezek sem normálisak. Ez a SJW mozgalom annyira dumb hogy az már fáj.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@TheMenkuPocok: Nagyon szívesen! Egyébként minden területen ez megy manapság sajnos. Miért pont a játékipar lenne kivétel. Kitartást a fejlesztőknek...és mindenkinek aki ilyen vagy ehhez hasonló helyzetben van.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@enslaved: Bf1 és V kampánya egy vicc volt. Nekem a Bf3 kampánya a kedvencem. Sokan leszólták azt is, de én valami 3x kijátszottam. A 4-es már nem annyira jött be, de az se volt rossz.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Tuhajohn: Én is végig tolom mindet, ahogy a COD - okat is eddig, de igazából megvagyok nélkülük, főleg a Division 2 miatt, ha meg itt lesz az Assassins más játék úgysem fog létezni nálam jó időre ( na jó, a Last Of Us II igen, már ha lesz egyáltalán az idén).
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@Tuhajohn: Számomra a Battlefield csak és kizárólag multi élmény, valahogy nekem nem jött át se a 3 se a 4 single része. A multit viszont orrvérzésig nyomom a mai napig mind 2 játék esetében. A CoD kampányokat szerettem mindig, leginkább az MW trilógiát. Valahogy a cod jobban csinálja és jobban is áll neki. (szerintem)
0
0
0
0
CuRi avatar
Kíváncsi vagyok melyik korszakot veszik célba. Gondolom mivel látták a CoD sikerét, ez ismét valami modern harctér lesz, egy fiktív 3. világháborúval, vagy esetleg még Vietnámot tudom elképzelni. Bár én ki lennék éhezve egy igényesebb 2. vh-ra, de erre sajnos semmi esély.
0
0
0
0
💬 7
Tuhajohn avatar
@CuRi: Pár hónapja olvastam olyan pletykákat, hogy közel jövőben fog játszódni.
0
0
0
0
no avatar
@CuRi: Szerintem az sincs kizárva hogy a BadCompany következő epizódja vagy esetleg egy kicsit Futurisztikusabb irányba ugranak. Pl BF2142. Korszakalkotónak, nagy át törőnek inkább a BF2 a BF1 a BadCompany széria sikeredett.Bízok benne hogy valami hasonlóra veszik a figurát. Sosem CoD-oztam, nagy BF kedvelő vagyok de az 5 nagy csalódás volt nekem. BF1 engine-ra ráhúzott copy.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@stuka: Egy Bad Company 3-nak én is örülnék. Reméljük a legjobbakat!
0
0
0
0
CuRi avatar
@stuka: Futurisztikusnak nem örülnék, akkor az tuti kimaradna. Igazából minden más jöhet, de nem vagyok biztos abban, hogy a BF1-et überelni fogja nálam hangulatban.
0
0
0
0
no avatar
@CuRi: Azért a DICE- kép/effeckt látványvilága szerintem egy 2142-ben is biztosan kitenne magáért. De annyira nemvolt olyan nagy Flash hogy neki ugorjanak még1x "szerintem". De egyébként True.
0
0
0
0
CuRi avatar
@stuka: Az egy dolog, hogy szép lenne a játék. Nem mellékes dolog az sem, de nem az az első szempont amiért megveszek egy játékot.
0
0
0
0
no avatar
@CuRi: Nem gondoltam volna én sem erre. De azért ez is egy szempont. Mert hát azért nem egy Zs- kategóriás kiadóról van itt szó.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
"PC mellett kizárólag a következő generációs konzolokra érkezik majd, ahogy 2013-ban a Battlefield 4 is."
https://i.postimg.cc/t4jV3vV2/asd.jpg
Ráadásul az előző generációra még 1 hónappal hamarabb érkezett.
Hogy is van ez ?
0
0
0
0
💬 2
xoki avatar
@YoRHa 2B: woops, félreírtam, mindjárt szólok, hogy javítsák, köszi
0
0
0
0
Maros avatar
Ennek örülök! Remélem tartalmasabb lesz a single player-e mint az 1-es vagy az V-ös ezetében! A multiplayer rész nem izgat igazán! 😆😂😎
0
0
0
0
💬 1
santakigyo avatar
@Maros: Sajnos ez nem a te játékod akkor, de nem is az enyém. Multi a lényeg a battlefildek esetében, a single csak körítés.
0
0
0
0
pcboy avatar
BF5-nek behozhatták volna a szovjet uniót...hogy lehet enélkül befejezni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció