2021-ben nem a Google volt a leglátogatottabb weboldal

Szerző: xoki | 2021. December 30. | hír | 22 hozzászólás

A legtöbben szinte biztosan a Google-hoz fordulnak, amennyiben az interneten akarnak megkeresni valamit. Emiatt magától értetődő lenne, hogy a Google a leglátogatottabb weboldal, viszont a Cloudflare adatai alapján 2021-ben a TikTok lekörözte azt.

A TikTok ugyebár egy közösségi médiaplatform, ahol a felhasználók vicces, táncos és tájékoztató jellegű videókat tesznek közzé. Az oldal tényleg rendkívül népszerűvé vált, de azért kicsit meglepő, hogy még a Google-t is sikeresen lekörözte.

2021 tíz leglátogatottabb domainje a következő:

1) TikTok.com
2) Google.com
3) Facebook.com
4) Microsoft.com
5) Apple.com
6) Amazon.com
7) Netflix.com
8) YouTube.com
9) Twitter.com
10) WhatsApp.com

A Cloudflare blogbejegyzése szerint a TikTok 2020-ban a hetedik helyen végzett, így mindenképpen kimagasló eredményről van szó. Egyébként az oldalt 2020-ban majdnem teljesen betiltotta az Egyesült Államok, mivel az anyavállalatuk székhelye Kínában van. Egy időben annak a lehetősége is felbukkant, hogy a Microsoft felvásárolná, de végül ebből sem lett semmi.

Hozzászólások: 20
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kismadar avatar
Divatból fikázás vagy sem a Tik Tok közösségének nagy százaléka az agyhalott medúzával vetekszik, és pont ezért a videók nagy része is ezen az alacsony szinten van! Teljesen érthető ha valakinek anélkül okádnivalója van, hogy fel lépett volna oda, szerintem mindenki döntse el maga, hogy melyik oldalon áll. 🙂
0
0
0
1
MC MaRcI avatar
Nem csoda hogy a tiktok nyert tele van
16-tól 30+*ig jó csajokkal akkik állandóan mutogatják magukat
Ami elszomorito
Ez ma az ertekrend
Facebook szokott feldobni olyan videókat hogy kB tok átlagos nők
Havonta 20 000 dollárt keresnek onlyfans oldalukkal
Szégyen
Következő generációkba nem lesz két kezű munkás ha így haladunk
Csak a picsa meg csocsmutogatas
0
0
0
0
botmunpls avatar
Ha a fejszbuk így halad, hogy mindenkit bannol minden kis szirszarért, indoklás nélkül, akkor jövőre még lejjebb fog kerülni.
Engem pl 29-én este tiltottak, először azt hittem hogy a szokásos 3 nap tiltás (legutóbb a csá jázmin videó megtekintése miatt tiltottak), de utána rákerestem hogy mégis mi történik, kiderült, hogy valószínű a személyem létezésében kételkednek (minden Nagy Péter személy fiktív álprofil).

Majd miután a súgóközpont alsó sarkában kiírta a weboldal, hogy ne adjak meg semmilyen személyes adatot, a felülvizsgálás kérésnél kötelező és egyedüli opció volt a személyi/bankkártya fényképemet elküldeni, és tudatta hogy 30 napom van kérni a tiltás visszavonását, azután törlik a fiókomat.

Egyébként 2 éve az instagram fiókomból zárt ki a cukkerberg, miután többször próbálták feltörni sikertelenül. A profil igazolása menü pedig bugos volt, és kidobott a kezdőoldalra. Akkor több száz ilyen panasz volt a play store-ban, és szintén nem lehetett panaszt tenni alkalmazáson belül. Hála az égnek, hogy az insta nincs a top10-ben.
0
0
0
0
no avatar
1 éve próbáltam ki, hosszú idők ellenzése után, hogy milyen is. 2 hétig használtam, aztán töröltem. Tele van hülyeségekkel de azok amennyire addiktívak, hát az elképesztő. Már csak azért is letöröltem, hogy ne a félnapomat idegsejt sorvasztással töltsem.
2
0
0
0
no avatar
Ennyi kamu megjátszott gagyi videót mint ami ott megy , semmi értelme.
0
0
0
0
KTM520 avatar
Szerencsére én nem tartozom a látogatók közé. haverom sajna sokat függ ezen a szenny tik tokon,láttam mi megy rajta.Ömlik a fos,de gondolom akadnak értelmes videók is,vagy nem?
0
0
0
0
19ati93 avatar
tájékoztató jellegű videók jaa😂😂
0
2
0
0
💬 3
no avatar
@19ati93: Törölt hozzászólás
1
0
1
0
botmunpls avatar
@19ati93: Hát figy, rengeteg politikus fent van és ott informál, mert hamarabb eljut, mint fb-n, +a cenzúra se olyan gáz. Bár én amúgy még mindig nem szedtem le és nem regisztráltam, és nem is tervezek :D
0
0
0
0
19ati93 avatar
@botmunpls: Ez a szintű információ átadás a többi közösségi oldalon is úgyanúgy megy/meg van. Egyik hely toxicabb mint a másik, de van amelyik kulturáltabb. Oldala válogatja.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Divatból fikaztam en is tavaly de kb nyáron leszedtem és igenis vannak fent eléggé vicces tartalmak is. 2 v 3 naponta megnyitom és kb 25 percig kikapcsol. Nem nagy szám de nem is gáz. Az emberek a gázak nem az oldal. Az oldal arrol nem tehet hogy iskolaidőben 12 - 16 éves diákok live-oznak az óra kellős közepén. Igen van rajta szemrákos tartalom is, de az van a Yt-on is szóval nem az app hibája. De vannak tök jó tartalomkészítők is, akik kreativak es viccesek.
3
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Ez azért is hihetetlen mert az appot töltik le többen de az hogy az oldalt is ennyien legalább felkeresték az durva..
0
0
0
0
Mizushio avatar
Eléggé szomorú hír. Hálistennek 1-szer nem nyitottam még meg az oldalat.
0
0
0
1
💬 7
kellpenzgepre avatar
@Mizushio: Akkor mégis milyen jogon fikázod?
2
0
0
1
Quadgame94 avatar
@kellpenzgepre: Mert a trendiségnél csak a trendiséget fikázás a trendibb.
0
0
2
0
Mizushio avatar
@kellpenzgepre: Mindenkinek megvan a joga, hogy mikor mit fikázzon. Eddig amit láttam másoknál az egész oldal egy cringe. Nekem csak discord van.
0
0
0
0
kellpenzgepre avatar
@Mizushio: persze hogy mindenkinek megvan a joga, de *** legalább valamivel tudja alátámasztani a "véleményét". értük hogy te különleges és érdekes egyéniség vagy, mert te utálsz valamit amit a többiek szeretnek és ez menő, de néha ki kéne lépni a komfortzónádból. a tiktok az elején cringe, miután az algoritmusnak sikerül rájönnie hogy neked mik tetszenek akkor már nagyon jó app tud lenni. de ezt persze honnan tudnád, csak hallottál róla dolgokat és szar

hozzá kell tennem hogy én is sok ideig utáltam az oldalt, és amúgy ha kinyitod a szemed, akkor nem is olyan szar minden illetve nem is olyan nagyon menő a trendi dolgokat utálni
0
0
0
0
no avatar
@kellpenzgepre: Törölt hozzászólás
0
0
0
1
kellpenzgepre avatar
Elutasítóan kezel egy platformot, úgy hogy fingja sincs eszik vagy isszák, csak tudja hogy utálni kell. Próbál különc lenni, ezzel egyedi lenni, ki nem szarja le..
Nem magasztolom egekig, amint mondtam én is utáltam a platformot, csak rájöttem hogy ahelyett hogy előítéletes lennék, lehet utánajárok a dolgoknak, mielőtt "véleményt" alkotok és azt kürtölöm a nagyvilágnak.
Szabadidőmben köszönöm szépen megvagyok, de vicces hogy én pocsékolom az időmet , miközben te mint betoppanó harmadik fél felesleges mondasz hülyeségeket szintúgy utánajárás nélkül.
Már megvan a gép kösz szépen :)

Puszi, freedom fighter :+
0
0
0
1
hekli96 avatar
@kellpenzgepre: Maradjunk annyiban, hogy dripone-nak teljes mértékben igaza van, az iskolából kikerülve se a trendi, se a menőségnek nincs jelentősége. Az, hogy ki mivel üti el a szabadidejét az mindenkinek a maga dolga, ahogy az is, hogy milyen véleményt alkot egy adott dologról. Ha neked a tiktok minősési kikapcsolódás akkor egészségedre. Én MMO-zok más szerint meg az idő ***ás, akkor aki nem szereti és ezt elmondja az trendi akar lenni?
Ha téged kikapcsol és mentálisan feltölt akkor nem időpazarlás az embernek arra is szüksége van, nem lehet állandóan fejleszteni magad, meg tanulni. Viszont ha csak görgeted és megy az idő majd ugyanolyan unottnak érzed magad mint egy órával korábban akkor viszont abszolút waste of time. Márpedig akit ismerek és használja az így van vele.

Az én szememben is minősíthetetlen hulladék a tiktok, van rajta egykét jópofa dolog de 99,7% szemét. Akkor most menőnek akarok tűnni, vagy trendinek? hát hullára leszarom mindkettőt ;)

miközben te mint betoppanó harmadik fél felesleges mondasz hülyeségeket szintúgy utánajárás nélkül.
Ez egy fórum, nem egy privát chat szoba, pont az a lényege, hogy mindenki hozzászólhasson aki akar.
0
0
0
0
kellpenzgepre avatar
@hekli96: nem teljesen érted azt, amire gondolok, már egyszer kifejtettem de gondolom modok törölték, nincs kedvem tovább ezzel foglalkozni...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció