2021-ben jöhet a Forza Horizon 5

Szerző: xoki | 2020. December 02. | hír | 15 hozzászólás

A Forza az Xbox legkiemelkedőbb first-party szériája, amelybe ugyebár a Motorsport és Horizon is beletartozik. Ezek általában felváltva érkeznek, de lehetséges, hogy most kivételt tesznek.

A Microsoft már korábban beharangozta a Motorsport széria következő generációs részét, de egy bennfentes szerint a Forza Horizon folytatása fog megjelenni előbb, valamikor 2021 folyamán. Jeff Grubb 2020 legnagyobb bejelentéseit szivárogtatta ki, ezért valószínűleg most is hihetünk neki. A PSGV Xbox Empire podcastja során elmondta, hogy a Forza Motorsport lett előbb bejelentve, de lehetséges, hogy előbb a Forza Horizon fog megjelenni, akár már a következő évben.

A Microsoft júliusban leplezte le a Motorsport széria következő részét. Mindössze csak egy kis teasert kaptunk tőlük, játékmenetet nem mutattak. A Forza Horizon 5 bejelentésére pedig még egyáltalán nem került sor. Egyébként a legutóbbi Forza Horizon 2018-ban, a legújabb Motorsport pedig 2017-ben jelent meg, szóval a megszokott ütem szerint mindenképpen a Forza Motorsport következő részén lenne a sor.

Forza Horizon 5
Forza Horizon 5
Forza Horizon 5
Megjelenés: 2021. November 05. (PC)
Műfaj: Szimuláció, Verseny
Fejlesztő: Playground Games
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bonnie and Clyde avatar
Jöhet de inkább maradok a nfsu2-nél az volt az igazi élmény a ..scriptelt'' forzákat meghagyom a mikrosoknak, mivel életem legnagyobb hibája volt amikor megvettem a 4et, inkább vettem volna bármi mást de hát tanul az ember a hibájából, ára volt de más semmi... parasztvakítás mint a huzat. 😃
0
0
0
0
ben_aloha avatar
Jöhet, kíváncsi leszek hol fog játszódni, viszont az új TDU-t jobban várom 😃
0
0
0
0
💬 3
SuperPuma avatar
@ben_aloha: Inkább a TDU-t várom. Ilyen játékmenettel Forzát még egyszer nem veszek.
0
0
0
0
no avatar
@ben_aloha: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
woodbear avatar
Inkább az új Fable-t nyomassák 😃 ha jól tudom azon is a Playground csapat van rajta.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Személy szerint a Forza Motorsport-ot jobban várom.
Horizon-ból ott van a 3./4., míg Motorsport-ból csak a 7. van ami jól működik.
A Motorsport 6 Apex+Premium szinte használhatatlan...
0
0
0
0
BiGame avatar
Nagyon szeretem a Forzát, de kétlem, hogy tudnának már újitani, next-gen forzára, meg biztos nem most számithatunk... De ne legyen igazam!
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@BiGame: Egy kis ízelítő a Forza Motorsportból
😆
0
0
0
0
BiGame avatar
@Gadam97: Hát ha tényleg hozni fogja, ezt a CGI szintű minőséget, akkor várom szeretettel, igazából ez az egyetlen dolog már szinte, amivel tényleg meglehet lepni, ha végre elérjük ezt a látvány szintet, az átlag játékok között. De sajnos egyenlőre, a Horizon látványvilága is szinte páratlan, az autós piacon 😀 .
0
0
0
0
MrPsziho avatar
@BiGame: Motorok/quadok bevezetése, részletes optikai tuning lehetősége, fejlődési rendszer tovább gondolása teszem azt pl saját csapat managelés amivel lehetne extra jutalmakat feloldani amiket csak itt érhetne el a játékos, vagy legendás versenyek bevezetése amiben át lehetne élni halálos iramban látott jeleneteket....jó kicsit elkalandoztam, de érted azért ebben még van kraft ha nagyon akarják 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció