Mit hallgatsz most?

Szerző: bgreti, 2013. July 14., téma
Fórum » Zene
Hozzászólások: 19 153
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
mocskosbubu avatar
Eny: Az a szégyen hogy nincs korhatárhoz szabva. A zenével nincs baj.
0
0
0
0
mocskosbubu avatar
Póki,sűrűbben is megoszthatnád gondolataidat,véleményeidet és kedvenc zenéidet.
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
BukotT
Először is. Én nem általánosításból fejtettem ki a véleményem ezért ezt nem kellett volna ideírnod:
Hát akkor lehet, hogy én is idetartozok.
, főleg azért mert aztán azt is lepötyögted, hogy
Én nem változok meg egy zenétől, nem vagyok olyan aki "ja mert ő is akkor én is".Én csak szimplán élvezem a zenét és nekem ez elég is.


Látom kicsikét félreértettél (vagy nagyon). Én azokra gondoltam (biztos bvan a környezetedben is, mert ezekből nem egy kettő van) akik az ilyen Busta meg a többi "álgengszter" stílust követik csak azért mert egy hülye idióta magát felsőbrendűnek képzelő személy ezt mutatja. Azért is sajnálom, hogy a mai generáció ezt a szarságot hallgatja mert a mai fiatalok egy része (főleg) nagyon de el se tudod képzelni mennyire befolyásolhatóak és manipulálhatóak. Így elég nekik egy ilyen zenének nem nevezhető baromság és máris rálépnek arra az útra amit az a bizonyos személy kitaposott.

Ettől kapok hányingert amikor ezek a kis seggdugók ezeket hallgatják, holott tisztában sincsenek a szavak jelentésével. Csak a g*ci, f*sz, a*ád, k*csög meg sorolhatnám kifejezéseket tanulják. S lehetne azt mondani, hogy ez csak egy zene mit kell úgy kiborulni? Mert sokan kérdik ezt. Szerintem nagyban befolyásolja a kölyköket, hogy mit néznek, mit hallgatnak és milyen környezet veszi őket körül. S ezáltal olyan emberekké lesznek akik le sem tolják mások véleményét csak a sajátjuk érdeklik.
Ki tudnám a véleményem még bővebben fejteni de 1. Ez nem az a hely. 2. Amit a témához és a hozzászólásod megválaszolására írni akartam azt leírtam.
Remélem nem értesz félre. nem akartam én senkit megbántani csak puszta vélemény volt!
0
0
0
0
Bukta avatar
Hát akkor lehet, hogy én is idetartozok. Ugyanis én nem szoktam megérteni egy szám mondanivalóját.Nem is szoktam utána nézni. Nekem ami tetszik az tetszik. És azok a számok tetszenek amik megnyugtatnak.
Viszont olyan nem vagyok amit az Pokember írt. Én nem változok meg egy zenétől, nem vagyok olyan aki "ja mert ő is akkor én is".Én csak szimplán élvezem a zenét és nekem ez elég is.

Ui.: én nem szoktam magyar zenét hallgatni. Max punnany massif
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
mocskosbubu Na igen! Ettől kapok hányingert mikor ezek a "tudatlan, éretlen, világot még meg sem élt, tapasztalatlan" gyerekek hallgassák fleg ezt a Busta szarságot. Én sem vagyok öreg de már valamivel tapasztaltabb. De! Amikor régebben, mikor még sokkalta kisebb voltam, úgyanúgy hallgattam Eminemet de nem lettem tőle ilyen mint a mai gyerekek többsége. Átéreztem a zene mondanivalóját és megértettem de nem akartam olyan lenni mint Em.
A mai gyerekeknél meg sajnos ez a baj, hogy "ja mert ő is csinálja, akkor én miért nem?" Gondolok itt főleg a csúnya beszédre (minden mondatban szinte helyet foglal a g*ci szó), a tiszteletlenség, a nem törődömség és nem utolsó sorban a drogok.

Én mindennél jobban szeretem Eminemet mind műfajban mind úgy a zene világában sőt még emberként is csipázom. De a dalaiból inkább tanulok és megértést nyerek, hogy én kikerüljem azt az utat amire ő rálépett. Sajnos a legtöbben csak azért hallgatnak ilyet mert káromkodás megy bennük ezerrel meg sorolhatnám és ezzel vágnak fel.

Esküszöm az ilyenektől idegbajt kapok és a baj, hogy nincsenek kevesen!
0
0
0
0
Arnybiro avatar




Még egy fantasztikus Nightwish album tele fantasztikusabbnál fantasztikusabb dalokkal. Toumas megint feledhetetlen alkotott.
0
0
0
0
matany001 avatar
mocskosbubu
Nem mondasz hülyeséget. Pontosan nagy fanja vagyok a Hollywood Undead / Deuce számainak. A legtöbb számuknak, utána néztem mi is az igazi mondanivalója. Tény, hogy egyáltalán nem olyan kicsiknek való zenék ezek, bármennyire is tetszik nekik. :)

0
0
0
0
mocskosbubu avatar
Vannak olyan zenék amik nem hugyos gyerekeknek valók. Sokan nem is tudjátok felfogni hogy milyen üzeneteik vannak pár számnak. Most a Hollyood undeadra,Bustára és Eminemre gondolok. 14 és 16 évesek hallgatják ezeket a zenéket úgy,hogy fogalmuk sincs hogy igazából miről van szó. A Hollywood undead koncerten is majdnem hogy csak gyerekek vettek részt,pedig nem azt a korosztályt célozták meg. Azt pedig felháborítónak tartom hogy felnőtt kíséretével simán bejuthatnak ilyen koncertekre. 14 évesek hallgassák inkább a Happyt!
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
SWfan
Nagyon jó muzsika, én imádom. Kedves egészségedre. 😉
0
0
0
0
SWfan avatar
ACsodalatosPokember
Most már én is ezt hallgatom 😃
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
Most éppenséggel Üdvözöllek Detroit City-ben. 😃

0
0
0
0
Matt99 avatar


Nem lehet nem szeretni... És abbahagyni se lehet 😃
0
0
0
0
danee23 avatar
Deezer Flow-t 😜 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció