20 Bethesda játékkal bővül az Xbox Game Pass

Szerző: Pafry | 2021. March 12. | hír | 3 hozzászólás

Egy ideje már a Microsoft és a Bethesda csillagászati összegbe kerülő egybeolvadásáról szólnak a hírek, de mindeddig kissé homályos volt, hogy a gigacég mihez kezd majd a kultikus fejlesztőstúdió nagy címeivel. Ám ahogy az várható is volt, az illetékesek el is kezdték a dolgok tisztázását.

Március 12-től nem kevesebb mint húsz Bethesda játék kerül be az Xbox Game Pass kínálatába, az összeolvadás amolyan első látható eredményeként. Ezek között megtalálhatók olyan ikonikus címek is, mint a The Elder Scrolls III: Morrowind, The Elder Scrolls IV: Oblivion és a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, az újvonalas Wolfenstein- és Doom-játékok vagy épp a The Evil Within. A teljes listát itt találjátok.

A Bethesda a nyárra tervezi a legnagyobb bemutatóját, ahol már biztosan találkozhatunk játékokkal kapcsolatos bejelentésekkel is, így talán többet megtudhatunk majd a The Elder Scrolls hatodik részéről, vagy akár a Starfieldről.

Wolfenstein: The New Order
Wolfenstein: The New Order
Wolfenstein: The New Order
Megjelenés: 2014. May 20. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Fejlesztő: Machine Games
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Quadgame94 avatar
Pont most mondtam le a gamepass előfizumat. 300 ft volt, de 4190-et már nem ér meg az ultimate. Majd ha jön vmi PC exkluziv ami erdekel akkor lesz újra.
0
0
0
0
enslaved avatar
Nem rossz, csak ami ebből engem érdekelhetett volna már mind megvan, végig is lettek játszva. Mondjuk akiknek kimaradt bármi is, az jól járhat most. A Rage 2 mintha ráadásul ingyenes is volt az Epicen ha jól emlékszem nem is olyan rég.
0
0
0
0
💬 1
Shadow9 avatar
@enslaved: Konkrétabban február 18-25 között volt ingyenes a Rage 2 az Epic-en, jól emléxel.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció