14 évvel a megjelenése után kap új térképet a Halo 3

Szerző: Pafry | 2021. February 15. | hír | 11 hozzászólás

A Halo 3 még 2007-ben jelent meg először az akkor még csak kétéves Xbox 360-ra, majd később, 2014-ben Xbox One-ra is ellátogatott. A Microsoft egyik legikonikusabb sorozata mostanában igencsak aktív életet él, hiszen van nekünk egy fejlesztésben lévő Infinite-ünk, ráadásul készül egy eddig ismeretlen Halo cím is a fejlesztő 343 Industries háza táján.

A fejlesztők most éppen egy régi rajongói kérésnek tettek eleget, ugyanis átemelnek egy térképet a fejlesztésben leállított egykori Halo Online-ból a Halo harmadik részébe, a játékot hajtó motor minimálisan módosított változatával. A Halo 3 a tavalyi év folyamán PC-re is megjelent a Master Chief Collectionnek köszönhetően, és talán ez az, ami miatt a 343 Industries ilyen jellegű igényekkel is foglalkozik.

Arról egyelőre nincs szó, hogy ez mikor következik be pontosan, a térkép a következő Master Chief Collection update-tel együtt érkezik majd valamikor a közeljövőben.

Halo 3
Halo 3
Halo 3
Megjelenés: 2020. July 14. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: 343 Industries, Ruffian Games, Saber Interactive
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Scorn Face avatar
Jobb később, mint soha...
Spoiler!
Én egyik Halo-val sem játszottam, és nem is áll szándékomban.
0
0
0
0
💬 9
santakigyo avatar
@Scorn Face: Elég ha egy részt kipróbálsz és kb elmondhatod,hogy mindent játszottad.Kb ennyi a változatosság ha nem nézzük a történetet. Valahogy kb ennyi jött át úgy,hogy játszottam xboxon pár részével,de mikor kijött PC-re már nem vett rá a lélek,hogy megint az untig ismételt fegyverrel toljam a játék elejétől a végéig tök ugyanaz ellenség ellen.
De lehet csak én voltam felületes és ennyi ragadt meg.
0
0
0
0
gigazte avatar
@santakigyo: Hát az ikonikus karakteren kívül monoton az egész. 😆 Nekem is ennyi maradt meg.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@santakigyo: Vagy beszippant a világa vagy nem. Én többre tartom a Halo CE-t, mint akármelyik agyondícsért ps exkluzívot. Bár vannak benne részek, amik már tényleg túlzásba vannak véve és monotonnak hatnak, főleg a Assault on the Control Room küldetésben.. Esetleg, ha adnál neki egy esélyt mindenképp heroic vagy legendary fokozaton játszd. A legendary-n van pár nagyon köcsög rész, főleg, ha nincs nálad a megfelelő fegyver.
0
0
0
0
no avatar
@Scorn Face: Pedig nagyon jó kis széria szerintem, egy próbát mindenképp megér 😀
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@LordSzalko: Majd egyszer 😉
0
0
0
0
mamahotel36 avatar
@Scorn Face: Az első részét vidd végig.
A második rész is nagyon jó lett, ráadásul 20 óránál több a végigjátszása + egy covenant elit történe is helyet kap benne, párhuzamosan haladva Master Chief cselekményével.
Mindegy, az első résznek érdemes adni egy esélyt, hiszen az a HALO.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@mamahotel36: Köszi az infót 😉
0
0
0
0
mamahotel36 avatar
@Scorn Face: Szívesen. 😀
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Az összes Halo kampányát imádom, de a multija egyiknek se különösebben jön be, a 3-masé számomra játszhatlan és a Reach-é is és valamiért pont ezekkel játszanak a legtöbben.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció