Az Infinite-en kívül készül egy másik Halo cím is

Szerző: Pafry | 2021. February 08. | hír | 1 hozzászólás

Ha hihetünk a Microsoft legutóbb közzétett álláshirdetésének, a 343 Industries egy új Halo címen is dolgozik, párhuzamosan a még mindig fejlesztésben lévő Infinite mellett.

A hirdetésben egy producert keresnek, akinek van tapasztalata a jelenlegi generációs játékokkal kapcsolatban, illetve aki össze tudja fogni egy csapat munkáját. Korábbi pletykák alapján a jelenleg ismeretlen cím lehet akár a Halo Wars 3, de még egy Halo világában játszódó battle royale is. A hirdetésben nincsenek részletek a leendő játék tartalmával vagy tervezett megjelenésével kapcsolatban. A fejlesztőcsapat ezek szerint megosztja eőforrásait annak ellenére, hogy bemutatásakor az Infinite nem aratott osztatlan sikert, és emiatt inkább egészen 2021 őszére halasztották a megjelenését, hogy gőzerővel fejleszthessék a kívánt szintre.

A 343 Industries havi tájékoztatást ígért a fejlesztéssel kapcsolatban. Bármilyen új címbe is kezdenek bele, reméljük, ennek már simábban fog menni a fejlesztési folyamata, mint az Infinite-nek.

Halo Infinite
Halo Infinite
Halo Infinite
Megjelenés: 2021. November 15. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: 343 Industries
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MaximumGame avatar
hoppá 😃 hoppá nah ez érdekes lehet
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció