2019-ben jelenik meg PC-re a Red Dead Redemption 2?

Szerző: xoki | 2018. October 20. | hír | 38 hozzászólás

Az év egyik legjobban várt játéka, a Red Dead Redemption 2 október 26-án végre megjelenik, viszont kizárólag PlayStation 4, illetve Xbox One konzolokra.

A Rockstar Games továbbra is hallgat a PC-s verzióról, viszont ha hihetünk Európa legnagyobb viszonteladójának, akkor 2019-ben PC-re is megjelenik majd a népszerű vadnyugati játék folytatása. A játék PC-s verziója a Media Markt oldalán bukkant fel, amelyből arra lehet következtetni, hogy tervben van a PC-s verzió is. Az oldalon 2019. december 31-ét tüntették fel megjelenési dátumként, amely általában hivatalos megjelenési dátum hiányában kerül ki. Mivel már tudjuk, mikor jelenik meg konzolokra, így lehetséges, hogy tényleg készül PC-re is, de nincs kizárva az sem, hogy a Media Markt hibázott.

A fentiek alapján lehetséges, hogy 2019-ben a PC-sek is belevághatnak a vadnyugati kalandba, és kiindulva abból, hogy a Grand Theft Auto 5 PC-s verziója is sokkal később jelent meg és sokáig nem is jelentették azt be, tényleg van rá esély.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Megjelenés: 2019. November 05. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar Games
Hozzászólások: 37
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gamerINSANEdad avatar
Special edition előrendelve.. 😆 Mert: https://images2.imgbox.com/e0/b0/RvOJcgNT_o.jpg
0
0
0
0
💬 9
CHaooSS avatar
@gamerINSANEdad: én gondolkodtam PS4-en, de 1 játék miatt ráadásul 30fps lock-al.. kösz nem
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
@CHaooSS: Na de milyen játék miatt? 😆 Mondjuk Én a Spider-mant is megvettem. Kurvára elvagyok vele. Ha esetleg mégis lenne PC-s kiadás, nem fakadnék sírva. Megvenném arra is. 😀
0
0
0
0
lolzler avatar
@gamerINSANEdad: spider man játéknak én is nagyon örülnék, ha kijönne pc-re 😞

van egy olyan érzésem, hogy mivel ekkora bevételt produkált, ezért a dlc-k után kis idővel bejelentik (remélem 😞 )

még ps4-et is vennék ha tudnám, hogy nem adják ki soha

de azért minimum 1 évet várok vele...😃
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
@lolzler: Spider-man nem, hogy PC-re nem lesz, de még x-boxra sem. PS exkluzív. A jogok a Sony-nál vannak. Olvass utána. Szívem csücske a PC, de ezek tudatában kénytelen voltam beleállni egy konzol vásárlásba. A Red Dead-ről meg ne is beszéljünk. Én is bízom az esetleges PC-s megjelenésben, de már nem akarok várni rá mint anno az első részre. Azt is kitoltam egy kölcsönkapott PS3-al és olyan élményt adott, ami miatt megvan a bizalmam az új rész felé. Ráadásul már vannak közzétett képek a map-ról. És legyen elég annyi, hogy nem kicsi. Ráadásul benne van az RDR első részének teljes!! térképe is ami kisebb mint az újonnan hozzáadott map. Szóval.. Pénteken már megyek is érte az üzletbe. 😆 Pirossal jelöltem az első RDR bejárható területét. Aztán ott a többi. Bedobtam spoiler-be hátha van még itt vásárló aki nem akarja látni. 😀 Spoiler!
https://images2.imgbox.com/7b/84/qrBe45Ck_o.jpg
0
0
0
0
lolzler avatar
@gamerINSANEdad: Xbox-ra tuti nem adják ki mivel az a leginkább sony konkurens és nem szeretnék növelni az xbox eladásokat mivel konzol és a sony nem örülne, ha ps4 helyett az kerülne az otthonokba, de a Sony sem hülye ha maximalizálni szeretné a profitot, ezért a pc még esélyes lehet mivel az asztali gép már más tészta...sokaknak van ps4 és pc is otthon, viszont xbox és ps4 együtt már sokkal kevesebbnek és értelmetlen is lenne a sony részéről.

Ezért úgy gondolom itt is hasonló a helyzet mint a gta 5-nél anno, vagy most a red dead redemption 2-nél függetlenül attól, hogy kinek a kezében vannak a jogok. Sajnos sok esélyt én sem látok, ezért várok még 1 évet a megjelenéstől számítva, hátha...

Szerény vélemény, ne egyetek meg ezért. 😃
0
0
0
0
_AsheXp avatar
@CHaooSS: A pro 60fpst tud
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
@_AsheXp: Az meg a másik. Bár Nekem slim-em van, nem az a fajta ember vagyok akinél 60 FPS alatt nincs élet. 😆
0
0
0
0
_AsheXp avatar
@gamerINSANEdad: Pc-n 144hz-es monitoron a 60fps alatt levés az konkrétan látható akadást jelent, de psen nem igazan erdekel, meg nagyon kevésben venni csak észre hogy van fps drop (black ops 3), de gow meg pókember amiket idén játszottam rajta tökéletesen futottak 😃
0
0
0
0
no avatar
@CHaooSS: Nem kell hozzá PS hamarosan lesz PC re is.. Ha meg van win10 ed Xbox játékot is tudsz játszani.. nem nagy szám.. azért fölösleges venni egy konzolt.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Az online módról eddig kb semmit nem tudni azon kívül h a megjelenés után 1 hónappal érkezik de mire lehet számítani? Mi lesz az értelme? Lehet majd pisztoly párbajozni vagy bankokat kirabolni vagy mi?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@bukta2: Én nem várok sokat tőle.. biztos sok lesz a mikro tranzakció meg inkább MMO feeling lesz mindent pénzből kell megvenned hogy tudj játszani szerintem.. 😀

Külföldi fórumokon azt íjrák egyébként hogy lesz bank rablás, bandákkal leszámolás ilyen boss szerű dolgok , meg egy két ilyen heist GTA V online hoz hasonló.. bolt rablások meg ilyesmi
0
0
0
0
Belchior10 avatar
Várós játék, remélhetőleg a szokásos Rockstar minőséggel párosítva. Aztán jöhet a Vice City 2... 😊
0
0
0
0
no avatar
Szerintem csak valamiféle marketing fogás allhat a mögött, hogy nem jelentették még be a pc megjelenést ! Csak idő kérdése, 100 % !!!
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@konyaferi22: Azért hogy akinek van PC de konzollal is játszik néha vegye meg mind2 re 😀
0
0
0
0
zole54 avatar
Remélem igaz a hír és tényleg jönni fog.
Sajnos az első résszel nem tudtam játszani, de a második rész videók alapján nagyon jónak igérkezik.
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@zole54: Ugyan így vagyok vele én is
0
0
0
0
no avatar
Kell a PC verzió mert a konzolosok nem szeretik az MMO szemetet 😃
0
0
0
0
no avatar
Alig várom!Miről szól az 1. része?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Igen, valószínű 600 forint lesz a CD kulcs.
0
0
0
0
💬 11
lolzler avatar
@SuperPuma: szerintem a collector's editon 😃
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
@SuperPuma: Svéd koronában viszont több mint reális. 😀
0
0
0
0
Doge avatar
@SuperPuma: Még a saját nyelvedet sem ismered meg...
0
0
0
0
carl18x avatar
@Doge: 17 ÉVESEN ne itt amperkodj.
0
0
0
0
Doge avatar
@carl18x: Lehet több eszem van 17 évesen mint az itt jelenlévők felének mert fele annyira sem érdekel mit mondasz felebarátom.
Ui.:Nem értem mit véded az olyanokat akik olvasni sem tudnak talán rokonszenvezel velük vagy nincs jobb dolgot mint beszólogatni mindkettő esetben sajnálom helyzeted.
0
0
0
0
carl18x avatar
@Doge: Senkinek se ártott, ok nélkül miért kell másnak beszólni. Látom önbizalomból nincs hiány 😆 Megérteném ha lenne okod, de nem ártott neked akkor miért amperkodsz.
Ha már az egod ekkora vagy nagy benne a frusztráció, van rengeteg sport amivel levezetheted, egy box terembe leugrohatsz és megmutatják neked elég gyorsan nagy pofát is beverik. Ott majd tanítanak neked egy kis toleranciát mások íránt...
0
0
0
0
lolzler avatar
@carl18x: Nincs jobb időtöltésetek? Munka, suli mondjuk...ezek annyira fölösleges commentek, hogy senkinek sem lesz belőle haszna. Nektek meg főleg nem. Tudjátok...csend, béke = nyugalom 😀
0
0
0
0
carl18x avatar
@lolzler: Nincs telefon/mobilnet? Csak is otthonról írhat az ember?.... És miért gond az két ember leírja a véleményét? Haku és régóta tag az oldalon mint én, és bocs kiálltam mellette. Csak felnéztem egy 2 percre az oldalra, és láttam valamit ami nem tetszik.
0
0
0
0
lolzler avatar
@carl18x: Mindenki meg tudja védeni magát szerintem. Amúgy meg nem hiszem, hogy akkora szóváltás történt, hogy máris diplomatákat kelljen segitségül hivni.
0
0
0
0
Doge avatar
@carl18x: Miért én ártottam valakinek azzal, hogy megpróbáltam felhívni a figyelmét rá, hogy hiányosan olvasta el a szöveget és mások ne tegyék, ezt a paraszti szövegedet( "amperkodj" ) meg hagyd otthon még a böngésző is próbálja kijavítani de úgy látszik értelmes szóra képtelen vagy hallgatni és inkább én ajánlom neked a sportokat úgy látszik sok az időd, hogy itt "amperkodsz" mert nekem nem szóval remélem téma lezárva ahogy kedves barátunk lolzler is mondta.
0
0
0
0
lolzler avatar
@Doge: Hagyjad, nem érdemes. 😀
0
0
0
0
carl18x avatar
Még egy ok a pc platform mellet 😃 Gondolom hasonlóan jól lesz megírva mint a GTA 5 😀
0
0
0
0
lolzler avatar
biztos ki fogják, a rockstar már csak ilyen 😀
0
0
0
0
WeKing avatar
Hülyék lennének nem kiadni PC-re... vinnék mint a cukrot (én is 😃😉
0
0
0
0
💬 2
TRACERHD avatar
@WeKing: Elég hülyék de azért remélem ennyire nem lesznek azok...
0
0
0
0
santakigyo avatar
@WeKing: Nana, azért a R háza tájékán nincs minden rendben. Főleg ha Pc-s kiadásról van szó. Szerintem is meg fog jelenni PC-re, de nem lennék meglepve ha nem.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció